עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

Pink Rock

New member
לנופר יש בעיה של בטחון ירוד--../images/Emo59.gif

היא חושבת שאם תינאם תצרח תזדעק ותאמר "אני כוכבת" ניתן לה לזכות.... התנהגותה דווקא נתפסת כהתנהגות שבאה במקום של חולשה. אשה שבטוחה בעצמה לא צריכה כל הזמן להלל ולשבח את עצמה. ההתנהגות שלה היא של ילדה מסכנה,דחויה שמרגישה קיפוח תמידי. לדעתי יש לה גם בעיה עם סמכות גברית. מעולם לא שמעתי אותה אומרת משהו על אבא תמיד צורחת אמאאאאאאאאאאאאאאאא
האם קופרמן יתן ידו לבזיון ויתן לנופר את המליון ???????????

Pink Rock

New member
וכשיהודים כורתים עצי זית של פלשתינאים-הימנים

מוחאים כף ורוקדים הורה!

נופר יודעת שהיא שלמה-כי איך שהיא פועלת-רק טוב

רק מתוך טוב. לא יודעת לעשות רע לאחרים.

חנית 57

New member
פרידה הכי גרועה מכולם,אף פעם לא מוותרת

לא על הטבק ,לא מענין אותי נרקומנית לשעבר או עכשיו את לא מסוגלת להתחשב ולוותר תעלי במדרגות אין לך זכות להתלונן על אף אחד פרידה לוקחת 55ש"ח עבור הטבק שלא לדבר על משחת שיניים רק לה !!! אפילו שיש תקציב נמוך היא לא מוכנה להתפשר רק לדרוש על חשבון הצעירים שלהם קשה יותר לדחות סיפוקים.נוסף לכל מקללת אותם ואת ההורים שלהם אשה עלובה!!!

המוסר של ליהיא=זריקת ארוס של 6 שנים-תוך

כדי סקס עם אחר, לזרוק אותו מול מדינה שלמה

למעריצי ג'קי ברגע האמת תזכרו היטב !

אמא של ג'קי לא אוהבת את נופר , גם אחים שלו לא אוהבים אותה , גם חברים שלו בחוץ צוחקים עליו בגללה , חבריו בבית כבר לא אוהבים אותו בגללה , וכעת גם מעריציו מתחילים לנשור ולסמס לו פחות בגללה ואני בתור אחת שאוהבת אותו מאוד , אבל מיום ליום אני רואה איך הוא משתנה לרעה , הוא כבר לא משמח אף אחד כמו שהיה בעבר , לא רואים אותו כמעט כמו שהיה בהתחלה , הוא היה כוכב ואהוב בספרד בלעדיה !!!, ללא שפה, ועדיין הסתדר מצויין ואהבו אותו כולם ! כיום הוא מאבד את מקומו והולך לאבד את המליון בגללה ובגלל שהאח הגדול עוזר לה להגיע לשם , חבל כי גם האוהדים שלו מתחילים לאבד את האמון שהוא יזכה , והכל בגללה ! ג'קי בן 23 ועד היום היה מי שהוא ולא בגללה , חבל כי היא הרסה לו ועדיין הורסת ! משפילה , צועקת , נושכת , מכה , מכאיבה , מרחיקה אותו מכולם, משחקת לו על הרגשות , אם הוא זורק משפט כמו אני מתרחק ממנה בשביל המשימה היא ישר צועקת אז אני אתרחק ממך ואל תתקרב אלי , כל זאת כדי שלא יזוז ממנה סנטימטר , אז לכל אוהדי ג'קי , שבאמת רוצים שיזכה , צריך ללכת ולצעוק לו וליידע אותו , פשוט לצעוק שהאח מקדם אותה , שהיא הורסת לו , ושהוא בדרך לחלום רק על המליון במקום לקבל אותו , הוא חייב להתעורר ורק בזכות האוהדים שלו , כי אם זה לא יקרה עכשיו הוא יפסיד בגדול !

ziva551

New member
מסכן ג'קי, התחבר לפגע רע, נופרע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

brel6

New member
אוהבת יושר תפנימי נופר בזכות עצמה ולא בזכות

ג'קי.

אחלה אם היא בזכות עצמה אז שיצעקו לו כמה צעקות

בחוץ שיתרחק ממנה שהיא הורסת לו שיש לה שיחות מרובות עם האח , ושאנשים לועגים לו בחוץ נראה אז אם היא תשרוד בזכות עצמה או לא ,

נופר מלכה שצריך להכתיר. מיליון שח לא יוכלו לק

לקנות את הכתר של הביוקר שמגיע לילדה אחת

למעלה