עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

קפרי

New member
אגדיר את זה כמוך רק במילים קצת יותר מפורשות:

אז ונסה זנתה אחרי יוני שהוא גבר אחר תוך שהיא מחוברת לאיתי מול כל עם ישראל - מה לעשות? זו רמאות והתנהגות בהמית שאפילו יוסי ועינב סלדו ממנה. לעומתה שיפרה - שכל חטאה שאינו חטא מכירה ביתרונותיה, והמילה רוע שאת מגדירה הוא מילה מאוד כללית כשאין מה לאמר, זה כמו להגיד שהפלוני נחמד. אז זה לא בר השוואה בכלל לבגידה של ונסה ולחוסר הרגישות והבהמיות שלה , מה גם שאיתי החבר או ידיד ששכבה איתו והתכרמנה ממנו בכל תנועה והצהירה לפני כן שהוא הכי חמוד בוילה היה נאמן לה יותר משהיא לו. שאלה: ואם איתי אדיוט נאמר, האם צריך לדרוך עליו? אם כן, אתם דורכים על שיפרה שהיא טובה וגם יותר גרוע שלא יכולה להגיב לכם על כתיבתכם הבלתי מבוססת והשפלה. האם גבר שלא קולט בחורה היודעת להציג, עם התנהגות כביכול של אחת אמינה ומתברר שהיא סתם בהמתית ראוי להיענש? האם שיפרה אשמה בכך שיש אנשים בורים בוילה שלא יכולים להבין את השפה שלה והרמה שלה? ועוד שאלה: אם בחור או בחורה (לא יודעת מה מינך) יהיו איתך בקשר ונוצרת בקירבך התאהבות, האם את תסכימי להפנים שהוא או היא לא רוצים אותך פתאום? האם תקלטי שבוגדים בך באופן פתאומי ותסכימי או תמאני לסרב כמו שהיה קשה לאיתי כי הוא האדם, הנאור והעדין והמתורבת שכל מי ששפל ולא אמיתי ואובססיבי פוחד ממנו. לילה טוב.

קרובי שפרה דורכים על אנשים חלשים ממנה כל שבוע

כל שבוע הקרובים של שפרה מוצאים מישהו אחר ללכלך עליו השבוע זאת ונסה כי היא מועמדת עם שני הרעים.. אל תקחו את מה שהיא אומרת ברצינות זה הכל תיחמון בדריכה על אנשים כדי לשרת את המטרה שלהם..

האמתתת

New member
תראי איך היא מנחמת את ונסה כשלפני כמה דקות אמ

אמרה למה כדאי שהיא תעוף והצביעה נגדה.. הצבועה הראשית שיפ רע

סאמוואן

New member
היא כבר קולטת...

אינה הזאת יודעת מה היא עושה...גם לפני כמה ימים היא הסתובבה איתם וגם אז הצביע נגד ש"צ... בטוח שמה שקורה עכשיו זה כלום..והיא תמשיך להצביע נגדם (אם הם לא ילכו) כי היא יודעת מה חושבים עליהם בחוץ

קפרי

New member
אינה "תנקנק" את כולם כולל את האהובים שלכם,

חכו בקצת סבלנות ותראו, אגב היא אמרה באחת הכתבות שהיא משחקת לפי הלך הרוח, "נולדתי בעכו" אמרה.

זברה17

New member
חיבוק הדוב של אמא שפרה

לאון ושפרה יושבים בחוץ, מתחת לשמיכה מדוכאים ממולם יושבת הקבוצה השניה , צוחקים בקלילות. ליאון מבקש רשות מאמא שפרה , אני יכול ללכת להתחבר לחדשים? אמא שיפרה עונה - רק קצת, אל תשכח את החברים הישנים שלך. ליאון קם והולך. זה מזכיר לי את הילד, שמבקש מהאמא השטלתנית שלו רשות לרדת לשחק עם הילדים החדשים שהיגיעו לשכונה. מסכן ליאון - ממש מוכה נפשית אם שפרה תעוף , הוא יפרח ותחזור סוף סוף , שמחת החיים. מצטערת, אני מעדיפה את החרמנות של וונסה.

morann7

New member
שפרה הכופרת שכחה את מצוות הכנסת האורחים

פשוט גועל נפש. שתעוף כבר.

קפרי

New member
שיפרה הכופרת וגם את, לא שמעה את עינב מקטרת

על החדשים שהם לא יכולים להתחיל לשחק עכשיו כי זה לא הוגן (פייר במילותיה) שיקחו באמצע את הפרס. משהו אמר שם הבנתי שההפקה הלכה לבית משוגעים לבקש ארבעה אנשים לבית אחר (או עינב או רנין), לאון אמר על אינה שהוא מוכן לשבור כוס.... שיפרה מתנהגת בדיוק כמו כולם, היא מכינה אוכל (בניגוד לכמה גברים שרובצים שם), היא מדיחה ומנקה מידי פעם והיא לא דוחה איש שיושב לידה, ומה לעשות כפי שחברה שלי אמרה: היא מקבלת כל אחד אבל קשה לה והיא לא חייבת לרדת לרמת משהו כשהיא לא מרגישה נוח, במקום להעליב ולהתנהג לא טבעי, היא מתרחקת ושאלה: האם יוסי ועינב מתחברים לכולם? קדחת בלבן (סליחה, ביטוי שלי מעיר מולדתי).

מעניין שעינב 'פרה קדושה'

אחרי כל הלכלוכים שלה על החדשים, וכל הכעסים שלה, אתמול ישבה וסיפרה לשחר ויוני את כל קורות בית האח הגדול בגנותה של שיפרה (סיפור העוף ועוד..) ופתאום קוצ'י מוצ'י גם עם ונסה למרות שריכלה עליה עם איתי והצביעה נגדה.... איך זה שאף אחד לא מדבר על זה? אני מניחה שהיא כעסה עליהם כי חששה להיות מעמדת להדחה, וכעת כשהיא לא בסכנה אז זהו.... אפשר להתחבר אליהם... ואפשר לחזור לשנוא את שיפרה.... מקווה ששיפרה תישאר... ממילא העניין בתכנית ירד.... מתחיל לשעמם... ואם צריך גם את צבר אז שגם הוא יישאר....

רק שאורחים לא באים לעוד60 יום!

אתם צרכים להבין שהם עברו 60 יום ביחיד ושוב להתחיל תמשחק ולהרשים אנשים חדשים ושוב לספר על החיים שלך ועוד ועוד זלא קל תנסו להבין תצד שלהם וזה לא רק ששיפרה מתנהגנת ככה אז חאלס

למעלה