עדכונים מהבית, יום 38, ה-8.10

droriko

New member
אני לא מבין את זה

ההפקה טוענת שאי אפשר לשדר כי איזשהוא חוק שאוסר על עבודה ביום כיפור , אבל גם בשבת אסור לעבוד על פי חוק ! משהו פה לא נראה לי אשמח לקבל הסברים בנושא

יNOT

New member
אין חוק ואין הסבר הגיוני ../images/Emo88.gif לפחות לא לגבי

האינטרנט. זה שיקולים שלהם....אתה תצפה עוד בתוכנית אחרי זה?! אני בספק אם אני אצפה בשידור בתוכנית המרכזית גם אחרי זה
. ההרגשה היא של יריקה בפרצוף לצופה.
כנראה ששיפרה צדקה, רוב הארץ שומרי מסורת, ולכן גם הרוב שונא אותה
דווקא חבל, כי זה הזדמנות טובה לדעת מדד דיי מדויייק של הקולות של החילוניים בארץ , ולפי זה אוליי לשפר את התוכנית.

SHIMI243

New member
עבודה ביום כיפור

יש חוק האוסר להעביד עובדים ביום כיפור לא מדובר על שבת

יNOT

New member
העובדים בכל זאת עובדים ../images/Emo6.gif

לא סגרו או פינו את הווילה
הם רק בוחרים שלא לשדר משם , זה הכל

droriko

New member
ועוד משהו

אם אסור לצלם מה שהולך בבית , אז זה אומר שלהפקה אין מושג מה הולך שם למטה עם המתמודדים. שי יכול לכנס את צבר ושיפרה ל"שיחת ועידה" על ההדחות ולאף אחד בהפקה לא יהיה מושג לגבי זה. פשוט הפקרות של ההפקה, לא פחות.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif הם יישדרו אחרי יום כיפור

אבל זה יהיה שווה ערך לשידור המרכזי, רק את "ההילייטס" וכמו שאנחנו כבר יודעים זה הרבה , הרבה , הרבה עריכה
מקסימום תקבלי 45 דקות. זה בטוח לא התרחשות של יום שלם.

יNOT

New member
ההפקה ימשיכו לצלם, זה מן ההיגיון ../images/Emo9.gif

החוסר ההיגיון הוא בבחירה של להפסיק את השידור באינטרנט , בתירוץ של דת
כשזה פשוט לא מבוסס על כלום...........................................

Ping Poong

New member
כמה דברים:

המתמודדים נמצאים בפיקוח של ההפקה 24 שעות, 7 ימים בשבוע, כל יום, כל היום - כולל כיפור! כמו שנרשם מעליי, אנחנו לא רואים כרגע את השידור מהבית, אבל ההפקה ממשיכה לעקוב ולצלם. דבר נוסף- בקונטרול של ההפקה יושבים מספר במאים בכל משמרת. שאנחנו למשל רואים בערוץ 20 (מצלמה 1 באתר) את צבר בבריכה - זה במאי 1 אחראי. אבל שאר הבמאים ממשיכים לצלם ולעקוב בשאר הבית.. בקשר לשי וההדחות - ההפקה ראתה את כל השיחות שהוא עשה לגבי הדחות, ופשוט החליטה להעלים עין. אולי כי הם פשוט רוצים שהוא ימשיך בתוכנית.. וכנראה לא קיבל הרבה סמסים כאשר כולם היו מועמדים להדחה, אז הם פשוט פחדו להעמיד אותו להדחה כעונש, ואז הוא היה מודח. אם שי רוצה הוא יכול להעביר לכל אחד שם בבית את מי להדיח בקודים שלו.. הוא לא חייב לעשות את זה כמו עינב ואשר, הוא פשוט אומר את זה במילים אחרות. גם אנחנו וגם ההפקה ראתה איך שי אמר בבירור לערן ולצבר להדיח את נעמה, קרן ועינב. אם ההפקה הייתה רוצה, היא הייתה עושה לשי את התרגיל שעשתה לאשר ועינב, ומראה את הוידאו שהוא ישב עם צבר וערן לגבי ההדחות. ההפקה החליטה שלא משיקולים שלה. אז גם אם פתאום לא יהיה פיקוח של ההפקה על המתמודדים (דבר שלא יקרה), זה לא ישנה כלום.

יNOT

New member
בזה הרגע הוכחת את הכישלון של ההפקה ../images/Emo45.gif

ציינת שבכל זאת מצלמים, אז קדושת יום כיפור היא באמת לא הסיבה להפסיק את השידורים
ציינת שההפקה מתערבת באופן אישי בהצבעות כי הם מנסים לנווט את ההצבעות ואת הרייטינג של התוכנית
ובעצם אמרת שאם אין פיקוח אז כן ייקרה "דבר" ואף מעבר לזה כי ההפקה נותנת לזה יד , ורק ציבור הצופים הוא זה שמפקח על כללי המשחק
אחלה פוסט

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אתה יכול להפנות אותי

לקישור באינטרנט שבו אני יכול לקרוא את החוק הזה, שאוסר שידור באינטרנט ביום כיפור?

יNOT

New member
זה משנה מאוד ../images/Emo13.gif

ולכן צריך שזה יהיה כתוב במפורש בחוק , אחרת זה פרשנות. ושוב , האם את יכולה להפנות אותי לקישור שמציג חוק: שאוסר שידור באינטרנט בכיפור? שאלה פשוטה...או שפשוט תודו שזה לא הסיבה....
לא ביקשתי הרבה

איתי בל

New member
אין בעיה חביבי רק תבקש

אתה תביא לי אתר שבו כתוב במפורש ובאופן עובדתי שההפקה מתערבת באופי אישי בהצבעות ושהיא נותנת ידיים ואם בכלל מהסיבות של חוק היא לא משדרת את האח הגדול בכיפור ואני אביא לך קישור לכל מה שאתה רוצה מה שנוח לך אתה מקבל בא לך בנאדם עם כינוי כמו פינג פונג אומר לך שהם התערבו בכך ששי לא יודח מבחינתך זה חקוק בסלע כשלון של ההפקה פינג פונג אמר פינג פונג יודע אבל מה שלא נעים לך... לך תביא לי הוכחות אי אפשר לדעת מה הסיבה לכך שלא משדרים את האח הגדול ביום כיפור יתכן וזה כן מקדושתו של היום הזה כמו ששוקי אמר לי שהוא ביום כיפור כיהודי אין לו בעיה לראות פורנו או לא יודע מה אבל הוא לא ישדר את זה כדי לו לגרום ליהודי אחר כן לראות פורנו כדי לא להקל עליו אז יתכן והם לא שומרים כיפור בעצמם ולא צמים אבל כן לא רוצים להקל עלייך ביום כיפור ואז זה לא חוק זו הלכה זה מסורת ואולי... לא אולי הסיבה אחרת לגמרי אנחנו לא יודעים לא אתה ולא אני אנחנו רק יכולים לנחש משהו שאתה לא מסוגל להבין

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר מצחיק מכל הכתוב הזה , העובדה שאתה יוצא מגדרך להגן על ההפקה ופעולותיה, ובכל זאת אתה לא חלק ממנה

יNOT

New member
"אני פשוט יורד עליך"-ואתה מצפה ממני לאותה רמה

בלי להיות חצוף, אוליי כדאי שאתה תלמד איך פונים לאנשים, גם בפורום הזה.

איתי בל

New member
אחי אין לך רמה

אני יורד עלייך לא כדי לפגוע בך יש לי דברים יותר טובים לעשות יש סיבות יותר טובות לרדת עלייך אתה בנאדם שזקוק שיתנו לו סטירה שיתעורר כי יש לי חדשות בשבילך אולי אתה משתמש הרבה באייקון של הקריצה אבל שתי העיניים שלך עצומות לא אחת

למעלה