עדכונים צהרים/ערב - יום 52, ה- 22.10

ליאורי13

New member
היא אמרה ועוד איך, שמעתי אותה

צבר אמר מילה הרבה יותר גרועה משרמוטה, "שארית אדם" שני אלה גיזענים ברמות קשות היא גם מחקה בכוונה את הלחם מקמח מלא,גם את זה היא אמרה "כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם...." עצם זה שהם לא מקבלים את האחר מעיד על רמת האינטיליגנציה שלהם

SnowKing

New member
לא.

צבר אמר לשפרה שהם נשארו "שאריות אדם", ואז שפרה הזכירה את השיר הזה. צבר העיד עליו ועל שפרה, הוא לא כיוון את זה בכלל ליוסי ועינב. מציע לכל המתלהמים כאן לבדוק לפני שהם קופצים...

משהו לדיירי האח הגדול....

בטוח שזה משהו שהאנשים בחוץ יודעים, אבל מה שרואים מכאן לא רואים משם.... לאנשים בבית, או יותר נכון באינטרנט ובערוץ 20, יש סלידה מהתככנים והסכסכנים. אנחנו רואים איך עובדים על אנשים, איך הם יורדים עליהם, מלגלגים ולועגים. מן הספתם כשזה על מישהו רע או צבוע אנחנו בבית מרוצים, אך כשזה על מישהו נחמד, לא מאיים, נעים וכדומה אנחנו מתעצבנים ובצדק. להן מעט הדוגמאות: איתי בחור מקסים, מנומס אינטלגנט...אבל מה? תמים ולא מבין את המשחק. הכעיס אותי מאוד ששי לעג עליו שאיתי תמיד אומר "סליחה" ו"תודה", וגם הכניס את צבר ורנין, שלושתם צחקו מתוך רוע. אני ציפיתי מצבר לפחות שיפסיק את הצחוק ויאמר לשי שיפסיק או יהיה חכם וישנה נושא. אנשים בבית רואים את צבר ורנין מלגלגים ( ותסכימו איתי שהם לבד לא היו מעלים את הנושא של איתי אלמלא שי המנהיג השלילי!) אנשים בחוץ לא אוהבים לראות שעושים צחוק מהאדם הלא נכון... עוד דוגמא: מישהו פעם ראה את יוסי בובליל מלכלך וצוחק בקול על מישהו? שנ=מכנס אנשים ויורד מאחורי הגב על דיירים שלא נמצאים בחדר??? מישהו ראה את עינב עושה צחוק מאחרים? את ונסה? את לאון? אנשים כאן התביישו לא לצחוק מהטמטום של שי ושתפו פעולה. הם לא חשבו על דבר אחד ויחיד....אנשים בבית רואים את 2 הצדדים. כולם רואים שאיתי או לאון אנשים ישרים, נעימים ולא תמים רואים רוע לצערי. לכן ברור שהמסמסים והמצביעים יאמרו את דברם ביום הבחירה. עוד משהו שמפריע לי זה ששפרה כל הזמן "נופלת" במשחק. היא מדברת מאחורי הגב עם עוד אנשים על אחרים, מספרת את תחושותיה ומחשבותיה ולא מבינה שאחת כמוני שרואה ה-כ-ל ושאהבה אותה מאוד פשוט לא רוצה שתצליח במשחק. שורה אחרונה- לצערי מי שרציתי לשינצח סביר להניח שעוד מעט ילך, אבל אני אשמח לפחות שאחר ינצח כי הוא לא עושה קליקות, לא יוצר חברויות סודיות, ולא זורע רוע בכל חלקה טובה. וחוץ מזה אני שמחה ששי הלך:)

SnowKing

New member
למיליון הניקים החדשים

שקופצים בתגובות "רק מי שלא רואה ערוץ 20 יכול להעריך את שפרה" אז קודם כל זה לא נכון, למרות שזה נחמד לפזר סיסמאות. אני רואה ערוץ 20 ומעריך אותה, ואני בטוח שאני לא לבד. זה קודם כל. לגבי "מישהו פעם ראה את יוסי בובליל מלכלך וצוחק בקול על מישהו" - וואו. כנראה אנחנו לא רואים את אותה תוכנית. תקשיב קצת לשיחות שלו עם עינב ואשר, כשהוא עוד היה בתוכנית, ותגיד לי שאף פעם לא שמעת אותו מלכלך על שפרה. שפרה התחילה לדבר על יוסי ועינב מאחורי הגב רק אחרי שהבינה שלא משנה מה היא תעשה, הם פשוט שונאים אותה ולא רוצים לראות אותה שם, ואני לא אגיד כאן שזה בגלל המוצא שלה למרות שעינב אמרה את זה בעצמה, כי זה ברור. בנאדם שלא מקבל כבוד לא צריך לתת כבוד. תסתכל על ההתפרצות של עינב על שפרה בזמן התקציב. אחרי דבר כזה, במקום שפרה, היית נותן לה כבוד? אני לא.

משהו אליך...

יש אנשים שלא עושים התוועדות ומדברים על אחרים! ראה איתי וונסה! הם לא עושים קליקות ולא מסכסכים. שי אמר לכל ה"חבורה" שלו שלא לתת לאיזה מטומטם לנצח. הוא כמובן התכוון ליוסי. האם אתה שמעת את יוסי אומר את זה???? לזה התכוונתי! לא תשמע אנשים מסויימים מדברים בלשון רבים שלא יתנו ל- X לנצח. שי הרשה לעצמו, צבר ושאר החבורה הקשיבו לשי ולא השתיקו אותו. בל נשכח כי הבובלילים כל שבוע על הגריל. הם מניחים שמן הסתם לפחות 60%-70% לא אוהבים אותם, מן הסתם הם חשדנים ומתוסכלים ואני לא אוהבת את הדיבורים של עינב על גזענות כי מכאן רואים שזה לא נכון! אבל עדיין לא תשמע לכלוכים כמו ברמה של שי והחבורה.הם ממש התארגנו להסתער בשטח, רק מה? הם לא מבינים שהם משחקים במשחק אחר לגמרי שאת חוקיו הם אפילו לא מבינים:) הניתוחים של יוסי מדוייקים וראה איך הוא הגיב לשי שלשום ואפילו שי הודה שיוסי בא אליו בהפוכה ושי לא היה מוכן לתגובה כל כך חזקה וחכמה.... ורק לגבי אשר ועינב....הפריע להם משהו ספציפי שלהם הפריע וזכותם להצביע לש"צ, רק מה הם עברו על החוקים ונענשו. אבל הסיבה שלהם להדיח את ש"צ מבחינתם היה מוצדק וזו זכותם להצביע נגדם. מה גם שצבר הצביע לאשר כי היתה לו את הסיבה שלו (רצח רבין) על טעויות משלמים והם יודעים. לשפרה כבר אין אלוהים (תרתי משמע) אבל היא לא יודעת איך להתנהל כאן. האינטונציה שלה מעצבנת, היא מרכלת על אחרים ולא מבינה שהמצביעים יאמרו את דברם.

My Little Fairy

New member
למה אתה מתכוון במשפט

"הניתוחים של יוסי מדוייקים וראה איך הוא הגיב לשי שלשום ואפילו שי הודה שיוסי בא אליו בהפוכה ושי לא היה מוכן לתגובה כל כך חזקה וחכמה...." ? אפשר ציטוט של תגובתו החכמה של יוסי עליה דיברת?

ראיתי את זה באתר קשת...."שי בוחש בבית"

"החבורה" ישבה בסוכה ושי כמובן ליהג את השטויות שלו ואז יוסי שמע ואמר לו שהוא לא צריך לגלות לכולם את הסודות שלהם ועכשו כולם יודעים מי נגד מי....זה היה פשוט גאוני!!!! זה היה בערב שמחת תורה נדמה לי. הוא מודה שזה תרגיל שהוא לא ניחש שיוסי יעשה לו... דחוף לראות! זה תחת השם " שי בוחש בבית". דרך אגב יוסי אכן קלל את שפרה וזה מגעיל אבל הוא לא כנס את כולם ואמר את זה אלא קלל תוך כדי חיפוש הלחם. כל האחרים דנו בזה למרות שהם מנבלים את פה, משקרים במצח נחושה ומסיתים.

My Little Fairy

New member
עינב שונאת את שפרה בגלל שהיא מאשימה אותה בכך

שאשר הודח. הלואי שהיא תגלה בקרוב מאוד מי הם השניים שהצביעו לאשר במקום לשפרה ובגללם שפרה במשחק ולא אשר.

להבנתי עינב יודעת שאבא שלה גם הדיח את

יאשר. באותו לילה שאשר הלך הם שוחחו והוא אמר לה שאני מקווה שלא תעשי מה שאשר עשה ולפי השיחה נראה לי שהוא הודה בפנייה. אבל, אני לא בטוחה.

cookies10

New member
יש לציין שהיחסים עינב לאבא שלה מאד מיוחדים

הם נותנים כבוד אחד כלפי השני, יוסי נותן לה חופשיות ולא נכנס לה לחיים כאילו הוא לא אבא שלה והיא מפנקת ודואגת לו, אני חושב שזה יאמר לזכותם ויש לנו הרבה מה ללמוד מהם...כל הכבוד לעינב

עם נשמה טובה "לא קונים במכולת"...

נכון שעינב בחורה טובת לב ורואים שהיא עוזרת מתוך רצון טוב ולא אינטרסים אישיים אבל..... היא מתלהמת רוב הזמן, צועקת ( גם אם הקול שלה צעקני ואת יודעת את זה אז תעבדי על עצמך לדבר חלש....) הצופים בבית בסופו של דבר לא יסבלו את ההתנהגות הזאת ואת תצאי מהבית הפרחה הלאומית. אני לא אתפלא שבפורים תהיה תחפושת בדמותך....

למעלה