עדכוני אחה"צ-ערב - יום 36 - 6.10

sweetdreams

New member
זה חלק מהעונש על שזה שהם הפרו את החוקים

חשיפת ההצבעות שלהם. דרך אגב, מישהו יודע על מקרים דומים ועל עונשים במדינות אחרות?

ראיתם איך הוציאו את עינב בפרומו ?

הוציאו את עינב ממש רע, ואת שפרה הוציאו ממש נסיכה ``הייתם צריכים להגיד`` כאילו שיפרה צדיקה תמימה שלא יודעת מה רוצים ממנה ומה כול חטאה. בושה של הפקה.

יוליקה

Member
מנהל
עכשיו ראיתי את עינב בפרומו

לא צריך להוציא אותה ממש רע!!! היא עושה את זה לעצמה בכישרון רב. מי שמדבר כך ומתנהג כך - ועוד יש לה מעריצים??? זה אמיתי??? הבחורה הזאת ממש חולה - ולא משנה הסיבה מי שמתנהג ומדבר כך בחדר האח הגדול בנוכחות אבא שלה... הוא כניראה מכיר את זה מהבית שלהם... היא צריכה ללכת מהתוכנית ישר לטיפול - היסטריה כזאת....

insane sanity

New member
ברור שזה אמיתי..

את לא רואה את הכתיבה של מגיבים כאן? הרבה מזדהים איתה.. היא מייצגת אותם...

ועוד משהו - רנין באמת גם אמורה.....

להיות מודחת ? כי ממה שאני זוכר גם קרן הצביע לה, כך שלפחות 3 הצביעו לה.

ליטליקSD

New member
כל המועמדים להדחה הצביעו ל:

שפרה וצבר. גם עינב ואשר, גם קרן וגם יוסי. לפי מה שזכור לי מהדף שכבר זרקתי לפח עוד באותו ערב, לרנין היו רק שני קולות, וזה לא הספיק כדי שהיא תהיה מועמדת להדחה.

קמבילי

New member
פניה נרגשת אל שפרה: עשי טובה, שפרי הופעה ../images/Emo70.gif

מפאם פאטאל קוטלת גברים הפכת תוך שבועיים לינטע אפרורית עם כאב גב. את חייבת להוריד את השני קילו שהעלית על עצמך, ללבוש בגדים צבעוניים ומחמיאים ולא רק שחור ורפוי, לסדר את התסרוקת המפתה, לענוג עגילים, לשים רמל, מה אני צריכה ללמד אותך? את נעלמת לנו.

JasPoint

New member
אם תוסיפי לזה את הסריגה

היא הפכה מאחת הסקסיות בוילה להכי פחות סקסית

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אוליי כדאי שההפקה תנדב להם איזשהם בגדים, בגדי ים? שמלות? חצאיות? משהו, כדי שלא ייראו כמו סבתות

Fairywitch

New member
את מאכזבת אותי-

כמה שטחי וכמה רדוד. ואם מבין החדשים תגיע לוילה בחורה ממש ממש שמנה? לא מלאה, אלא ברמות של השחקנית מ"הפרקליטים" שזכתה באוסקר. שפרה ממש לא שמנה, מה זה הקשקוש הזה? ואני מניחה שהרוב פה צעירים ולא יודעים מה זה גב תפוס- זה מוציא את החשק לחיות, ובטח שלא עושה חשק להתאפר ולהתחתך כמו פקאצה בת 16. בואו נהיה קצת פחות שטחיים.

Martha

New member
../images/Emo45.gif

איך היא אמרה לצבר בהתחלה "נעים מאוד, אישה". שיפרה ממש לא שמנה ולטעמי היא נראית טוב. אגב, אהבתי מאוד את אילתור המסרגות

קמבילי

New member
גם אני אהבתי, שפרה אישה יצירתית

(וגם אני אוהבת לסרוג, בחיי.... סריגה היא תחביב שהולך ונעלם מן העולם, היא מעשה קסמים )

למעלה