עדכונים מהבית- יום 58, ה28.10

גאונה?

הייתי קוראת לזה טיפשה... בהתייחס לעובדה שהיא הבהמה היחידה שתוקעת אוכל כל 10 דק' בעעע רק מלראות אותה אוכלת אני מקיאה

בר 79

New member
מה זה גאונה? אין כזאת מילה

אומרים גאון גם לזכרים וגם לנקבות- לתשומת ליבך ולא היא לא גאון

שפרה עלתה על המשימה

שפרה נכנסה לחדר של הבנות ועינב ורנין היו שם. רנין אמרה לשפרה שכנראה האח הגדול לקח את הסלסלה עם הסריגה כי הוא אמר לה להפסיק לסרוג. שפרה : הוא לא אמר לי להפסיק לסרוג. או אמר שאני סורגת כל הזמן אבל לא אמר לי להפסיק ואז שחזרה שאתמול לפני השידור זה היה הפעם האחרונה שראתה את הסלסלה ליד המיטה. שפרה: מי יכול היה להיכנס לבית ולקחת? רנין: באמת, מי יכול להיכנס לבית ולקחת? שפרה: אלא אם כן היה שיתוף פעולה של אחד הדיירים. זה לאון ומיד הסתובבה והלכה לחדר האח הגדול. כמו שהיא יצאה עניב אומרת לרנין: כל דבר ישר להאשים אפשר להגיד על שפרה שהיא לא יודעת לקרוא מפה...כמו שנאמר כאן לא פעם. יוסית היא לא יודעת לקרוא, אבל ענינים.. וואלה מלכה

ואני אוסיף שאם היה לך קצת יותר שכל

היית מבין שהאח הגדול קרא לשפרה כדי לדבר איתה על המסרגות ולהכניס לה במוח שתתחיל לחפש אותם..

איתי בל

New member
כי החליט להרוס להם את המשימה?

הוא אמר לעצמו...ניתן ללאון ועינב משימה... ואם הם יצליחו אז נגלה לדיירים כדי לחסוך בתקציב? כאילו מה...

איתי בל

New member
אנשים כבר התחילו לחפש בלי קשר

אבל מפה ועד להגיד להם תקשיבו זה משימה לקחו לכם דברים זה קצת לירות ברגל אולי באיזו דרך הפוכה אבל זה שקוף ברמות..אני בספק שהאח הגדול אמר משהו אם כן אז באיזשהי דרך מאוד טקטית שמעניין מה היא כי להגיד לשפרה משהו בסגנון תגידי למה את לא סורגת בזמן האחרון אולי מישהו גנב לך את המסרגה לא נראה לי

למעלה