לצערנו עוד אין ערוץ אליטיסטי
ומה שהעם אוהב זה בעיקר עממיות, זה מה שמביא לשם את העניין כי אם תוציאי משם את יוסי ואת עינב ואת אשר יהיה משעמם רצח ואני מבין שמבחינתך דיבור בשפה גבוהה מראה על אינטיליגנציה \ חוכמה \ ידע \ כל דבר אחר שזה מראה לדעתך. אבל לדעתי זה מראה על התנשאות, נסיון להשמע נאור, פתוח, מקבל, מבין, איש העולם הגדול ויוצא שבד"כ אנשים כאלה רק מנסים לכסות על משהו בפנים שצריך לצאת בצורה הכי שכונתית שקיימת ואני מדבר איתך על יותר שכונה מעינב ויוסי בשביל שאותו בנאדם יוכל להתנהל בטבעיות בלי שיציק לו בעיניים לראות אנשים מסויימים ובלי שהוא ירגיש צורך לדבר בכזו שפה זה כמעט כאילו היא מרגישה חובה להוכיח שהיא שווה משהו עם הדיבור הזה. ולסיום אני לא חושב שעינב יותר טיפשה משיפרה רק כי היא מדברת בשפה עממית או לא מדברת במילים גבוהות. ויוסי אם תשימי לב לדיבור שלו על אסטרטגיות עם משתתפים לא על הדחות, על אסטרטגיות משחק כשהוא אומר לאנשים מה לעשות ומה לא לעשות הוא יותר חכם ממה שאת חושבת. ובנוגע לאשר הוא בכלל לא טיפש, סתם מדבר בניב טברייני. אני בטוח שהם מבינים שם את כולם.. ומה שהם לא מבינים זה בטווח אחוז הסטיה, שהגיוני שגם האחרים לא יבינו.