עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

מה קרה עכשיו זה מה שיש לך להגיד שמציגים

בפנייך עובדות ש65.95 אחוז מהנשאלים מרגישים וחושבים ששפרה צבועה? כאשר הנשאלים הם מעל 800 איש אז אל תגידי לא רציני

ליאורי13

New member
טובלרון ....שיפרה לא טיפשה,בואי נודה על האמת

אבל אנחנו מודים שבכל זאת קשה לאהוב אותה
משום אין ספור סיבות שנאמרו עליה, והן לא המצאה של אף אחד מאיתנו הקהל. בתחילת התכנית הייתה לי צפייה מאוד גבוהה ממנה,הן בשל המראה {ובואי נודה שהיא בכלל לא מכוערת,נהפוך הוא} והן בהתנהגות העדינה, אבל אחרי מה שראינו ורואים הכל התפוצץ בפנים. אני אוהבת את עינב היא מתוקה אמיתית - לה מגיע לזכות או להגיע לגמר, יש בה פוטנציאל, עם קצת עבודה איתה ועליה היא תהייה אחלה

לפי השיחיות של אינה עם צבר ויוני עם ונסה הם..

הם לא נבחרו לפי חוקי המשחק של מי עדן אינה אמרה לצבר שהיא מכירה טוב מאוד את דן מנו יוני אמרה שהיא בא כי חברה המליצה להפקה קיצר לא נראה לי שהם באו בדרך החוקית

jaycom

New member
חגית מגעילה אותי

תמיד בקטנות מנסה להראות שהיא לא יודעת כלום.. הפעם היא אמרה שאולי סגרו את החצר כי שמו להם כדורגל (היא הרי יודעת שזה היה כבר, אבל אם תגיד זה יראה כי היא דווקא לא ראתה..). ואף אחד לא זכר ואמר לה שזה היה כי כזכור זה היה מאוד ממזמן.. כשלאון אמר לה שאין מקום לכדורגל בחצר, היא "הגדילה ראש" ואמרה שישימו להם קט-רגל כזה והלוואי שישאירו את הכדור (שזה בדיוק בדיוק העניינים שהיו להם בשבוע הראשון שהיה כדורגל). לא יודע למה אבל זה ממש מרגיז אותי, כי מה את לא יודעת שאנחנו רואים שאת משקרת? מה הקטע הזה... אנשים לא אוהבים לראות אנשים שמשקרים בלי למצמץ כמו שרנין עושה ועכשיו חגית.. כי זה מראה שהיא מנסה לעבוד גם עלינו הצופים.. נ.ב. למה לא נועצים את השרשור הזה?

jaycom

New member
ברור

אבל יש הבדל בין לא להגיד, לבין להגיד שהיא לא יודעת כלום.. "אהה היה פה בחור דתי? מי זה אשר?" "מי זה שי? מה זה מנדרג'? לא שמעתי בחיים את המילה הזאת.." איך יוני ושחר לא נופלים בלשון? הם פשוט לא נכנסים למקומות כאלה..

קמבילי

New member
זה טיפשי מצידה כי היא לא תוכל להיתמם עד אין

קץ, ובינתיים זה כובל את לשונה שגם ככה היא לא מעניינת. חוץ מזה, בני הבית די חיים בסרט אם הם מאמינים שמישהו שרצה להיכנס לבית האח הגדול לא עקב אחרי התוכנית 24/7.

לא בטוחה שדיירי הבית

מודעים לגודל החשיפה. לערוץ 20 ולכל הדיונים של כולם על התכנית. מה שכן, כעת, יש רענון קצת בנושאי השיחה. כלומר- דיירים חדשים מביאים משהו מהעולם שבחוץ.... וזה מה שקורה. אתמול כבר אמרה מישהי (לא זוכרת מי) עוד מעט גם אתם תתנוונו או משהו כזה.... הקו יתיישר בשלב מסויים.

droriko

New member
שמתם לב שהיא כל הזמן מחממת את יוסי על עינב?

כל הזמן מזכירה לו כמה עינב היא ילדה בעייתית וכמה הוא צריך להעמיד אותה במקום בתור אבא שלה , יכול ליהות שהאסטרטגיה שלה זה ליצור ריב דווקא בין הבובלינים ?

דרוריקו תגיד מה נראה לך שהיא טיפשה?

חגית מנסה להעביר מסר אחד לקהל: אני באתי לכאן להנות ועל הדרך אני אגיד מה אני חושבת על כל אחד כי אין לי מה להפסיד, היא באמת חושבת שהבת שלו מפונקת ושהוא אשם בכך, אבל הרי לא כולנו חושבים כך? גם מי שאוהב את עינב וגם מי שלא אוהב. היא נותנת לו טיפים בשביל הבת שלו וטוב שמישהו מנסה לעזור אף אחד כמעט בבית פרט לונסה לא אמר את זה ליוסי כל השאר רק ריכלו ודיברו על זה וחגית באה ואמרה לו. תראו נכון לעכשיו חגית משחקת משחק נקי וחכם, היא לא אחת שמנסה ליצור תככים במכוון אלא מציגה את הדברים ונותנת לאחרים לחשוב עליהם והיא מביעה את דעתה.

Martha

New member
אסטרטגיה לא הכי חכמה

ונניח והיא תחמם את יוסי והוא יחשוב ש"וואלה, עינב הגזימה היום..". האם באמת חושבת גברת חגית שאב יעלה את בתו להדחה או ההפך? אסטרטגיה מיותרת ואני מציעה לה להפנות את האנרגיות שלה למקומות אחרים.

droriko

New member
יכול ליהות שהיא ראתה אותו מעלה את אשר

וחושבת לעצמה שאם הוא העלה אותו בשם ה"כבוד הקדוש" , הוא יכול להעלות כל אחד מאותה סיבה, א]פילו את הבת שלו . בכל מקרה אם הם לא יעשו מעשה קיצוני כמו להעלות אחד את השני להדחה(ואני מאמין שלאי) עדיין הם השלד של מחנה בובליל,המחנה החזק בבית, וברגע שהם יהיו בכסאח כל המחנה יתרסק .

למעלה