יוסי המציא.. או אה מה קרה האח הגדול אכל אותה. איתי איתי איתי תכניס אותו ודי! יוסי השמיע קול..קוקו ריקו הינה גול. שירים טובים ואף אחד לא שם עליו וליאון ורנין צוחקים עליו ואילו החדשים שיודעים שהוא תוחת הם היחידים שמקבלים אותו ומשכנעים את כולם שזה טוב וגם צבר הבין את זה אחרי השיחה עם אינה ותיראו איך הוא מקשיב לכל מילה שיוסי אומר וצוחק איתו. אין כמו יוסי הוא באמת תותח ומצחיק.
ליאון ורנין גם בעיניי עלובים בשיטות שלהם ליאון רץ לאיתי לקרוא מה כתבו לו אתמול במכתב, לחפש רמזים. רנין חיבקה את עינב וקראה איתה בלי רשות את כל המכתב שכתבו לה, לחפש רמזים כמובן. ועוד, ועוד. ניואנסים קטנים. שני טיפוסים בוגדניים ואגואיסטיים חסרי תועלת חברתית .
שצופי ערוץ 20 רואה צופי ערוץ 2 לא רואה. אני חושב שרנין באמת בנאדם מגעיל מתנשא וכאילו מצטיירת כ"הומנית". אני מצטער אבל הומניים לא יורקים על חלשים מאחורי הגב שלהם(כמו שליכלה על איתי). ולאון בכלל מעצבן אותי.עד היום לא ראיתי שום דבר רע שעינב אמרה על לאון מאחורי גבו ולאון פשוט מלכלך בלי טירוף כשנייה אחר כך היא מגישה שלו אוכל.ממש מעצבן. מה גם שהוא פוחד מהדריירים שיקחו לו את הפוקוס.מה גם שרנין קראה לעינב כלב שקרנית. מה עינב עשתה לרנין תסבירו לי? אם כבר אני מעריך את שפרה וצבר יותר שמראים שהם לא מחבבים את הבובלילים ורנין ולאון פשוט לא נעים לי כבר לראות אותם. בתחילת התוכנית היו דיברוים שרנין תגיע לגמר.בסדר אבל מי יתן לה את המיליון תסבירו לי. אפילו המגזר שלה מתבייש בה.
במשדרים המרכזיים בראשון ושלישי.אבל בוחרת שלא. עד היום לא הראו לצופים במשדר המרכזי שמץ מהמעללים של רנין ליאון שפרה וצבר. הם היחידים שההפקה לא חשפה את הצד המכוער שלהם.