עדכונים מהוילה - יום 65, ה- 4.11

בוני1010

New member
אני רוצה להגיד שלדעתי אף אחד, ובטח לא ונסה הב

הבהמה, יכול לעשות מאיתי סמרטוט. אני חושב שהוא חזק יותר מכולם ביחד שם. רק מה, אנחנו לא רגילים לראות אנשים כל כך רגישים לכאב של אחרים ובעיקר כל כך נטולי אלימות גלויה או סמויה ונטולי רוע גלוי או סמוי. אנחנו רגילים יותר לרוח וצלצולים כמו של ונסה כמדד לחוזק ולא רואים שאלו למעשה ביטויים של פחד וחולשה. אני עדיין מזועזע מכך ששי אמר על איתי שהוא היה מכניס לו בעיטה לפרצוף. (לאיומים שלו להפוך שולחנות על אנשים התרגלתי) אני רק על המשפט הזה הייתי כורת לשי רגל. אבל זה ביטוי לפחד לחולשה ולאלימות שלי. איתי חזק וטוב לב פי עשר מכל מה שאנחנו רגילים ולכן אנחנו מתייגים אותו כחלש. מה שמעניין זה שהוא מודע לתיוג הזה. התיוג הזה מאוד מפריע לו. ועדיין הוא לא עושה שום פעולה כוחנית על מנת לשנות אותו כפי שהיו עושים כל ישראלי או תושב דרום-צרפת ממוצעים. איתי בעיניי הוא מלאך שהקריב את עצמו על מנת לחנך את האנושות להבלגה ולאהבה
צחוק צחוק אבל אני רציני. אני חושב שצודקת מי שאמרה שבריב שלה עם שי ונסה לא ספרה בכלל את איתי. הכל היה עוואנטה מסיבות אישיות שלה. איתי לא ניסה לתמרן אותה. הוא פשוט חיפש אוזן קשבת וסיפר את מה שמציק לו ולא העלה בדעתו למה זה עלול לגרום. לכן הוא היה כל כך נבוך והמום בזמן הריב, וחש אחר כך כל כך אשם בעקבות ההאשמות של ונסה על שלא סיפר לה את כל ההתרחשויות עם שי. אבל אני לא זוכר שהיא התייעצה איתו לפני ההתפרצות שלה. האמת היא שמי שזוכר במדוקדק מה קרה עם שי יודע ששי דחק אותה לפינה כשאמר לה שהוא שמע במו אוזניו את הדיבור שלה על "המנהיג". ונסה לא ידעה איך לצאת מהפינה הזאת, ולכן הפכה את כל העניין לריב על איתי. איזה איתי ואיזה נעליים. רק על עצמה היא חושבת. אני כל כך מקווה שמישהו ייראה את התגובה הזו ויעביר לו אותה כשיצא מהוילה כדי שלא יחוש אשם אפילו לשנייה מיוותרת אחת. אני לא רוצה להשחיר לגמרי את דומתה של ונסה. היה מקרה אחד שבו היא כן גילתה אומץ לב למופת ולזה היה כשהיא עשתה מפשעות עם פינצטה. מעבר לזה כל הרפרטואר שלה מאוד מצומצם. היא הייתה משתמשת באותו אוצר מילים ובאותו מנעד רגשי בין אם היה עומד מולה יוני, איתי, או מקל של מטאטא. להשחיל את המילה מנוש כל משפט רביעי זה מגניב בשבוע הראשון אבל מתיש בשבוע התשיעי. אז יאללה הבייתה.

גם אני שיניתי אסטרטגיה - ואני בעד איתי

דוגמא ומופת לאיך בן אדם אנושי צריך להתנהג....

זברה17

New member
איתי לא מפזר אהבת חינם.הוא יקבל מאיתנו בחזרה

הוא יקבל מאיתנו בחזרה חיבוק גדול מאוד.

זברה17

New member
רוקדת , כנסי בצעד תימני

את צודקת , שאיתי נותן בלי רצון או כוונה לקבל אבל, אנחנו לא נשאל אותו ופשוט ניתן לו . נחזיר לו בגדול בשעת הצורך.

11134

New member
בהחלט.

בגלל זה גם הייתי רוצה להעיף קודם את ונסה. את ש"צ הייתי שומרת לעוד שבוע, שבועיים. אין דבר שאני מחכה לו יותר, מאשר לראות את הפרצוף של שניהם, כשמודיעים להם שהם מודחים, אבל בינתיים כיף לי לשנוא אותם. ונסה לא מביאה הרבה לתוכנית, ולדעתי, אם לא תודח, היא תשוב לסורה, ואז גם תחזור ליוני ותעיף את איתי. כרגע היא בלחץ. היא תהיה מוכנה לעשות הרבה, כדי לא לספוג את תחושת הדחייה של מחר (ובצדק, הרי המעמד הזה של תחרות הפופולריות הוא באמת אכזרי). בכל אופן, לאיתי מגיע הרבה. אחלא בן אדם, אבל, לטובתו, כדאי שיעמוד על שלו לפעמים. יש לו הרבה מה להציע.

למעלה