עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

droriko

New member
אני מדבר על יחס פנים אל פנים

אפשר גם אחרת תסתכל על איתי וונסה והבובלינים, אפילו רנין נחמדה אליהם (בעיקר לאינה משום מה). ועוד אנחנו מדברים על ליאון , שביום יום הוא יותר נחמד מכולם ביחד , איך זה שפתאום הוא ניהיה כל כך אנטיפת ? אני חושב שהמשחק גרר אותו לזה.

ordiki

New member
כן ואני לא מבין אותם

אני אפילו לא הייתי מסתכל עליהם.

צריך לזכור שזה רק משחק

ואפילו אם התרגלת ל"ישנים",תעשה מאמץ לקבל את"חדשים",כיזה המצב ואין מה לעשות.

ordiki

New member
לא תמיד אפשר

קל לתת עצות אבל כשעומדים בפני עובדה לא תמיד אפשר להתנהג בהתאם למשחק. אלה לא רובוטים הם אנשים.

ordiki

New member
אין דבר כזה

בכל העולם ולא רק כאן. יש אנשים בתוכניות האלה וכמה שהאדם יהיה מחושב וקר, זה תמיד מתפרץ בלי שליטה. ועל זה בדיוק התוכנית, אם יביאו רובוטים ללא רגשות זה יהיה פשוט משעמם. זו תוכנית שבנויה על אמוציות ולא רק של המתמודדים אלא גם של הקהל הצופה. את חושבת שזה היה יוצר כזה באזז אם לא היו כל ההתפרצויות והלכלוכים והריכולים?

נכון,אבל אתה כבר אחרי חצי דרך

אני אישית הייתי מתאמצת כדיי למצוא חן בעיני החדשים,הייתי מכריחה את עצמי לזכור כל דקה ודקה שזה רק משחק ובסופו מחכה מיליון ש"ח.

ordiki

New member
לא כשאת זוכרת דבר אחד

שאף אחד מהותיקים לא יתן להם להגיע לסוף. הדבר הכי חכם שהם צריכים לעשות מיום ראשון, זה לאחד כוחות ולהיפטר מהחדשים לפני שהקהל יתחיל להתחבר אליהם.

morann7

New member
למה אתה חושב?

מה זה משנה לותיקים מי יגיע לגמר. זה נראה לי טפשי לחשוב שיוסי יעדיף את שפרה על חגית. כמה שיותר זמן עם שפרה מבחינתו יותר גרוע.

loli20

New member
ליאון מתחיל לכלכך??? הוא ממזמן כבר התחיל

השיחה שהכי עיצבנה אותי הייתה לפני שבוע בערך בינו לבין שפרה וצבר בלילה מאוחר , שהוא אמר לשפרה ולצבר , איזה חזה מגעיל יש לעינב ועל איך שהיא נראית , ( מה שכמובן לא הפריע לו ללכת לנשק אותה ולעשות לה קוצי מוצי , אחרי זה ) מהתחלה לא אהבתי אותו מגעיל, חסר עמוד שדרה .ליאון ממש מזכיר לי בובת מריונטה

דורון

New member
קיבלו משימה עכשיו

משהו עם כדורגל בחצר. מה אתם אומרים, עוד כמה זמן פוסלים את השידור?

ברגע שיתחילו לשחק יפסלו. משהו כמו שעתיים וחצי

לא יהיה שידור מעניין אותי אם מותר להם לפסול את השידור? ומה המשימה שקיבלו?

ordiki

New member
לפי החוקים

הם לא חייבים לך כלום. יש שם חוק שמבטל את כל החוקים, אז אין הרבה מה לעשות.

למעלה