הנה עוד יציאה גדולה של יוסי עכשיו "אני צריך לחשוב...אני...אני...אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי"
סנאי נדיר New member 4/9/08 #9 הנה עוד יציאה גדולה של יוסי עכשיו "אני צריך לחשוב...אני...אני...אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי"
סנאי נדיר New member 4/9/08 #11 יוסי מסביר לכולם מה זה קרבורטור "זה כמו...נו...לבלב...שמתחבר אליו נו מה...איך קוראים לזה...השבלול!"
י יניבל1 New member 4/9/08 #14 הבן אדם הזה יותר קאלט ממשה מלצר חולון חייב להשאיר אותו עד שלב מסויים , הוא בינתיים האתנכתא הקומית (שלא בידיעתו) של הוילה
הבן אדם הזה יותר קאלט ממשה מלצר חולון חייב להשאיר אותו עד שלב מסויים , הוא בינתיים האתנכתא הקומית (שלא בידיעתו) של הוילה
O omer719 New member 4/9/08 #22 ../images/Emo41.gif עדכונים מהוילה! בבקשה לא לפתוח שירשור חדש על כל מילה שנאמרת בוילה, שרשרו לפה, תודה מראש
../images/Emo41.gif עדכונים מהוילה! בבקשה לא לפתוח שירשור חדש על כל מילה שנאמרת בוילה, שרשרו לפה, תודה מראש
ה הריאליסטי New member 4/9/08 #23 המצלמה בשירותים היא לחרמנים בהפקה בלבד?! יש מצלמה בשירותים ולצופים אין גישה אליה... תמוה בעיני
R raviti2 New member 4/9/08 #24 עם איזה שיר העירו אותם הבוקר../images/Emo35.gif ../images/Emo79.gif ושל מי הוא היה
S ShukyD New member 4/9/08 #30 כי יש אחד שיודע את הקוד או יותר לפי מה שהבנתי לא הייתי כשהם קיבלו את המשימה רק לפי הוויכוחים שלהם הבנתי את זה
כי יש אחד שיודע את הקוד או יותר לפי מה שהבנתי לא הייתי כשהם קיבלו את המשימה רק לפי הוויכוחים שלהם הבנתי את זה
N no nick 1989 New member 4/9/08 #33 רק לי נראה שהולך להיות משהו בין ערן לקרן? נראה לי שהוא קצת דלוק עליה... ולא יודעת מה הבנים פה חושבים אבל לדעתי מי שנראית הכי טוב בבגד ים זאת עינב..אמנם היא לא דוגמנית אבל יש לה גוף סקסי לדעתי.
רק לי נראה שהולך להיות משהו בין ערן לקרן? נראה לי שהוא קצת דלוק עליה... ולא יודעת מה הבנים פה חושבים אבל לדעתי מי שנראית הכי טוב בבגד ים זאת עינב..אמנם היא לא דוגמנית אבל יש לה גוף סקסי לדעתי.