עדכונים מהבית- יום 58, ה28.10

איתי בל

New member
הוא אומר בהקשר אליה

הוא אמר אפילו את אמרת שזה אולי בשביל התקציב הוא לא העלה את זה שפרה העלתה והוא מגיב כמו שהיה מגיב אם הוא לא היה במשימה

א ח ת18

New member
אוקיי.. אבל עדיין-עדיף שלאון ילך לישון חח כי

שפרה פשוט לוחצת על זה שזה לא בסדר אפילו לטובת הקבוצה, ולאון מתעקש שזה כן.. מעניין איך היא תגיב כשהיא תגלה שזה הוא "זה פגיעה בכבוד לקחת משהו שהוא לא שלך" "זה קארמה רעה" "אני לא חושבת שזה מישהו שקרוב אליי" וכו' וכו'

א ח ת18

New member
תודה לאל- היא עכשיו מסכימה עם לאון

שאם זה לטובת הקבוצה אז זה בסדר, לאון יכול לישון בשקט

איתי בל

New member
מסכן לאון החמוד הזה

היא כל כך בטוחה שזה לא הוא... לא חושדת בו אפילו לא לרבע לשניה אין לה בעיה לפתוח את הפה לידו כי היא יודעת שהוא בחיים לא יעשה דבר כזה... שלא שעשה כזה דבר נורא ופשוט עושה לו רגשות אשמה נוראיים והוא חמוד מסכן סך הכל האח הגדול הטיל עליו משימה בפריים טיים מה הוא יגיד לא רוצה לשחק... אפשר לחשוב שהאח הגדול שאל אותו שמו אותו בוילה הציבו לו עובדה ואם לא היה לוקח את זה היה מועמד להדחה... לא ששפרה יודעת את זה פשוט מסכן הוא בטח אוכל את עצמו

Eil

New member
לא לגיטמי אפילו בשביל להעלות את התקציב?!

אנשים בבית רעבים ומדוכאים, חווים תסמיני גמילה מסיגריות. החלטות התקציב הם תמיד מקור לסכסוכים ולטינה, אבל חס וחלילה המסרגות הקדושות של שפרה יותר חשובות מלשפר את מצבם של כל הדיירים בעניין הזה. שכולם יגוועו ברעב וישתגעו מגמילה, העיקר ששפרה תשב כל הזןמ הזה על הספה ותסרוג לעצמה חיים.

tomerit

New member
שפרה בסרטים- מה עובר עליה?

שיהיה ברור- אני מאד אוהבת את שיפרה אבל אני חושבת שהיא באיזה סרט רע. מה כבר קרה? מישהו השתעשע ולקח לה מסרגה? נו באמת.. מה בין זה לבין קרמה? קרמה מתייחסת לדברים הרבה יותר רציניים משעשוע קטן. ובנוסף- כמה אפשר לדבר על זה? אפילו אני כבר פחות חפרנית ממנה.

איתי בל

New member
שפרה בסרט רע אחושילינג

גנבו לה את המסרגה אחרי יותר מ50 יום היא מצאה עיסוק יחידי וגנבו לה אותו והיא מגיבה בערך כמו שיוסי היה מגיב אם היו גונבים לו את היסגריות מרגישה שחדרו לה לפרטיות הקטנה שנשארה לה ופשוט איבדה את הפסים אני מניח שבמשחק הזה כל אחד יאבד ואיבד את הפסים בשלב כזה או אחר זה פשוט השלב שלה והיא היחידה שזה קרה לה בעקבות המשימה האחרונה סביר להניח שהיא תלך לישון מחר תקום תיכנס לפרופורציות ותתנצל כל הלילה הבא ללאון על איך שהיא דיברה

ה אiר

New member
אני בת.

הוא שר: דונט ספיק... של גארבג' שיר שהמילים: טומורו טומורו, כלומר מחר מחר חחחח (שזה גם רמז שמחר שיפרה וכולם ידעו...) הוא שר גם: דונט וורי בי האפי וגם: סרונג אינאף.. של שר.. תבין את ההקשרים לבד :)

Tapudy

New member
שפרה יצאה טמבלית

שהיא תגלה שהמשימה היא באמת על התקציב היא תתחרט שהיא אמרה שזה לא לגיטימי (למרות שהיא כן הודתה שהיא כנראה הייתה מעדנת את דעותיה במידה שזה יתברר כך). אבל מה שמדהים הוא שהיא כמעט עלתה על עינב. שהיא שיחזרה את השתלשלות האירועים היא עלתה על זה שמיד אחרי שהיא חזרה מהאח הגדול עינב שאלה אותה אם האח הגדול לקח לה את המסרגות. למעשה היא לא ממש חשבה שהמסרגות אבדו עד אותו הרגע. לאון כמעט השתנק שהוא שמע את זה. אבל שפרה לא הצליחה לעשות את החיבור המנטלי משום מה. כנראה הסידור ה"גנוב" של עינב שכנע אותה סופית שהיא לא קשורה.

למעלה