אתה מצחיק?
E ExsoTic Cop New member 8/9/08 #91 צבר הזה הומו ונסה רוצה לאנוס אותו והוא כזה אדיש לא יאמן כזה לוזר לא ראיתי בימי חיי.
S shiranosh 17 New member 8/9/08 #93 מה הקשר לוזר?? הוא לא רוצה לעשות את זה מול המצלמות זכותו וגם בלי קשר לא נראה לי שונסה הטעם שלו בכלל..
מה הקשר לוזר?? הוא לא רוצה לעשות את זה מול המצלמות זכותו וגם בלי קשר לא נראה לי שונסה הטעם שלו בכלל..
E ExsoTic Cop New member 8/9/08 #94 הוא מתנהג כמו הומו לדעתי.. שיתן לה איזה נשיקה למה להתנהג כמו איזה סיסי..
ה הריאליסטי New member 8/9/08 #95 חח ונסה הרגה אותי עם ההסבר על הפיטמות כשהיא שיכורה קצת שום דבר לא יעצור אותה
L liat1953 New member 8/9/08 #103 אני רוצה רוצה רוצה ששפרה לא תודח../images/Emo70.gif היא ממש לא במישור אחד עם המועמדים האחרים היא מיוחדת במינה שונה מכולם וכדאי שתישאר!!!
אני רוצה רוצה רוצה ששפרה לא תודח../images/Emo70.gif היא ממש לא במישור אחד עם המועמדים האחרים היא מיוחדת במינה שונה מכולם וכדאי שתישאר!!!
ב בלשייק סוס New member 8/9/08 #104 רנין מדברת אנגלית בחדר ווידוים קטע מאתמול כל כך שקוף שהיא רוצה שאיזה במאי הילוודי יראה אותה ויקח אותה לצילומי סרט איזה גועל שתעוף
רנין מדברת אנגלית בחדר ווידוים קטע מאתמול כל כך שקוף שהיא רוצה שאיזה במאי הילוודי יראה אותה ויקח אותה לצילומי סרט איזה גועל שתעוף
U u r a n i a New member 8/9/08 #106 מסכן יוסי - נראה שהוא מבודד../images/Emo10.gif הוא בבריכה, מנסה ליצור קשר עם אנשים ואפילו אשר הצבוע הזה לא מתייחס אליו. ואיזה שיעמום... חשבתי שיהיה קצת אקשן ומתברר לפי הדברים שלכם שלא היה כלום בלילה...
מסכן יוסי - נראה שהוא מבודד../images/Emo10.gif הוא בבריכה, מנסה ליצור קשר עם אנשים ואפילו אשר הצבוע הזה לא מתייחס אליו. ואיזה שיעמום... חשבתי שיהיה קצת אקשן ומתברר לפי הדברים שלכם שלא היה כלום בלילה...
י יניבל1 New member 8/9/08 #107 יוסי הזה קורע אותי לגמרי אני ממש בספק עם באחת מה-40 מדינות שהתוןכנית הזו משודרת בהן יש דמות כמו של יוסי
יוסי הזה קורע אותי לגמרי אני ממש בספק עם באחת מה-40 מדינות שהתוןכנית הזו משודרת בהן יש דמות כמו של יוסי