עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

../images/Emo2.gif אינה רמזה לכולם כבר שיוסי יזכה..

אבל לדעתי ההפקה ידעה מזה .. מיוחד בסיאנס ששם אמרו לה גם את השם של סבתא של שחר ועוד דברים.. אמרו לה להגיד שיוסי יזכה..

שונית 7

New member
זאת גם דעתי

יש יד מכוונת ...וגם הכתבה של קפון לא הייתה עוברת בלי אישור.. לדעתי הייתה ביקורת עצומה ברדיו ..גם ברשת ב וגם בגימל על נושא הגזענות והפרידמנים ..אז ההפקה החליטה לאזן את זה בהצגה של דברים ומעשיים נגדיים של חבורת ש"צ

נראה שצבר מיישם את העצות של אינה ועושה מעצמו

פשוט צחוק ! לבן האדם יש 0 כריזמה, וזה פשוט נראה מגוחך כשהוא מתחיל "לעשות שמח".

כן, גם אני שמתי לב שהוא מנסה להצחיק

זה יוצא די עלוב, אבל יש לציין שיותר מתאים לו לחייך. השאלה הגדולה - מתי שפרה תעלה על זה.

קפרי

New member
כמו שאר הדיירים שניסו להצחיק ולעשות שטויות

או להיות כאילו נחמדים בהתחלה, לפחות הוא משתדל, יצליח או לא לא יודעת, אולי לא אבל ניסה.

אור2221

New member
מחשבות על השיחה של יוסי עם חגית

תהיתי מי מאוהבי עינב ראו. יוסי סיפר לחגית (בשיחה יפה ואמיתית אתמול בלילה) שהוא לא מסוגל להגיד לעינב מילה, שהיא עולה לטורים בבית, צועקת וצורחת תוך שניות. אי אפשר לדעת מה יעצבן אותה ושהיא גם פוגעת לפעמים למרות שהיא לא תמיד מודעת וישר שואלת "מה אמרתי" תהיתי איך הסיפור הזה (שהגיע מיוסי, ולא בפעם הראשונה) מתיישב עם האמירות והצעקות של עינב על כך שצבר צועק על אדם מבוגר. בין צבר, שהוא אדם מבוגר בלי שום קשר אישי ליוסי, לבין עינב שהיא הבת שלו - לפי דעתי היא יותר חייבת בכבוד אליו מצבר. לעינב אין בעיה לאכוף את הכבוד ליוסי כאדם מבוגר בבית, אבל מסתבר שהיא ממש לא עושה את זה בחיים האמיתיים או בכלל. אגב - מאוד לגיטימי בעיני שעינב מגינה על אבא שלה, אם היא חושבת שהוא צודק, לא לגיטימי בעיני שהיא משמיצה את צבר ברחבי הבית בכך שהוא צעק על אדם מבוגר (עשתה את זה עם שחר, למיטב זכרוני) בעוד שהיא עושה את זה בעצמה כל הזמן.

Heineken

New member
יש הבדל בין בן אדם שצועק על מישהו מהמשפחה שלו

אפילו אם זה ההורים שלו, הרי כולם בסופו של דבר מתישהו מתווכחים וצועקים... לבין בן-אדם זר שמרשה לעצמו לצעוק על מישהו שהוא לא ממשפחתו

איתי בל

New member
עינב צורחת על כולם

קיבלה חינוך בבית שמותר לצעוק על בני משפחה אז היא צורחת על כל העולם וגם כשהיא לא צורחת ומדברת זה עדיין נשמע כמו צרחה ונשמע מאוד אלים בכלל שיחות שבהם היא רוצה להביע את דעתה היא לא נותנת לאף אחד לחיות היא ממהרת לדבר ממהרת לנצח בשיחה לוקחת נשימות מאוד עמוקות מאוד מהר ומדברת מאוד חזק וכשאומרים לה עינב את מדברת חזק או את צועקת היא אומרת זה אני זה מי שאני ואני לא אשתנה בשביל אף אחד זו תגובה של ילדה קטנה שצועקת צועקת ובמקום להגיד אני סתם צועקת על אנשים אולי יש מה לתקן בי היא אומרת אני לא אשתנה בשביל אף אחד ככה בא לי חוץ מזה ממתי זה בסדר לצעוק על אבא שלך? ממתי זה בסדר לצעוק על אמא שלך? נראה לך הגיוני שבחורה בת 23 שכל פעם שהיא רוצה משהו היא פשוט תוך שניה תתחיל לצרוח כמו מטורפת אין שום לגיטימציה לכך

למעלה