עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

קפרי

New member
אתם מדברים על הדיירים שאינכם מכירים כאילו

הם איתכם בדירה ובחדר שינה, מלבד את יוסי ועינב אינכם מכירים אישית אף אחד.

קפרי

New member
אגב, התגובות שלך מוכרות לי אותו סגנון מביש רק

החלפת את השם. הלוואי שהייתי משכילה כמו שיפרה, ושהבן שלי יביא חברה כמוה (אולי צעירה יותר כי כך גילו) עדיף לי מאשר משהיא כמו האחרות שם בלי להעליב.

קפרי את חיה בסרט רע אם את חושבת

שאני מחליפה את השם,ומצד שני זה מאוווווד משמח אותי לדעת שיש עוד המון אנשים שחושבים כמוני,ואת יודעת מה? אני מאחלת לבן שלך להביא מישהי הביתה כמו שיפרה ואז תוכלו לחפור ביחד.

../images/Emo45.gif

מעבר לחפירות שלה היא מתנשאת ויהירה.......ולכל הרוחות על מה??!! הנוסעים שטסים איתה זוכרים אותה ואפילו מצביעים לה

קפרי

New member
טובלרון אני בכלל לא התכוונתי אלייך , אני

יודעת שלא החלפת את השם.

ליאורי13

New member
../images/Emo2.gifמה קרה?

"הלוואי שהייתי משכילה כמו שיפרה, ושהבן שלי יביא חברה כמוה..." עד כדי כך את לא מאמינה בבן שלך שיכול להביא "לך" בחורה טובה? וזה מתוך הנחה ששיפרה אחלה בנאדם איפה ההערכה העצמית שלך? התחושות שאת מעבירה גורמות להבין שיש לך הערכה עצמית מאוד אבל, מאוד נמוכה, וכנראה את משליכה את זה על הילדים שלך {מקווה שלא} אם את יודעת כמה "שווה" הבן שלך, לא היית אומרת את המשפט הנ"ל את מאוד מקובעת,לא מקבלת את האחר,בעלת סטיגמות וחוש שיפוט לקוי בהצלחה לבן
אה ואף פעם לא מאוחר ללמוד באוני' ,בעיקר בגיל שלך, משום שאין צורך בתעודת בגרות ולא בפסיכומטרי בהצלחה גם לך
ועוד משהו,.........אדם משכיל - לא עושה אותו יותר טוב מאחרים {לא משכילים}

קפרי

New member
זו סתם טרחה להגיב שאת לא אוהבת משהו בגלל

תספורת, בחייך, יהירה או לא את רואה זאת על המסך כי פשוט היא שונה, בולסת? מה כתבת על עינב כשבלסה וצרחה? מה כתבת כשעינב התלבשה בוולגריות מול אבא שלה? מה כתבת כשיוסי לא ישב ליד השולחן עם כיפה ולו כדי לכבד את הבת שלו שאוהבת את הקידוש? מה כתבת על כך שעינב נפלה מהשור וצרחה בפינוק שעשו לה בכוונה בזמן שיוסי היה נהדר כשרכב בשקט ובכבוד? לא יקירה, את לא אובייקטיבית ולכן את שונאת את שיפרה, שוב, אולי יש לה כמו ליוסי ולעינב שגם לא חסר להם דברים מרגיזים אבל מה שמתבטא כאן בפורום מוכיח אך ורק ירידה לצורך עליה של האחר. מגוחך שאת חושבת שההתנהגות שלה לא טבעית, אני צופה בה ברגעים אלה והנה היא כ"כ משתדלת להיות זורמת (אולי כי העבירו מסר) אבל נשארה כפי שהיא (לחיוב ולשלילה). זה סתם רוע מצד המעריצים של הבובלילים, בחיי שאפשר לחזק את החיובי שלהם בלי להמציא על שיפרה, גם אם לא תזכה השפויים ידעו שזו סתם רכילות.

רק לידיעתך אני מאוד מאוד הערצתי ואהבתי

את דמותה של שפרה אבל היא השתנתה והחליטה שהיא רוצה להראות מי זו שפרה האמיתית וכשזה קרה השפרה האמיתית ובאמת היא עכשיו מראה מי היא באמת היא דמות שלא אהבתי בנוסף את עינב ויוסי לא סבלתי דרך אגב אני אשכנזיה ויש לי מגוון חברים, שמנים, שונים, מוזרים , חכמים, משכילים, החברים שלי לא מתנשאים ויש לי גם חברים מהעם הפשוט אני לא פוסלת אנשים בגלל השטויות האלה שכתבת אני רק מציגה לך עובדות בינתיים כל מה שראיתי זה שאת היא זו שדואגת רק לשפרה ולא אומרת מילה טובה על אחרים. מה עם צבר? ונסה? איתי ועוד... וכן לפעמים שפרה מתנהגת די יפה ואני שוב נהנת מהדמות שלה, כמו שאמרת:עכשיו היא מתנהגת די בסדר אבל מעניין למה... תיכף נראה במוצ"ש

קפרי

New member
אני כותבת על שיפרה כי היא ויוסי וצבר ועינב

ואולי גם לאון הכי דומיננטיים, אני מאוד גם משתדלת להגיב כשמשהו צורם לי, גם אני לא שוללת משהוא פשוט אבל גם לא שוללת שהוא ההפך,יש כאלה שיוסי מדבר אליהם ויש כאלה שלא, מה לעשות? אבל לא השמצתי אותו אלא כתבתי מה שלא אהבתי, את דעתי אבל כשבפורום הגזימו, קללו, הוציאו דיבה והגזימו התגובה הייתה בהתאם, לפעמים קשה להבליג.

זה מה שאני מנסה ללמד את הבת שלי

שאהבה לאחר לא בהכרח שנאה לאדם אחר. שלא כל דבר בחיים בא על חשבון משהו אחר. אפשר לשלב. העולם לא דיכוטומי בהרבה דברים. הסברת יפה. מן הסתם, להפחתת הדיסוננס, כל אחד יתן הסברים להתנהגות שלו. וכדי שיהיה בקנה מידה אחד, כל האמצעים כשרים. הרי אישית, אף אחד מהמתמודדים לא עשה לנו דבר. אנו רוצים לראות משחק טוב על כל המשתמע מכך והטוב ביותר ינצח.

למעלה