עדכונים מהבית- יום 58, ה28.10

קמבילי

New member
באיזה מצלמה שמעו את השיחה?

יש שאלה מדוע ההפקה לא צנזרה את זה כמו שצנזרה את הרמת האבן. האם זה נשמע במצלמה 1?

פלדי1

New member
מה שאני הבנתי

שהם מרחמים על ליאון המסכן שצריך לשמור על סוד. וגם עינב שיש לה אינטרסים "אחרים." כך הם התבטאו .

א ח ת18

New member
מה שאני הבנתי חח

שפרה דיברה על זה שקשה לה לא להבין דברים, וצבר אמר לה משהו על זה שזה כמו שלרנין קשה "זה" (לא הבנתי למה הכוונה שלו.. ) ושפרה בתגובה אמרה שזה דבר גאוני להגיד (בקיצור, לא הבנתי כלום בחלק הזה.) אח"כ הם עברו לדבר על לאון, שיפרה אמרה שמשהו קרה לו שם והוא לא מדבר על זה, כנראה בגלל עינב. צבר אמר שהם צריכים לדבר איתו על זה לפני שהוא הולך לישון. עכשיו לפני דקה שתיים הראו אותם מדברים, לאון אמר שהוא לא רוצה לדבר על זה, ושפרה וצבר שאלו אותו אם אמרו לו לא לדבר על זה והוא ענה שכן (כנראה שהם חושבים שעינב אמרה לו לא לדבר על זה) תכלס, לא הבנתי כלום חחחחחחחח מישהו עוקב?

דינה128

New member
צבר תפס יוזמה-פעם ראשונה הוא ושיפ מתחת לשמיכה

תמיד לאון יושב עם שפרה וצבר ממול על הכסא פתאום צבר ושפרה מתכסים בשמיכה אחת.. אתמול צבר אמר לשפרה : "יוסי דאג להגיד ללאון ולרנין , לכל אחד לחוד, שהם יכולים להיות רגועים השבוע כי התור שלהם לגריל עדיין לא הגיע" ולכן השבוע שנינו על הגריל. כנראה צבר מבין שאין לו יותר מה להפסיד ומתחיל קצת לחמם את העניינים.

beep beep

New member
מקודם שפרה נתפסה להתקף חרדה

והשניים החליטו לזמן את ליאון ל"חקירה" על שהותו בסויטה. ליאון ניער אותם מעליו בקלות. מבחינת המשחק והאסטרטגיות לנצחו השניים האלה מתנהגים כילדים מפוחדים. אני לא מאשים אותם - הם נשארו די מבודדים בוילה. צבר מעביר את רוב היום בשינה ושפרה באכילה ומילוי הכיור בכלים שאותם יוסי ואיתי שוטפים מדי בוקר ובסריגת כובעים.

מרמריסה

New member
../images/Emo30.gifרנין מסתובבת חופשי עם הפתק מתייסיר (?)

ביד. מנפנפת בו. נכנסת לחדר החשוך, מנשקת את הפתק ושולחת מילות אהבה לתייסיר. אבל למה באנגלית? למה הוא כותב לה באנגלית ולמה היא בוכה / צועקת לו או מדברת אליו באנגלית? הרי שניהם ערבים, לא? היא מתגעגעת לדבר בשפה שלה (לדבריה), לא? היא גאה במה שהיא, נסיכה ערביה, לא? אוי, המשחק שלה כל-כך שקוף!!!! כל ההצגות האלו הן בשבילנו, הצופים. היא יודעת שצליל השפה הערבית עלול לצרום ללא מעט מאיתנו, אז כמה אלגנטי לעשות זאת באנגלית! אפשר לחשוב שהיא ותייסיר שלה לא שולטים בעברית
היא לא חמודה לי

ראיתם, ראיתם, ראיתם

איזה חמודים צבר ושפרה, הם ישבו עכשיו מחובקים לכמה דק'
(אוהדי הבולילים ההודעה לא מיועדת אליכם)

Lomsahne

New member
חחחחחחחח

וואי אני פשוט נשאר כל לילה רק בשבילם-יש לי מחר בית ספר ואני ישן כל יום בארבע-זה חולני. אין אבל יש משהו קסום בשליישיה הזאת שאני לא יכול להסביר. הם היו ממש חמודים ושיקרה כבר משהו אוףףףףףףףף,טוב האמת שאם זה היה קורה מהר זה לא היה אמיתי {ראה ערך קרן וערן} ואם זה מתקדם לאט לאט כנראה שבטוח יש שם משהו.

BMCB

New member
בהחלט. הקצב של זה רק אומר שמשהו אמיתי קורה שם

עינת י

New member
../images/Emo6.gifהמורה יודעת שאתה נשאר ער בלילה לראות שני

חננות מתחבקים?

BMCB

New member
בהיתי בהם בחיוך ענקי.

הם מקסימים. צבר אוהב אותה. אני רואה לו בעיניים. אני פשוט רואה את זה. תראו איך הוא מתקרב. בדרך הכל כך איטית שלו... אבל מתקרב. לפני שבוע הוא לא היה מעז לשבת לידה ולהתכסות באותה שמיכה. ועכשיו הוא יזם חיבוק, ואפילו שפרה הייתה זו שהפסיקה את החיבוק כדי ללכת לשירותים. לא מעניין אותי מה אומרים- הם כבר סוג של זוג מבחינתי.

אחחח... רגעים של נחת../images/Emo13.gif

כך כיף לי ללכת לישון, עם התמונה הזו של השניים מחובקים
ליל מנוחה לכל תומכי ש"צ

למעלה