עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

omer719

New member
../images/Emo41.gif עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים, התמונות והדיעות שלכם, אתם מוזמנים לשרשר לכאן! דיון נעים

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני. ונסה לא ראויה../images/Emo31.gif

עם כל זה שאני לא סובלת את איתי כ"כ - מה שהיא עשתה לו השבוע היה פשוט מגעיל. נעלבתי בשבילו
ועל זה אני מקווה שהיא תשלם בהדחה.

omer719

New member
../images/Emo45.gif אני בכלל כתבתי אתמול שאני מקווה שצבר...

יודח, אבל אחרי מה שונסה עשתה לאיתי היא הפכה את הכול, אני לא האמנתי שהיא רצינית, הייתי בטוח שהיא סתם מתלהבת קצת מיוני, מישהו חדש וזהו.. אחרי יומיים היא תחזור לאיתי, אבל להגיד לו את זה ככה היה לא לעיניין.

Fairywitch

New member
וזה אחרי שלפני יומיים היא אמרה:

"סוף סוף האח הגדול הביא לבית גבר אמיתי." שוב- נעלבתי בשבילו. הוא בנאדם, מה זה?
אין לה טיפה רגש? אפילו לאדם זר לא הייתי מתנהגת ככה

להקת צבא דורבן בשני להיטים

לא להכנס לשאננות!!! להצביע הרבה לונסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (וקצת לצבר) יחד ננצח את הקסדה!!!!!!!!!!!!!!!!!! המנון צבא הדורבנים: מאילת ועד לדן, כולנו חיילים בצבא הדורבן. כתער חדים קוצינו, וסלולארים בידינו. לעינב ויוסי נסמס בגיל, ופירנות נדוג ונעלה על הגריל. נכבד ונשפד מתמודדים אחד אחד, עד שהדורבנים יצאו עם מיליון ביד. שיר הלהקה הצבאית: בצבא הדורבן כולם משרתים, ואצלנו אף פעם אין משתמטים. בהשמע הפקודה נשלוף הניידים, ונסמס לדורבנים במספרים גדולים. נציף את המערכת עד קריסת השרתים, עד שכולם יודחו מלבד הדורבנים. וכשיוסי יצעד החוצה עם המליון, כולנו נריע בגיל ובששון.

EMC1

New member
@להצביע אך ורק לונסה. צבר מנהיג הלהקה אחרי שי

הדחת צבר תביא לפירוק הקבוצה.

4.11.08 00:01 שפרה סומכת על פרוטקציה בהדחות!!

4.11.08 00:01 שפרה סומכת על ההפקה שתתערב ותשאיר אותם!! בשעה ובתאריך הנ"ל שפרה ישבה עם צבר, רנין ולאון בחצר ואמרה להם באילו המילים בדיוק: "אני לא דואגת שמישהו מאיתנו יודח, אני סומכת על האינטליגנציה של האנשים בבית, ובואו נהיה ריאליים - גם על ההפקה למעלה."

דנה1982

New member
חחח, איזה יופי שאנשים ממציאים

ראיתי את השיחה שלהם בחצר, וזה לא משהו שהיא אמרה בכלל. היא אמרה שהיא סומכת על האנטלגנציה של הקהל ובבית ו-upstairs". לא המשפט הכי נכון תחבירית, אבל ממש לא המשפט שציטטת

3.11.08 23:30 שפרה,צבר,רנין,ולאון מתאמים!!

3.11.08 23:30 שפרה,צבר,רנין,לאון מתכננים לצרף את אינה לקבוצתם!! הנחשים האלה לא מפסיקים לתאם עמדות גם כשהם לפני הגריל!!!!

sprinter

New member
כל אוהבי שפרה-הצביעו לצבר והרבה -כיון

שכל הבובלילים מצביעים לוונסה !

omer719

New member
באמת?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

על זה בכלל לא ידעתי. זה ממש מגעיל מצידה, והעיניין הוא שאם היא לא תודח, והיא תצטרך אותו מתי שהוא, אני לא חושב שהוא יעשה לה עיניין על היחס המשפיל הזה, וזה חבל שהוא נותן שהיא תתנהג אליו ככה.

Fairywitch

New member
הייתי מזועזעת כשהיא אמרה את זה-

אני ממש מקווה שזה לא יגיע אליו
וזה אכן מאוד חבל שהוא נותן לה לנגב איתו את הרצפה, זה עצוב לראות

rinatt1

New member
אל תדאגי וונסה תקבל את המגיעה לה בפעם הבאה...

כרגע חשוב לפרק את ש"ץ חייבים פשוט. בנוגע לונסה הנה היא כבר רבה עם יוני, תוך יומים הם הופכים לאויבים.. אני רואה את זה. ובטוח שבוע הבאה היא תהיה מועמדת שוב.. אז אל תדאגו על ההתנהגות שלה היא תשלם ביוקר. ושוב אני אציין שיפרה או צבר חייבים לעוף השבוע כי שהוע שעבר הם ניצלו וכי נמאס לראות אותם ביחד ומנותקים מהשאר מספיק..הגיע זמנם להיפרד.. בייי להם.

יש הבדל בין ונסה לשיפרה

אז ונסה חטאה בחטא החרמנות...מה לעשות--זה לא פשע . ולעומתה שיפרה חוטאת בחטא היוהרה ובחטא הרוע --שזה לא יסלח וגרוע הרבה יותר ובכלל לא בר השוואה לחיסרון של ונסה, מה גם שאיתי אדיוט שלא קלט את הטיפוס שלה בנושא הגברים, וברח כל עוד נפשו בו כפי שעשה בזמנו צבר. ובנוסך ונסה גם אימתה איתו ב-4 עיניים ומאוד ברור כיצד היא רואה את הקשר והיחסים ביניהם--והוא ממאן להפנים. אז מה אמרנו ??? חרמנות יתר.....או רוע לב והתנשאות ... איזה חברה היית מעדיפה לצידך???

למעלה