עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

שעמום טוטאלי ../images/Emo185.gif

וככה זה יהיה כלל השבוע.. אולי יהיה ריב פה ושם, אבל כל עוד הקבוצה של "דיירי הבית" (כולם חוץ מיוסי ועינב) לא תתפרק ולא יהיה ביניהם אקשן, בין "דיירי הבית" לבין יוסי ועינב לא יקרה כלום. אולי צעקות פה, צעקות שם, אבל תכל'ס שום דבר מעניין. וזה יסתיים בכך שכל דיירי הבית יצביעו ליוסי ועינב אבל יוסי ועינב יצביעו לאחרים, במידה ושנייהם מצביעים ללפחות דייר אחד-הוא בחוץ. ומה עם משימה..לא נותנים אותה ביום רביעי? אולי ההפקה רוצה לתת אותה מחר כדי שפחות יראו ויתלוננו על "נפסל לשידור".

eli7r

New member
תגידו רק 3 דיירים ערים עכשיו?

רק איתי יוסי ושפרה ערים? מה עובר עליהם השעה 1 בצהריים האח הגדול ביקש מהם לשנות את ההרגל המעצבן הזה....

האח הגדול יכול לבקש עד מחר

עד שלא פוגעים במה שבאמת חשוב להם,הם לא יבינו את הרמז. אחרי שיפגעו בהם קצת במה שחשוב להם(הכיס),הם יתעוררו כמו גדולים.

מי נראה לך? ../images/Emo185.gif

ברור ששפרה.. בגריל הבא: יוסי, עינב, X תמיד X יעוף. לפחות לפי איך שזה נראה עכשיו. עינב ויוסי צריכים לעשות דברים חמורים מאוד כדי שאהדת הקהל תרד מהגב שלהם, ושאני אומר חמורים אני מתכוון חמורים..האמתי..שעוד לא גיבשתי דעה מה הדברים האלה עלולים להיות.

לא ממש מזיקים ../images/Emo185.gif

הפורום הזה הוא הוכחה לכך.. שים לב שהאהדה לבובליל ממש לא ירדה, אפילו זכור לי שפתחו כאן שרשור תמיכה עם הרבה הודעות. ברחוב עדיין "האח הגדול" נחשב "יוסי בובליל" ולכן ככה זה ימשיך בSMSים. לגבי עינב-אולי אולי אולי יהיה מצב שהיא תעוף לפני הגמר, למרות שזה לא נשמע לי הכי ריאלי. מצד שני, גם זה ששי עף אתמול לא נשמע לי ריאלי..ובסוף זה קרה..אז..לך תדע.

rotem bobo

New member
צריכים לשנות את שם התכנית ל יוסי בובליל

נראה לי הכי הגיוניP: לא מתארת לי האח הגדול בלי יוסי בובלילP:

rotem bobo

New member
אני רוצה שעינב תזכהP:

זה גם מה שיוסי רוצה לדעתי :) זאת המטרה שלשמה התכנסנוP:

ליאורי13

New member
בתכלס? גם אני רוצה שעינב תזכה

אחת הסיבות שהיא רוצה לקנות ספר תורה עבור סבא שלה ז"ל, ולא חשבת לקחת את הכסף לעצמה זו אחת מהמעלות

צבר הוא עם הסיכוי הכי נמוך ../images/Emo185.gif

יבש, משעמם והרבה שונאים אותו על זה..בדיוק כמו בוריס, בדיוק כמו איתי, בדיוק כמו ג'ני. אם כבר למישהו יש סיכוי מול עינב זה לאון ואולי גם ונסה ושפרה. צבר, איתי ורנין עפים במהירות כאשר הם יעמדו על הרגיל מול יוסי ועינב.

La SoliCo loCo

New member
לי זה דווקא לא כל כך ברור

אני חושב שהצופים מעדיפים לגמרי את שפרה על הפרחה גברת *בובס*ליל ובצדק

למעלה