עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

ordiki

New member
זה פשוט נראה לי מוזר

כי אני מכיר אנשים אידיאולוגים וסוציליסטים שפשוט מחרימים כל מה שמדיף ריח של קפיטליזם ובשבילם ארה"ב מייצרת תרבות שמעודדת קפיטליזם. וברור שלא, לי אתה לא צריך להגיד את זה, אני מת על התרבות האמריקאית.

Heineken

New member
התרבות האמריקאית

התרבות האמריקאית היא מן הסתם הכי מצליחה בעולם וכמעט כל אדם מערבי צורך מהתרבות האמריקאית, אם לא רוצה להיות חלק מהחלום האמריקאי. הרבה אנשים 'סוציאליסטים' מתנגדים לקפיטלזם האמריקאי, וזה אפילו די מובן. חלקם לוקחים את זה בצורה קיצונית ומחרימים כל דבר אמריקאי בגלל הגישה שלהם, וחלקם יותר מתונים ולא לוקחים את זה בצורה קיצונית. לדעתי בכל אופן, התרבות האמריקאית לא הייתה מגיעה לאן שהגיעה ללא הגישה הקפיטלסטית - בגלל טבע האדם (עובדה שהסוציאליזם לא הצליח ברוסיה הקומוניסטית). אבל יש כאלה שיגידו שניתן לקבל את 'תרבות אמרקאית' עם סוציאליזם. עובדה נכשל ברוסיה.. אבל יש שעדיין מצדדים בגישה.. ואולי הם צודקים. אז אני לא רואה בזה צביעות שרנין רוצה 'סוציאליזם' מצד אחד אבל אוהבת את התרבות האמריקאית.. היא פשוט רוצה עולם אידאלי עם כל הטוב שבקפיטלזם עם היתרונות של הסוציאליזם... בלי חסרונות של אף אחת מהשיטות.. אבל זה לא עובד :)

ordiki

New member
אני לא משתמש במילה צביעות

כי לדעתי האדם לא צריך להסתיר את מה שהוא אוהב ולא צריך להיות קיצוני ופנאט כי אז פשוט לא מקשיבים למה שהוא רוצה להגיד. זה נראה לי מוזר כי לא נתקלתי בהרבה אנשים כאלה. וזה שרנין תמימה ורוצה אוטופיה זה כבר ידוע, גם ילדי הפרחים מהסיקסטיז כבר לא מאמינים בזה.

טלטוש

New member
הלך לי כרטיס הקול במחשב

נראה כאילו רנין יודעת לתופף, למי שרואה עכשיו האם אני צודקת?

NatalieNat

New member
דווקא השיחה בין אינה לצבר יכולה לשרת אינטרס

של ההפקה ולהעמיד גם את אינה להדחה, נראה לי שההפקה בונה על זה שאיתי יעוף אך אם איתי לא יעלה להדחה ע"י הדיירים ואלה יהיו למשל יוסי שפרה ועינב/צבר, הם לא ירצו לוותר על אף אחת מהן ולכן "יענישו" את אינה במסירת פרטים, לכן גם נתנו לה להמשיך לדבר, אבל אם איתי יעלה אז אינה יכולה להמשיך לצייץ לה בשקט.

dianelev

New member
Cheers

They are supposed to make up cheers about each other. How about this? lol יוסי יוסי הוא מגניב יביא סיגריות לתקציב

האח הגדול נתן להם משימה לחבר ג'ינגל על כולם

כולל על האח הגדול עצמו. אז יוסי בובליל הציע להם: "הו אה מה קרה האח הגדול אכל אותה!"

ingel

New member
לאון יבש בטירוף

לעומת בובליל שמביא אותה בהפוכה. חוץ מזה אני בזמן האחרון ממש לא סובל את לאון.הוא דורש יותר מדי צומי וזה מעצבן. ומה מוכשר בו בדיוק?הוא לא יודע לשיר או לרקוד וכולם מורחים אותו שהוא מוכשר.נו באמת.

למעלה