עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

אני ממליצה לשתיכן

לשמור בתיקייה במחשב את ההודעות שלכן, ולקרוא בעוד... עשר שנים לכל היותר (מקווה עבורכן שפחות) ואזי תבינו כמה אתן טועות, הן בדרך שבא אתן שופטות אנשים שאתן לא מכירות והן בדרך שאתן לא מסוגלות לקבל דעה שונה משלכן. אולי הגישה זו בהחלט פונקציה של גיל וניסיון.....

אני שופטת לפי התנהגות ולא לפי דעה.

אני "מכירה" את את שיפרה חודשיים בדיוק כמו שאני "מכירה" את שאר הדיירים בבית. אני עוקבת אחרי כל אחד מהדמויות במשך זמן רב וצופה מהצד את צורת ההתנהגות שלהם. ויש לי מה לאמר על כל אחד מהם לטוב ולרע. הדעה והרושם שלי עליהם , מושפעת ונובעת מההתנהגות ואף פעם , לא בגלל דעה זאת או אחרת. אני פתוחה לדעות שונות ומשונות ואין לי ממש בעיה עם זה. מקבלת את החדש והשונה ויודעת שאפשר רצוי וניתן ללמוד מכל אדם ויצור החי על כדור הארץ משהו בחיים. הסלידה שלי נובעת לא מהדעות של שיפרה ( שעד עכשיו לא הצלחתי להבין בכלל מהן...מרוב הכאילו והמשפטים המבולבלים, הסותרים, והסתומים שבה הם נאמרים ), אלא מצורת התנהגותה המעושה , המאוסה , המתנשאת והלא טבעית והאמיתית שלה. אנחנו " האנשים הפשוטים" מזהים זאת מהר מאוד .אנחנו מחפשים אנושיות, חמלה, חום, אמתיות, ובעיקר נשמה , ואת זה לא מצאתי בה לצערי הרב. ואגב..יש לי נסיון רב. אני אם ל-3 ילדים בוגרים, ואני בת 51 ויודעת קצת על החיים.. הכי שנוא על האדם--שמתנשאים מעליו ולא מדברים איתו בגובה העיניים. כולנו בני אדם, מותרים מבעלי החיים , וקטנים באמת מהחיים. וזה לומדים מהנסיון.

פלדי1

New member
ומה היא אמרה לליאון?

בשיחה על הסוויטה , היא אמרה לו : אם עינב היתה באמת חברה טובה , היא היתה צריכה לצאת לחצר ולעשן , ואותך היא היתה משאירה בג'קוזי כדי שתהיה לך קצת פרטיות....מהמם... אתמול בערב היא אמרה לצבר שהיא לא מודאגת מהחדשים , כי אין להם כריזמה . רק היא וצבר נהנים מהתכונה העילאית הזו ולכן הם ינצחו. הנערה זקוקה לטיפול דחוף.

sima1203

New member
שגעון גדלות , מעדיפה את

הוולגריות של עינב על ההתנשאות שלה והרצון שלה לחנך את האחרים ולהסביר מה היא היתה עושה.

זברה17

New member
שפרה אוהבת לשנוא

שנאה זה רעל.רעל שפוגע קודם כל בעצמה ואחר כך בסביבה. ליאון הוא פגוע רעל.

עדכני888

New member
לאון שונא את עינב - "רעה - רעה - רעה!!"..צודק

זהו, לאון ועינב כבר סלבס רשמיים
- אבל מחוץ לוילה הם ממש ישנאו אחד את השני...

ר ו ח ל י

New member
אני יודעת שהיא שורפת לו את המוח.

אבל אף פעם לא שמעתי את עינב אומרת מילה רעה על לאון...

mui mui

New member
חח לא.. אני לא קוראת ככה לאנשים

עינב קראה פעם בפניו ופעם לא קוקסינל.. גם אם אדם שהנטיות שלו כאלו.. לא הייתי קוראת לו ככה (והטונאציה נאמרה באותו הרגע בזלזול).. יש לאדם שם.. ובשמו אקרא לו -אבל זאת אני היא גם אגב קראה ללאון אידיוט וכו.. לא חסר.. לעינב יש פה כמו לאביה.. הם מקללים חופשי ולא כולם אוהבים את זה.. אני חושבת שכמה שיוסי אומר שהוא אוהב את לאון לדגומא יש הרבה רגעים שהוא יורד עליו ואומר לו שהוא כמו נקבה, למרות שלאון אומר לכולם מתחילת התוכנית שהוא גבר שאוהב דברים נשיים.. כמו איפור וכו. אל תאגה אני לא באה להגן על ליאון... הוא לא כזה תמים או מסכן.. אבל מכאן ולהגיד שהבובליס התייחסו אליו רק יפה.. היו רגעים לא יפים.. זאת דעתי כמובן..

Martha

New member
מעבר לעובדה ששניהם צריכים להענש

אחת על הדיווח השוטף מהעולם החיצון והשני על השאלות והעידוד, נשאלת השאלה (כי אני לא צופה 24/7) האם צבר העביר המידע לחברתו הטובה? מישהו יודע?

mui mui

New member
אינה גם חשפה דברים לעינב בלילה הראשון

שהיא ישנה לצידה.. היתה להן שיחה לתוך הלילה.. אתמול כצבר עינב יוסי ורנין ואיתי היום בפינת עישון וריכלו על החדשים.. עינב בדרך כניסה לבית עצמו ליד הבריכה אמרה על אינה..שהיא ללא מעצורים כלומר, שהיא מדברת בלי לחשוב קודם .. היא הכי הרבה רמזה עד עכשיו מהדיירים החדשים.. . היא העבירה מסר : לעינב,ללאון (מה שכתבתם כי אני לא שמעתי אותה מעבירה מידע) ועכשיו לצבר.. תכל'ס זה לא משנה מי יעמוד וידבר איתה.. היא פשוט פולטת בלי לחשבון ופוגעת במשחק.. ולדעתי בגלל זה היא באה..

למעלה