עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

Ping Poong

New member
אין לי מושג.

בכל מקרה זה מה שהיה רשום בכתבה בNRG: "אחת האפשרויות שנבחנו, מאחר שעל פי חוק לא ניתן להעסיק צלמים ביום הזה, הייתה כי מצלמות סטטיות תמשכנה להעביר תמונות מהמתרחש בבית. אולם אז, בניגוד למצב כיום, חומרי הווידאו לא יעברו פיקוח שעשוי למנוע העברה של תכנים לא נאותים בשידור חי."

יNOT

New member
"זה לא פה ולא שם" - כמו שאומרים ../images/Emo8.gif

המצלמות ממשיכות לצלם, הדיירים ממשיכים להסתובב עם מיקרופונים?
ובטוח יש אנשים של ההפקה שעושים משמרת חג - שזו ההגדרה "לעבודה" , אז מה הקטע? אז עכשיו אתה מצפה שנאמין שהם מצולמים רק ע"י מצלמות סטטיות?
באמת?!
טוב דיון עקר. אין חוק שאוסר שידור באינטרנט, להעסיק עובדים הם בלוואכי מעסיקים בחג, לצלם הם ....כן גם מצלמים" השיקול למה לא לשדר הוא אחר.
(אלא אם כן יש לכם את הקישור לחוק "המהולל"
)

nikename

New member
=*=שאלה=*=

ניסיתי לעשות כותרת ססגונית
אתמול כששידרו את הפרק,נרדמתי על הספה ישר אחרי שאמרו שקרן עוזבת [זה מעודף שעות נוספות שאני עושה] אז רציתי לדעת אם אמרו לדיירים משהו אחרי זה? האם כולם מועמדים להדחה מכיון שבשלישי יש חג? אשמח לקבל תשובה

יNOT

New member
הדיירים עוד לא יודעם מי מועמד להדחה אחרי החג

וגם לא הצופים
ולי באופן אישי לא איכפת
וכן אם כולם יעמדו להדחה זה רק בשביל לסחוט עוד קצת

LeRanch

New member
אז ככה

אחרי שקרן הודחה ארז חזר אל הדיירים ושאל אותם אם הם רוצים להגיד סליחה ברוח יום כיפור. לאון ביקש סליחה כללית מכולם אם הוא פגע בהם. אשר ביקש סליחה כללית ואישית מצבר, שאמר לו שהוא לא רוצה לפתוח את זה לדיון בשידור חי והוא מעדיף לדבר על זה עם אשר בחוץ אחרי השידור. אח"כ ארז אמר שביום ראשון תהיה תוכנית שבה יכריזו על המועמדים להדחה והמודח יעזוב את הבית באותו יום (כי בשלישי לא תשודר תוכנית).

קמבילי

New member
יום שלישי בערב הוא מוצאי חג סוכות

אין מניעה שיהיה שידור. בטוח שאמרו שלא יהיה שידור? גם שמחת תורה נופל ביום שלישי, אז שוב לא יהיה שידור? בכל מקרה, אם באמת לא יהיה שידור ביום שלישי, אני מניחה שיציגו את המועמדים בראשית השידור ויתנו לקהל בבית להצביע.

יNOT

New member
קמבילי את תחזרי לצפות אח"כ?

וגם להצביע (כי אמרת שאת מציבעה ) ? ואם יבטלו לך את השידור שוב בגלל החג? זה ישפיע עלייך או שלא? אני באמת שסתם סקרן לדיעות של אנשים

קמבילי

New member
אני אצביע רק במקרים מיוחדים

לא איכפת לי מי יזכה וגם אין לי השפעה על זה, כי ליוסי ולאשר יש קהל עצום ובטוח אחד מהם הוא הזוכה. העליה במספר ההצבעות אתמול היא ללא ספק בגלל אשר שגדודי ש"סניקים מצביעים לו, והוא יהיה הזוכה במיליון. אם כך המשחק סגור, והעניין היחיד שנשאר הוא להדיח את האנטי-פייבוריטים שכבר צברתי לי מוקדם ככל האפשר. לכן אם שי או רנין יועמדו להדחה כנראה אצביע למתחרים שלהם. אני כבר לא צופה ב LIVE, אבל מתעדכנת בפורום (שהוכח כמקור בלתי אמין לחלוטין, חשוב להכיר את הניקים ששואבים מהם מידע, אז יש לי שניים-שלושה כאלה שאני מסתמכת עליהם). אולי אצפה בשידורים אולי לא, את השידור אתמול לא ראיתי. אתה עושה סקר נטיות הציבור? ספר לנו על תוצאות מחקרך.

Ping Poong

New member
לא כולם מועמדים להדחה.

במוצ"ש הם כרגיל יעמידו להדחה את מי שהם רוצים, וביום ראשון בתחילת התוכנית יראו לנו מי המועמדים, הקווים ייפתחו לכחצי שעה, וכבר ביום ראשון יהיה מודח נוסף.

Saladin

New member
אני לא מבין למה הם עושים את הדבר הטיפשי הזה.

זו גם התערבות מלאכותית בהצבעה - כשפותחים את הקוים לחצי שעה כל אחד יכול להיות מודח בלי קשר למעמד שלו בקרב ציבור המצביעים; והם גם מפסידים כסף ממלא אסמסים.

יNOT

New member
אין פה הפסד של כסף , זה בטוח אם כבר

הם עושים את זה כדיי שתהיה להם יותר שליטה על מי מודח בלי שזה יהיה ברור מדיי, לכן הם בכל זאת פותחים את קווי ההצבעה(בשביל מראית עין
), ומגבילים אותם בזמן קצר יחסית.

קפרי

New member
גם אני חושבת שלא מפרגנים לטובים, ההדחה כפי

שהבנתי נעשית לפי הצבעת הצופים ולכן, אין אפשרות לגבור על כל האשקלונים והמשפחה של הבובלילים וזה פאק ולכן אני לא מצביעה. אנשים לא מסוגלים להבין ששיפרה חכמה בלי קשר לצדדים האחרים שלה, לא מבינים שלאון מקסים וגם עושה כיף לראות איך הוא מתפנק ומתרפק כמו חתול על החברים שם ו"מפחיד" את שי כאילו הוא מאוהב, איך הוא מוכשר ושר ורוקד, לא מבינים ששי טוב אולי פלצן אבל מנהיג והנה ברגע זה דואג לארוחה טובה לחברים (ועינב בולסת), רנין ערביה אבל משכילה ללא קשר לפרסום שהייתה אנורקסית, אז כן, אני אוהבת אותם סנובים וחכמים, אוהבת אותם צעירים, מנומסים ורעננים ואם הם צפונבונים חיוביים-בכיף ואני לא אשכנזיה ולא צעירה ולא משכילה. (הילדים שלי כן לשמחתי). חתימה טובה.

אכדית

New member
את באמת מאמינה שאשקלון אשמה?

כאילו ברצינות... כל SMS עולה שקל. כל שבוע גם יוסי וגם הבת שלו מועמדים להדחה. כמה כבר תושבים יש באשקלון? כמה מהם יודעים בכלל לשלוח SMS הרי הם פרימיטיבים, לא? וכמה כסף את חושבת שהם בכלל מוכנים לבזבז על הבובלילים? כי עם כל הכבוד - כל מועמד מקבל אלפי קולות אם לא עשרות אלפים... כאשר היה קרב צמוד כשמיקי הייתה מועמדת להדחה ארז טל אמר לה שזה היה צמוד "בהפרש של כמה מאות בודדות". אז בשביל להשפיע באמת - משפחה וחברים זה לא יספיק. לא נראה לי שכל החודש הזה כל החב'רה באשקלון פיזרו אלפי שקלים עבורם.

טלטוש

New member
כמה תושבים מאשקלון יודעים לשלוח S.M.S.???????

אני מאוד מקווה שהתשובה שלך היתה צינית ולא רצינית. כי ככל הזכור לי מהפעם האחרונה שהייתי באשקלון, הם כבר יצאו שם מהמערות והפסיקו לכתוב את כתב החרטומים. גם שליחת הודעות אחד לשני בעזרת עשן מדורות הופסקה בשנה שנתיים האחרונות, עקב שריפה של דקלים בשדרה מרכזית היפה שלהם.

טלטוש

New member
נרגעתי

ועכשיו אני הולכת לראות למי אני דרכתי על האצבעות הקטנות...

קפרי

New member
היי אכדית, אני חושבת שגם אשקלון

אשמה ואולי עוד צדדים כי כך הבנתי, אכתוב שוב שזו הפעם הראשונה בחיים שאני נכנסת לפורום ופעם ראשונה שהתעמקתי להבין איך הולך עם ההצבעות ונאמר שההצבעות מאוד תלויות בחוג הרחב שלך. העובדה שכל שבוע יוסי וביתו מועמדים להדחה רק מוכיחה שבחוץ מצביעים בעדם ומי יכול? אנשים זרים דווקא יצביעו אבל לא כל שבוע וכל כך הרבה אלא אם הוא מכור ואם אבא שלו מליונר וכן יש תושבים באשקלון (מאמא מיה, כל האחיות שלי כולל הוריי משם) וכולם יודעים לשלוח SMS אפילו אמא שלי בת ה-72, בקושי, אבל מצליחה. אם אחותי או חברה טובה שלי למשל היו בתוכנית והייתי מאוד רוצה שיצליחו לשרוד, הייתי מפעילה את כל השכונה, החברים מכל מגזר ומוכנה להפסיד הרבה כסף כדי לתת להם סיכוי לקבל מיליון (כמו מכורים ללוטו לא? אנשים מוציאים אלפי שקלים רק בשביל התקווה). עכשיו, כן, אולי מחוץ לעיר (לפי הפורום לפחות) יש להם אוהדים אבל גם אשאל, כמה? האחיינים שלי צוחקים ורוצים שישארו, אחיות שלי לא, חברות חולקות בדעתם אבל הם לא מצביעים כי זה עולה כסף. אישית אצביע רק אם אני ממש ממש מקורבת או יודעת שאוכל להשפיע. ואולי יש להפקה יד בכך... לא יודעת, קצת מוזר לי כל סיפור ההצבעה, משהו מגוחך כאן. חתימה טובה

למעלה