עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

חח כתבת "שלא מקבלים שונים ממנו"

איך בדיוק אשר מקבל שונים ממנו... אם הוא כופה את הדת על כל הבית?! התת רמה של אנשים = לחרא שנדבק לדפנות האסלה

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אוקיי

עכשיו ברור לי שאנחנו חיים בספירה אחרת
את מגדירה את הצעקות שלה בשידור חי כדבר חכם? את העובדה שאיימה לעזוב ובסוף נשארה, כדבר חכם? אין לי ממש על מה להתוכח, כנראה שהיא באמת חכמה יותר מכולם (בכל העולם )

ShukyD

New member
והאיומים של רנין לעזוב ובסוף נשארה?

זה כן חכם? אז בוא תגיד לי אתה מה ההבדל בין "פרחה משיכון באשקלון" לבין "נסיכה ערבייה" שבאה ממשפחה עשירה עם קרקעות והלכה ללמוד בלונדון ויש לה כזאת רגישות לסוגיית הפליטים הפלסטינאים והיא כל כך הומנית ומשכילה יש הבדל? אין הבדל צמצם את הפערים, סטריאוטיפים כבר לא תופסים כמו פעם. והצעקות שלה בשידור חי זה להוציא את מה שהיא מרגישה באותו רגע ועל התכונה הזאת אי אפשר לעשות יותר מלהעריך אותה על האמת והכנות ועל זה שהיא לא מפחדת להוציא הכל החוצה בניגוד לכל הצנוניות האחרות בוילה

יNOT

New member
מסכים חלקית

אתה יכול לומר שהיא אמיתית, אבל לא שהיא חכמה
.......זה פשוט לא מבוסס על כלום
ואני לא אמרתי על רנין שהיא חכמה, היא נראית לי סתם אבודה....ואין לי מדד להחליט מי בין השניים יותר חכמה

אף אחד לא טען שמה שרנין עשתה הוא חכם

אולי יש לך זיכרון קצר אבל זכור לי כל הביקורת שהועברה על רנין בקטע של "אני הולכת - אני נשארת".

אור2221

New member
עינב מבינה הרבה יותר?

הבחורה אמרה שהיא מוכנה לשרוף ולמחוק אנשים על עקרונות, אפילו "כאלה קטנים" היא בחורה של שחור לבן ואפילו לא גוון אפור אחד, אנשים כאלה (במיוחד בעוצמת הווליום שהבחורה הזו מייצרת) גורמים לי לברוח לגבעות.

Fairywitch

New member
כן, זה הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבחורה עם התא האפור הבודד מדברת על שכל וחוכמה
זה היה די פאתטי אבל בעיקר מצחיק בטירוף!

ShukyD

New member
אמרה זאת שהתנ"ך שלה הוא "הארי פוטר"

כי אוזניעזר הרבה יותר הגיוני מלנדוד במדבר

ShukyD

New member
רלוונטי כדי לקבל פרופורציה

לדעת איך להתייחס למה שאת אומרת ולדעת איזו חשיבות לייחס למילה "פתאטי" כשהיא באה ממך

Fairywitch

New member
לא, זה לא רלוונטי-

יש אנשים שאוהבים להקה או סרט, אני אוהבת סדרת ספרים (וגם כמה להקות וסרטים). מה הקטע של תקיפה אישית עליי עכשיו? כמה בוגר ומכובד. אני שמה את עינב בכיס הקטן והאחורי שלי מאינספור בחינות, ועדיין- אם היא הייתה בנאדם באיזשהו קנה-מידה מינימלי - זה לא היה מפריע לי. כנ"ל לגבי אשר חדל-האישים (לתרגום הביטוי האחרון עבור חלק מחברי הפורום אנא פנו למילון מקוון או ידני). אגב- לגבי התנ"ך, אכן- גשם צפרדעים וים של דם זה בכלל לא פנטזיה ומדע בדיוני (שלא כמו אוזניעזר או כמו זינה הנסיכה הלוחמת). אבל שוב- זה רלוונטי לנושא כמו השלג ד'אשתקד (למתקשים- אשתקד=שנה שעברה).

ShukyD

New member
או-קיי

הבנתי את הכוונה
ולמרות שגם אני מכיר כמה מילים גבוהות אני לא מוצא טעם להשתמש בזה כי זה לא מראה על חוכמה \ ידע \ הבנה \ עומק יותר מהרגיל מקסימום פלצנות <למען הסר ספק, הבנתי את הביטויים שהשתמשת בהם.. ועכשיו הסר הספק - הם לא כאלה גדולים ומפוצצים> הבנתי את הנקודה הכללית סבבה אגוזים לגמרי כל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה, בין אם זה להיות עיוור או לראות את האור אף אחד לא מספיק גדול כדי לקבוע מה נכון ומה לא.

Fairywitch

New member
אני מדברת ככה גם ביום יום-

זאת השפה שלי, וכמו במקרה של שפרה- זה לא מראה על התנשאות/פלצנות. והנחתי שאתה תבין (בכ"ז עוברים ראיון לפני שמקבלים פורום לנהל ולא כל אחד מתקבל) - אבל אתה יכול להיות בטוח שיש כמה אנשים כאן שלא הבינו, ועינב, יוסי ואשר בכלל היו צריכים מילון והסברים מומחזים בגוף הסרט. וכן- לדעתי משלב לשוני גבוה כן מראה על מידה מסויימת של חוכמה או לפחות ידע (אלא אם כן הדיבור ממש ממש מאולץ), או ליתר דיוק- צורת דיבור נמוכה (אבל ממש, אני לא מדברת על שפה יומיומית רגילה) מראה על עילגות וטיפשות. "החתולה נובחת" היא דוגמא ממש טובה. כך גם "216-85- איזה תאריך זה??? 20.3?". יש דברים שהם באמת מתחת לכל ביקורת או לכל מה שאני אישית יכולה לסבול ולראות על מסך הטלויזיה שלי.

ShukyD

New member
לצערנו עוד אין ערוץ אליטיסטי

ומה שהעם אוהב זה בעיקר עממיות, זה מה שמביא לשם את העניין כי אם תוציאי משם את יוסי ואת עינב ואת אשר יהיה משעמם רצח ואני מבין שמבחינתך דיבור בשפה גבוהה מראה על אינטיליגנציה \ חוכמה \ ידע \ כל דבר אחר שזה מראה לדעתך. אבל לדעתי זה מראה על התנשאות, נסיון להשמע נאור, פתוח, מקבל, מבין, איש העולם הגדול ויוצא שבד"כ אנשים כאלה רק מנסים לכסות על משהו בפנים שצריך לצאת בצורה הכי שכונתית שקיימת ואני מדבר איתך על יותר שכונה מעינב ויוסי בשביל שאותו בנאדם יוכל להתנהל בטבעיות בלי שיציק לו בעיניים לראות אנשים מסויימים ובלי שהוא ירגיש צורך לדבר בכזו שפה זה כמעט כאילו היא מרגישה חובה להוכיח שהיא שווה משהו עם הדיבור הזה. ולסיום אני לא חושב שעינב יותר טיפשה משיפרה רק כי היא מדברת בשפה עממית או לא מדברת במילים גבוהות. ויוסי אם תשימי לב לדיבור שלו על אסטרטגיות עם משתתפים לא על הדחות, על אסטרטגיות משחק כשהוא אומר לאנשים מה לעשות ומה לא לעשות הוא יותר חכם ממה שאת חושבת. ובנוגע לאשר הוא בכלל לא טיפש, סתם מדבר בניב טברייני. אני בטוח שהם מבינים שם את כולם.. ומה שהם לא מבינים זה בטווח אחוז הסטיה, שהגיוני שגם האחרים לא יבינו.

Fairywitch

New member
זה נראה כמו התנשאות כנראה רק לאנשים

שיש להם רגשי נחיתות. כשתתבגר תבין (אני מקווה). ועינב יותר טיפשה כי היא יותר טיפשה, בלי קשר לשפה שלה. פשוט רואים את זה- הריקנות והכלום משתקפים לה מהעיניים כשהיא רובצת על הספה ובוהה או כשהיא חושבת שחתולים נובחים או כשהיא חושבת שאפשר לעשות משהו בסתר כשמצולמים 24 שעות ביממה. אבל אינטואיציה ויכולת למדוד אנשים אין לכולנו וזה גם בא עם ניסיון חיים ועם הגיל. לגיטימי ומובן.

אור2221

New member
זה לא קשור לטיפשה, היא מתנהגת בבהמתיות

הווליום של הצרחות שלה הוא בלתי נתפס, והיא אומרת כל הזמן "זו מי שאני וזו מה שאני וככה אני מדברת". ואללה, אבל שפרה חטאה כי היא מדברת במילים גבוהות. ההפרעה של שפרה לציבור הכללי של הבית קטנה באופן משמעותי מההפרעה של עינב, איך אפשר לסבול את הצרחות הבלתי פוסקות האלו. אה, ואבא שלה הוציא עליה 9000 ש"ח על בגדים לפני שהיא הגיעה לתוכנית. חביב.

למעלה