עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

קפרי

New member
חיבוק אימהי של שיפרה המיומנת

לאון ושיפרה יושבים בחוץ מתחת לשמיכה מרוצים ומידי פעם שרים (עשית בדיקת אוזניים לאחרונה?) ממולם יושבת הקבוצה השניה, צוחקים בקלילות על כל שטות כי ההבדל הוא ברמה, בכובד הראש והעלית של הקבוצה הראשונה, הנעימה והחכמה ובקלילות והריקנות של השניה. ליאון מודיע לחברה שיפרה שהוא הולך לחדשים (כי הוא אוהב את צבר מאוד ודרכו את שיפרה שמעניקה לו חום כמו לאחת מאחיותיה), לאון קם והולך בטבעיות וגם כי הוא רוצה. זה מזכיר לי את הילד העצמאי שסומך על שיקולי דעתו, שגם אם רצה לזרוק על אחד מהם (אינה) כוס, מחליט ללכת בכל זאת כי שינה את דעתו והוא קם. מסכן מי שחושב שלאון מוכה נפשית כי הוא עיוור שלא רואה את זה, שהילד עצמאי וצוחק ומחייך אפילו ברגע זה השעות הקטנות שיכל ללכת לישון ולא מראה שום סימן פיהוק אפילו המעיד עייפות. אם שיפרה תעוף כי האובססיביים והקנאים יעיפו זה לא יהיה נורא עבורה כי היא כבר מוכרת, וכמו שלשי הציעו דברים טובים בחוץ ואפילו דוגמנות, בוודאי גם לה בזכות פניה היפות. ולאון, אוי לאון המסכן, יאבד שוב חברה. או אז למי שלא ראה את השמחה שלו כעת, יבין כמה טעה. מצטערת, כרמנות = התבהמות, ומי שרואה בכך משהו חיובי, "יפה לו". ראית איזה "עצב" עכשיו בשעה 15:00?אם זה לא שמחה ללאון, מה כן....

לונה 2

New member
זברה....

התיאור נכון וכל כל סימלי :) אבל דעי לך ליאון לא מוכה נפשית, הוא האדם הכי חזק במשחק הכי ערמומי (הוא ורנין) עד ששפרה וצבר התעוררו משנת היופי שלהם - הוא בילה עם כולם ובעיקר עם החדשים. כששפרה וצבר מתעוררים הוא נדבק אליהם ולובש את מסכת האומללות. לדעתי לא שפרה עושה לו נזק, אלא הוא עושה לה.

קפרי

New member
היי, לא ביקשתם לא לפרסם תמונות מעליבות

כדי לא לפגוע במשפחות והמגיבים? למה זה פורסם?

קפרי

New member
אגב האמתחת ששווה ל... אילו רציתי הייתי מבקשת

שיורידו את התמונות אבל אני לא אבקש כי זה משעשע אותי, מזמן לא ראיתי תגובות של אנשים בורים בהמתיים ועוד משהו: הבן שלי מצייר קריקטורות בעיתון מפורסם, אילו רציתי הייתי סורקת לך אחת שתגרום לך לא לישון בלילה, רגע.... לא, את לא שווה מאמץ, תינוקות לא מבינות גם מה הן עושות, זה חינוך זה? חתימת הורים בבקשה!

האמתתת

New member
רואים לפי הדיבור שאת פלצנית כמו שיפרע

מין מצא את מינו רוע!!!! ובניגוד אליך שאת מתוסכלת מהחיים בלי עבודה ופה עד הבוקר כל יום אני לא- לא ישנה בלילה מציורים של ילדים מוגבלים שקיבלו חינוך פושע מאמא פלצנית שמעודדת רוע.

קפרי

New member
אדיוטית, שיפרה הציעה לה לקחת כדורים, ואיתי

זה שאמרתם מגיע לו היחס של ונסה - היחיד שחיבק וליטף אותה. מה אני מגיבה לילדה קטנה שלא קיבלה אפילו רשות מההורים, מה הם עיוורים ולא רואים אותך מתעסקת בשעה כזו במקום ללכת לישון לקום מחר ללמוד או שבבית ספרך ילדים מופרעים?

אף אחד לא אמר את שקרנית-כנסו../images/Emo18.gif

"זה שאמרתם מגיע לו היחס של ונסה" עוד הוכחה שאת שקרנית משוחדת וממשפחת קורנפלקס, אפילו אבא של שיפרה מסמס עכשיו לונסה וצבר היא מביישת אותו בטלויזיה ארצית באמת שליבי יוצא לאבא של שיפרה איך יצאה לו בת כזאת רעה איך?!?!?!?!? כל שבוע הקרובים של שפרה מוצאים מישהו אחר ללכלך עליו השבוע זאת ונסה כי היא מועמדת עם שני הרעים.. אל תקחו את מה שהיא אומרת ברצינות זה הכל תיחמון בדריכה על אנשים כדי לשרת את המטרה שלהם..

אנחנו רואים את אותה תכנית??

שיפרה היחידה שמרכלת??? אלוהים שבשמיים.... כולם שם טהורים לא מדברים על אף אחד רק שיפרה מדברת?? צאו לה כבר מהוריד ותתרכזו באחרים כבר

שיפרה לא אדם רע חאלס(במבטא של רנין חח

שיפרה עברה כמו חלק מהדירים קשים בחיים אני מאמינה שגם עינב עברה וברגע שאגם נותן מעצמו ולא מרגיש שהשני נותן או מראה שהוא רוצה אז לא מתחברים זה הכל אז תפסיקו לעשות משיפרה רעה או מעינב כי הן רחוקות מלהיות רעות גם צבר מקסים ואיתי מקסים וליאון גם יוסי גם וונסה גם ורנין אני הספקתי להכיר אותם ברגע שליאון היה שיכור והקיא תנשמה שלו כולם עזרו לו כולל שי אז חאלס שוב חח בי

mui mui

New member
בזמן שעינב בוכה אבא שלה לא לידה

מה זה אומר על האנשים הקרובים לה ביותר? מי שהיה לידה הוא איתי.. מי שהיה צריך לא לזוז ממנה מחשש למצבה.. הוא האדם היקר לה מכל אביה... זה נותן נקודה למחשבה.. האמת התאכזבתי שלא ראיתי את נשאר לצידה כאב לבת במצוקה. בכל מקרה זה רק משחק.. מאחלת בריאות לכל דיירי הווילה

beep beep

New member
מה היא עשתה לאיתי?

סחבה אותו על הגב חצי תוכנית ונלחמה בשבילו בשיניים - למרות שלא הגיע לו. הגיעה איתו להסכמה משותפת שאין ביניהם אהבה - רק חברות עמוקה. הזמינה אותו לסוויטה - עוד לא ראינו מה היה שם. מה היא כבר עשתה? יש למישהו כאן מונופול על המוסר? מעניין איפה מחלקים את זה...

למעלה