עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

שיוסיפו לצעקות שיש לה מישהו בחוץ שג'קי ישמע

ואז נראה אותו באמת , וכמה היא תהיה בזכות עצמה

mandarina duck

New member
ואם יצעקו שיש לה מאה גברים בחוץ..אז???מה

יש לה ארוס בחוץ והיא בוגדת?מה יש לה בכלל מג'קי חוץ מחברות טובה?איזה מין סרטים אתם אוכלים עד שיוצאות לכם שטויות כאלה..שאלוהים ישמור,אתם פשוט מעוותים.היא בחורה צעירה וכל הקשישים יוצאים עליה,אולי בגלל החיים האישיים שלהם.פשוט אין סיבה אחרת.

ברגע שיצעקו שיש לה מישהו ליד הדיירים ולידו ,

כולם כבר יבינו את המשחק שלה ,כולל ג'קי

אוהבת יושר.. ג'קי תלוי בנופר לגמרי

בלעדי נופר הוא אבוד תפנימו. לכו תתצעקו ..תהיו חכמים כמוהו ותבודדו אותו לגמרי לנופר יש יותר מעריצים מג'קי צאו מהבועה שלכם

בת מאמינה ראיתי אותו בספרד פורח וגם בהתחלה

של העונה ואני רואה אותו עכשיו , המסקנה חד משמעית צריך לצעוק לו להתרחק ממנה ולעדכן אותו כיצד הוא מצטייר בחוץ בעיני האנשים , חבריו , הוריו והוא יפנים את זה . ג'קי לא תלוי בנופר היא ציין שלידה הוא עיוור ולכן צריך לעורר אותו , הוא אדם בזכות עצמו עוד לפני שפגש בנופר , משפחתו אימו וחבריו טוענים כולם שהיא לא טובה בשבילו , בחור שמנסה מעט להתרחק ממנה והיא מפעילה עליו מניפולציות ובכיות וצעקות רק כדי שיצמד אליה , הוא הפסיק לדבר עם חצי מהבית בגללה , עד לפני כמה שבועות הוא היה הכי אהוד בבית והיום רק צובר לו שונאים בבית , ומאבד מעריצים בחוץ

ג'קי רואה בדיוק-מי הטוב ומי הרע היום! את אוהב

רוע-לכן את לא מקבלת מה שג'קי עושה. כי את קנאית ורעה כמו פרידה ליהיא

brel6

New member
אחלה תרימי את הכפפה ולכי לצעוק לג'קי כמה שאת

רוצה.

ומה אני עושה עכשיו ? מעוררת את כולם כאן

על מנת שזה יקרה ואין לי בעיה ללכת לצעוק לו גם , רוצה שזה יהיה בקהל רב , ולא להרפות במשך כמה זמן

brel6

New member
פה זה המעט לכי לנווה אילן ולחוצות ירושלים

ותצעקי לג'קי שלך.

בילבי51

New member
אוהבת יושר כתבתי לך הודעה,וצונזרתי

אני לא יחזור עליה כדי שלא יסננו אותי,ובאמת שאני לא מבינה למה סוננתי אני רק יגיד לך שלמרות ההאכזבה הענקית מג'קי,כולנו עדיין בעדו,ולו רק כדי שהשטן האירנית תראה שהטמבל והטיפש לדבריה ניצח אותה..... אני קוראת פה לכל השפויים להצביע רק לג'קי כי הוא היחיד שיכול לקחת לה את המליון, עצוב לי בכלל שהיא עדיין שם והיא בכלל מיתחרה על המליון ציפיתי שעל בחורה כזאת איומה יהיה קונצנזוס,אבל לצערי זה לא כך.....

חבל,ראינו מהתחלה הכל,נופר הרסה,עוד מחכה לו בח

מסכן גקי הבחור מאוהב לא בבחורה ששווה אלא במחלה, הרי להיות מחובר לנופר זה מחלה!!!!והוא בתמימותו נכנס למלכודת הזאת - גקי הוזהר ע"י פרידה המון פעמים אך נופר הצליחה להרחיק ולגרום לו לשנות את כולם כמעט. נופר כיסתה את התחת שלה באמירה "אמרתי מהתחלה שאנחנו רק ידידים או אחים" די לצביעות אחים או ידידים לא נותנים לגבר לשכב עליך במיטה, או לעשות לך נעמי, או לנשק את צווארך, או לתת לא מדי פער נשיקה בשפתיים (כמו לתת לכלב, כך ותשתוק) ראינו ונגעלנו גם ממנו וגם ממנה. כל המחמאות שהוא מעריף עליה, היא נהנת למה כי המצלמות עליה שהעולם יראה מה היא שווה 0 ואחרי כל מחמאה היתה אומרת "די די" זהו נופר ידידה או אחות אומרת די זה די ומתרחקת ממנו למענו אך נופר אינטרסנטית. אך תאמינו לדנה ומירב, הם פשוט בחוץ ומבחינתם נופר הטיפשה תעשה עבורם את המלחמה, ואל תשכחו שהעם הוציא אותם לא פרידה נופר התרגזה על פרידה שהם יצאו כמה טיפשה הבחורה, העם הוציא אותם כי ראה את הלקקנות שלהם ונופר נדבקה מהם בשינאה לפרידה חבר עם פרידה יכלה להגיע לגדולות יותר והכי גרוע מחכה לגקי דיכאון עמוק בחוץ הבחור מאוהב ללא אבחנה. מסכן גקי!!!!!כי פרידה צדקה בחוץ היא תירק עליו עוד תראו. רק חבר שגקי ישלם את המחיר. ולא היא, אז לא לסמס לה כדי שהוא ישאר ולא נופר, שזאת תהיה הנקמה

נופר לוחמת צדק אמיתית-גם במחיר הלבד. אין

דברים כאלה. אף אחת פה מבין אלו שלא רואות את זה- לא יכולה להגיע לקרסוליה

למעלה