היא חושדת בו בטח בגלל הכספת
ש שם אחרון New member 28/10/08 #140 שומעים את המים זורמים בחדר שלהם.. נראה לי הם עושים אמבטיות בתורות.
א א ח ת18 New member 28/10/08 #141 האח הגדול כן גרם לשפרה לחשוד הוא קרא לה לחדר ושאל אותה איך היא מעסיקה את עצמה והיא אמרה לו שבסריגה, וככה היא שמה לב שזה חסר לה!
האח הגדול כן גרם לשפרה לחשוד הוא קרא לה לחדר ושאל אותה איך היא מעסיקה את עצמה והיא אמרה לו שבסריגה, וככה היא שמה לב שזה חסר לה!
ש שירנושנושינושי New member 28/10/08 #142 חחחח איזה אח גדול זה....שאל אותה את השאלה ואז היא התעוררה עם רנין שהסריגה באמת לא נמצאתתת ואז היא עלתה שזה משימה ....!
חחחח איזה אח גדול זה....שאל אותה את השאלה ואז היא התעוררה עם רנין שהסריגה באמת לא נמצאתתת ואז היא עלתה שזה משימה ....!
א איתי בל New member 28/10/08 #143 סחטיין על האח מצחיק...שפרה אומרת ללאון אני מאמינה בקארמה מי שלקח לי את המסרגה קארמה רעה עליו מסכן לאון
סחטיין על האח מצחיק...שפרה אומרת ללאון אני מאמינה בקארמה מי שלקח לי את המסרגה קארמה רעה עליו מסכן לאון
L looking far see pale New member 28/10/08 #146 לאחל למישהו קארמה רעה זה לא כמו לקרוא לקרוא למישהי "שרמוטה" בפרידמנית
ה ה אiר New member 28/10/08 #145 די שיפרה צומתית היא סתם ממשיכה להיות פנאטית לסריגה כי היא רואה שזה גורם לצבר להתייחס אליה
א א ח ת18 New member 28/10/08 #149 שפרה טוענת שזה לא לגיטימי לעשות את זה אפילו בשביל לעלות לכולם את התקציב ו.. ליאון אמר כבר אלף פעם שאולי זה בשביל התקציב, יכולים לפסול אותם על זה?
שפרה טוענת שזה לא לגיטימי לעשות את זה אפילו בשביל לעלות לכולם את התקציב ו.. ליאון אמר כבר אלף פעם שאולי זה בשביל התקציב, יכולים לפסול אותם על זה?