עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

נו ברור, היא גילתה לו הכול. איך לא?

איך הוא לא ``ישתנה`` היא גילתה לו הכול, טוב שלא הביאה לו מסך עם התוכנית. אבל אנחנו יודעים באמת מיזה צבר, אז זה כבר לא משנה אם הוא ``השתנה``.

ארז08

New member
לדעתי אינה שתולה של ההפקה

היא נשלחה כדי להעיר את הפרידמן היבש הזה, צבר. לא ייתכן שהם לא יענשו על מה השיחה ביניהם אלא אם כן הבחורה שתולה. NRG מדווח שהיה לה רומן עם חיים צינוביץ וזה כבר מראה על הקשרים שלה "בתעשייה".

a10a

New member
קלטו איך הוא מחקה את יוסי!! ומתידד איתו!!

צבר למד טוב טוב מה שאינה לימדה אותו ומהבוקר הוא לא סותםאת הפה, קופץ צוחק ושר!! ראיתם איך הוא נדבק ליוסי ואומר אמן לכל מה שהוא אומר!!! מיישם טוב את העצה של אינה! אם הוא היה ככה מתחילת התוכנית הוא היה מגיע לגמר,ככה הוא הרבה יותר חמוד ומעניין אבל עכשיו זה כבר מאוחר מידי אנחנו יודעים שהכל משחק ושזה לא הוא באמתולכן זה נראה כל כך פאטתייייייייי חבל עלייך צבר אם לא הייתי נדבק לשפרה המשעממת היית פשוט כוכב בתוכנית!! שפרה גרמה לכל וליאון לשקוע יותר ויותר!! תשימו לב איך ליאון היהבתחילת התוכנית כשהיה עם עינב ואיך הוא היום כשהוא עם שפרה... הוא כל כך משעמם והפך להיות בן אדם מגעיל וצבוע שלא מפסיק ללכלך ולרכל! חבל גם עלייך ליאון...גם לך שפרה הרסה את הזכיה! האמת שאולי גם שפרה אם היא לא הייתה נדבקת אליהם היא גם היתה יותר טוב... כנראה שפשוט השלושה ביחד יצרה שיעמום אחד גדולללללללללללללללללללל

beep beep

New member
האם יש לצבר סיכוי להציל לעצמו את המשחק?

ולכן קשה לו לגלות אמפטיה ולהתחבר לאנשים שלא מהרקע הסוציואקונומי שלו. פעם הוא אמר על יוסי שהוא לא מצליח להבין את השפה שלו. הוא טיפוס לוגי עם יכולת אסטרטגית / מניפולטיבית חלשה מאד. אבל אם הוא היה מצליח להתחבר ליוסי ועינב הוא היה פורח במשחק הזה - כמו שאיתי התחיל לפרוח מאז שהוא חבר לבובלילים. ההתחברות שלו עם שי ושפרה הרסו לו את המשחק. אינה העירה אתמול את עיניו, ולמעשה הציבה בפניו אולטימטום - בחר בי או עוף מהמשחק שפרה תלויה כעת כאבן על צוארו.

DanaBaudelaire

New member
שפרה דרדרה אותו להיות יכנע...זה מה שחבל.

אבל זה לא פאתטי... אולי הוא ככה באמת, אבל רצה למצוא חן בעיניי הדיירים כבחור השקט... לכו תדעו!!! הוא בכל מקרה חמוד

ארז08

New member
אינה פשוט יודעת לעשות ת'עבודה..

במשימת הפנדלים, היא עשתה ממדי הכדורגל חולצת בטן, היא צוברת לה יותר יותר מעריצים . היא שחקנית מלידה.

לונה 2

New member
אינה היא להוק מעולה ומתעתע

היא באה לעצבן ולשחק את תפקיד הסתומה אבל בפועל היא מעבירה מידע ומשפיעה אני בעד שתשאר כדי לטפס על העצבים של שפרה וליאון

beep beep

New member
אינה בחורה מבריקה ומטעה

ההיפראקטיביות שלה והאינטונציה המעצבנת שלה - בגלל שיירי המבטא הרוסי שלה, מטעים. היא בחורה אינטליגנטית ומשכילה מאד. השיחה שלה עם צבר היתה מלאכת מחשבת של שכנוע ופיתוי מרומז.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif אינה בהחלט בחורה חכמה

היפראקטיביות אמרת? יעבור לה,היא עדיין ילדה קטנה אני די מחבבת אותה

adishar

New member
שניה לפני שניתקו את השידור שוב- הייתה נשיקה

בין צבר לשפרה היא הבקיעה גול והוא נתן לה נשיקה בפה

ארז08

New member
אני לא מבין את האיתי הזה

הבנאדם יודע שהיא לא סובלת אותו והוא ניגש לנשק אותה.. הוא ממשיך להשפיל את עצמו.

למעלה