עדכונים מהבית - יום ה-93 - 10.3

Pink Rock

New member
מביאה את הפוסט החדש של טוטיקית../images/Emo39.gif

"המוח שלך זה לא המוח של ג'קי" יושבת בחוץ ומנסה למזער נזקים ולהציל את הרושם על עצמה ועל הדרך מספרת לנו כמה ג'קי "חכם וראוי". חתיכת ^%$^%$%^$#%^ גם אם את חושבת שג'קי הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר לא תגידי כזה דבר כשכול עם ישראל שומע- אם את חברת אמת. בבקשה אוהדי ג'קי - איזה עוד נורות אזהרה אתם צריכים כדי להתעורר ולהבין שהיח"צ של נופר וחיבוק הדוב שלה הורגים לג'קי כל סיכוי לגמר בכלל ולמיליון בפרט! היא מנסה לנווט את השיחה כך שעמיר וסיוון יצדדו בה ועמיר אומרת לה בריש גלי: את עשית טעות. הטעות הייתה שלך! היא בפניקה כי כבר כמה שעות אין מי שיתחזק אותה. המאהב שלה סגר משמרת לילה..וג'קי לא רצה לצאת החוצה כי היה בשיחה אינטימית עם סיוון. איך שהיא נלחצה! ממש דחקה בו שיבוא כבר החוצה. וגם בשיחה עם עמיר כל משפט היא קוטעת אותו מנסה שיגיד בדיוק מה שהיא רוצה לשמוע. פחחחחח תשמעו לי הבחורה הזו היא בלון נפוח שאפשר בשניה לפוצץ. חבל שאין מישהו אחד בבית שיש לו מענה לשון חריף ויכול לשתול אותה במקום. אם אלירז היה בבית היא הייתה גמורה בשיחה של 5 דקות. הוא היה חושף אותה ומראה את ערוותה ברבים. פרידה היחידה שעומדת מולה בבית ופותחת עליה ותגידו מה שתגידו על פרידה - היא ישרה כמו סרגל! הצרה היא שהדברים שפרידה אומרת לא מתקבלים כי פרידה צודקת בכל מה שהיא אומרת על נופר אך פרידה כו"כ שנויה במחלוקת שזה נופל על אזנים ערלות כאן בפורום. אבל הנה עמיר מגלה סימני גבריות. מחזיקה לך אצבעות עמיר ואני מבטיחה לך שאם תעמוד מולה את הקול שלי תקבל.

נוי710

New member
חחחחחח עלקק היתה נותנת לליהי

חתיכת שקרניתת יאלה שתסתום תפההההההההה לא קונים תהצגות שלךךךךךךךך תראו כבר את פרידה המלכה לא בא לי לשמוע את השקרנית הזאתת

דינה122

New member
נופרעת הנופריחה הצבועה!!מדברת עכשיו למצלמות!!

הפריחה הזאת בילתי נסבלת! אי אפשר לשמוע אותה מדברת,האף שלה מלא חנונה!! למה היא לא מקנחת?למה אף אחד לא אומר לה??חברה של סיוון עאלק! רק לפני שבועיים ליכלכה עליה וכינתה אותה כלבה!!!!!מזגזגת בלי סוף! כל הדיבורים והנאומים שלה הם לא מהלב! הכל למצלמות! איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!! איכסססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!! ד---ו------ח--------הה!!!!!!!!!!

ריקי183

New member
רותי 167 תקראי ותגידי לי באם נופר בסדר - היא

קבוצה של אימהות שכולות ואימהות לחיילים המשרתים בבסיסים שונים ברחבי הארץ הגישה תלונה ל"קשת" ול"אח הגדול" על אמירה בוטה ופוגעת, לטענתה, של מור, שנאמרה זמן קצר לפני השידור המרכזי של התוכנית בשבוע שעבר. מדובר בתוכנית אשר בה הודחה הדיירת מירב בטיטו, אשר הזכירה לא פעם בבית האח את נושא המאבק שהיא מנהלת נגד קיפוח העדה המזרחית. בשיחה שנערכה בין בטיטו לנופר סיפרה מור שלקראת סיום השירות הצבאי שלה היא נשלחה לשרת בבסיס חיל אוויר במצפה רמון, אותו הגדירה כ"גועל נפש של מקום". כדי לתאר את ה"גועל" היא אמרה כי "היו בו הרבה חיילים אשכנזים מתים...הכי מגעיל שאת יכולה לתאר". מספר אימהות שכולות, שבניהן שירתו בבסיס במצפה רמון ואיבדו במהלך השירות את חייהם, התרעמו והזדעזעו מהביטוי הדוחה והמזלזל, לטענתן, כלפי החיילים ההרוגים. האימהות השכולות החליטו להביע את מחאתן בפני הפקת "האח הגדול

בקשר למשפט

היא צודקת, מה, לא? היא לא התכוונה בקטע רע, לא צריך להיות גאון כדי להבין שעמיר יותר חכם ממנו.

sory90

New member
פינק גם בשידור כל הזמן מר זק יודע רק לפרגן

לנופר ולהרים לה את האף עם לא ראיתה גם ה4 מיליון צופים וגם המסר של מירב אז שאדון זק יקח את המיליון ויתן לנופר ביד ןיסגור אתהאח הגדול כי הכל נעשה לטובת גברת נופר

פינק וטוטיקית - מחזקת אתכן!!!!../images/Emo45.gif

דווקא מאחר ולא הצלחתי להתחבר או להתרגש מהדיירים העונה יצא לי יותר "להנות" מהמשחק.... אני לא חושבת שיש דייר שראוי למיליון כמו שאני בטוחה שנופר בוודאות לא ראויה למיליון ואפילו לא לגמר. ולצערי ג'קי לא ראוי למיליון מהרגע שהפך מרצונו החופשי לסמרטוט האישי של נופר, למרות שכן מגיע לו להיות בגמר כי הוא הוסיף הרבה לעונה. נופר רכבה על הגב של ג'קי כל העונה ובלי הזרקור שהוא האיר עליה היא היתה מודחת כבר בהתחלה כי חוץ מלצעוק ולהגן על הסיגריות היקרות שלה היא לא עשתה כלום בעונה!!!! נופר הביתה במיידי!!!!!

../images/Emo24.gif

העונה כל כך גרועה בעיני ואין לי חיבור לאף אחד מהדיירים וכל כך מגעילה אותי היכולת של משתתפי הפורום לעוות כל מילה של הדיירים וגם של המשתתפים האחרין בפורום שהחלטתי לעזוב. חזרתי רק מעצם העובדה שדיירת אנוכית ודוחה כמו נופר עדיין בבית ומסומנת לניצחון. עכשיו, מאחר ואני לא בעד אף אחד מהדיירים אני יכולה לספר לך שהדיירים פשוט משחקים את המשחק בצורה מזעזעת. הם התבייתו על "האמיתיות והאותנטיות" של אלירז מהעונה הקודמת והפכו את זה לכלי שבמקום שיגרום להם לעבור מסך ולרגש את הצופים פשוט מנגחים ומקללים ומתנהגים בצורה מזעזעת ונופר בראשם. אני לא בעד פרידה בכלל אבל האבחנות שלה על הדיירים מדוייקות לחלוטין ובתור אישה שמבוגרת מנופר ב-30 שנה צריך להיות נימוס בסיסי בייחוד כשידוע העבר שלה. רק כדי לסבר לך את האוזן אני מזכירה את ההתנהגת המזעזעת של שרה בעונה הקודמת כלפי יוסף ואלירז שמצידם לא ענו לה מעולם בגסות והמשיכו לכבד אותה מפאת גילה. נופר דיברה בצורה מזעזעת ליורם ויגאל ובכלל התנהלה בבית כאילו מגיע לה הכל והיא לא תרמה דבר! תאמיני לי שאם הדיירים היו מתנהלים בצורה אחרת פרידה כבר מזמן היתה מודחת אבל אף אחד שם לא סובל מחוכמת יתר. ג'קי לא ראוי למיליון כי במו ידיו הוא הפך את עצמו מפייבוריט לסמרטוט רצפה האישי של נופר. לא מבינה את האונדים של ג'קי איך הם לא הדיחו את נופר עד עכשיו כי היא רק הזיקה לו....נופר הביתה!!!!!

Pink Rock

New member
../images/Emo140.gifשרון כל מילה אמת-את צודקת במליון %

אני לא מסוגלת לראות שהבחורה המושתנת הזו מתרוממת כל יום לכיוון המליון. תעודת עניות לחברה הישראלית.

נופר עמדה לבד מול השטן עצמו. נראה לכם שמול הר

שמול הרוע שלכם-היא לא תעמוד? :) היא תעמוד-ותחייך!

ornas2

Well-known member
נופר לסיוון: נכנסתי לאח והוא נתן לי להבין עוד

נקודה. למה רק לה הוא נותן להבין.? למה לא לכל דייר?

suspicious1

New member
חבל שהאח הגדול לא נותן לנו הזדמנות אמיתית

להעיף אותה. עד עכשיו עמדה רק מול חדשים. עכשיו שינו את שיטת ההצבעה כדי שהיא תישאר. שבוע הבא הדחה קולקטיבית כפולה וגם אותה היא תשרוד.. איזה תוכנית מעפנה..אי אפשר להעיף את הרעים. ואנשים טובים ואמיתיים עוזבים במקומם.

כולי תקוה שישכח את הרמקול פתוח ואז נשמע טוב

מה נופר עושה שעות בחדר האח הגדול מה שהיה עם דנה כנראה קטן לעומת זה שעות בחדר האח וכל יום ובכל מזג אויר זה אומר ד ר ש נ י !!!!!!!

למעלה