עדכונים מהוילה יום 60, ה- 30.10

dianelev

New member
על מה הם מדברים?

שמעתי שהיא אמרה שונסה התפוצצה על איתי אתמול. מתי ולמה? מישהו יודע?

Heineken

New member
אני שואל - האם לאון הפסיק לישון עם עינב?! ו

ועבר לישון עם שפרה?!

dianelev

New member
No

He woke up next to Einav. Do you have any idea what Shifra was talking about (vanessa & Itai)?

לונה 2

New member
לא ממש ראיתי הכל, אבל הבנתי

שהם שיחקו משחק שכל אחד מסגיר תוך כדי פרטים על מעשים שעשה בחייו. אם אני לא טועה איתי הפסיד במשחק כי ראיתי אותו עומד עם תחתונים מול כולם. וונסה כנראה לא התלהבה שהוא חושף את עצמו מול כולם מכל בחינה. לא ראיתי את ההמשך, וזה לא משהו ממש דרמטי.

morann7

New member
לאון ושפרה שוב לוחשים ומלכלכים

לאון: הביאו אנשים מעפנים שפרה מזדעזעת כי חגית הציעה לעשות סדנת יצירה בניירות של שפרה (ממתי הניירות של שפרה?) היא קוראת לה חטוטרת. כמה רוע והם לוחשים בלי בושה, הם צריכים לשלם על זה באופן אישי. הם כל הזמן עושים זאת

Jones

New member
הם לא מעניינים. אני לא מקשיב כבר לשיחות שלהם

אלא סוגר מיד את חלון הוידאו. מה לעשות - ככה זה כשטוחנים קמח טחון, מדברים ומדברים ומדברים... בלי להגיע לפואנטה. שיקחו יוזמה, יחד עם רנין, ויעופו כבר מהוילה. ושיקחו גם את צבר על הדרך, כן?

droriko

New member
ליאון מתחיל להתלכלך

אתמול אינה באה לשבת עם צבר,שיפרה ואיתו , ומתוך קנאה(בשם שיפרה) הוא לא הפסיק לרדת על אינה . האידיוט לא מבין שמה שמחזיק אותו בתוכנית זו הדמות של הילד החמוד. ברגע שהוא מתחיל לשחק את הביצ' הוא יכול למצוא את עצמו מהר מאד מחוץ לתכנית . באנה חטא הגאווה מפיל הרבה אנשים בתכנית הזאת אה?

morann7

New member
למה אתה חושב שהם משחקים?

התוכנית הזו מוציאה את האנשים כמו שהם, אף אחד לא יכול לשחק 24/7, ברגע שהם מתנחמדים למישהו באופן מאולץ אז רואים שהם משחקים. ברגעי הרכילות זה הם נטו.

droriko

New member
ליאון משחק מהיום הראשון

וגם היחס הקר והמגעיל שלו לדיירים (בעיקר לאינה) זה חלק מהמשחק, כאילו להצטייר על ידי הציבור כחלק מקבוצת החדשים "הטובים" שיוצאת כנגד קבוצת החדשים "הרעים". הוא בטוח שממש אוהבים אותו בבית על זה שהוא נכנס בהם .

ordiki

New member
אני לא בטוח

שאני לא הייתי מגיב אותו הדבר. תאר לך שאתה נמצא כבר 60 ימים בבית, כבר התרגלת אליו, אתה מרגיש כמו בבית ופתאום מנחיתים עליך ארבעה אורחים בהפתעה שמתחילים להתרוצץ לך בבית. נראה לי שאני הייתי נכנס לדיכאון יותר עמוק. זה טבעי שהם לא אוהבים אותם ובעיניהם הם נראים כמו טפילים שצריך להיפטר מהם. אתה יכול להגיד שזה משחק והם צריכים לזכור שהם מצולמים, אבל לפעמים יש רגשות שאי אפשר לשלוט בהם ואי אפשר לעצור אותם.

למעלה