עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עדכוני ערב האח הגדול, 14.10 ../images/Emo41.gif

כרגיל לשרשר לכאן וזה איזה חום היום הא?!?! מה נסגר? פיף

ShukyD

New member
השירשור ננעץ לשעתיים עד הפרק

אבל אני מבקש עד השירשור שיפתח בלילה לשרשר רק לפה, תודה

פטרה10

New member
למה למה צבר יושב

כל הזמן יושב מכונס בתוך עצמו. שיפרה מקסימה, מלאת סבלנות. איתי עושה לעצמו גוד טיים עם וונסה, בחוץ לא היה שם עליה , היא כל הזמן נוגעת בו . בובליל ובובלילה גם בדיכאון אבל אפשר להבין אותם. אשר יקבל חסד וגם אשתו אם הוא ילך היום הביתה, מחכה לו שם תינוקת חדשה. לא שמעתי אותו ואפילו פעם אחת מדבר על התינוקת החדשה, מה הוא לא סקרן לגביה. לאון מנסה להשתלב בכל שיחה ולא מתביש בזה שלא הכל הוא יודע, אני מעריכה מאוד את התכונה הזו. רנין , סתם יבשה בלי הרבה תוכן.

לימור1977

New member
אני חושבת ש...

צבר מכונס בתוך עצמו מכמה סיבות: 1) הוא חושש מזה שאשר חושב שהוא(צבר) הצביע נגדו, בגלל מה שקרה בשבוע שעבר. 2) הוא יושב בשקט ומלקט מידע על המתרחש בבית על מנת להנדס את מהלכיו הבאים. 3) מצ'עבב לו. 4) בא לו על שפרה אבל הוא שומר "מרחק נגיעה"

DanaBaudelaire

New member
שאלה

כולם אומרים שצבר דלוק על שפרה, אבל הוא בכלל אמר לרנין [אחרי שג'ני הודחה] שהוא שם עין על ג'ני, והוא לא עשה כלום כי היא תפוסה! [וגם המצלמות בטח וכו']. מה, הוא כל כך מהר "נדלק"? חחחחח

NoKiA2003

New member
צבר וג'ני?! ממש לא מתאימים

הוא צריך מישהי יותר דומיננטית

babylon4

New member
ואשר מלמד את רנין ולאון

מסביר להם על ארבעת המינים. ממש בסבלנות.

LANIT1

New member
תגובה לפטרה10

צבר - מעניין מה עובר על צבר באמת לא כולכך שומעים אותו די מכונס בעצמו שיפרה - באמת נחמדה ואפילו נחמדה מידיי סורגת כל הזמן בסוף יצא צעיף ....... או משהו אחר... לגבי איתי- הבחור מאוהב בוונסה שלדעתי משחקת איתו.. לא נראה לי שהיא אוהבת אותו ממש, אולי מחבבת אבל לא יותר... בחוץ הוא היה שם עליה ואפילו אמר לה את זה בהוסיף שהיא מגניבה כזו שבחוץ היא בכלל לא היתה מתייחסת אליו כי היא מגניבה מידיי. לגבי בובלין האבא= לא כולכך דואג לדעתי כבר למד את המשחק מודאג בגלל עינב הבת שלו.. וגם על זה יתגבר לדעתי אשר ילך הביתה ויפגוש את ביתו הוא מאד מתגעגע אליה ראיתי כמה פעמים שהוא מדבר עליה .. ומתלונן שלא נותנים לו אפילו שיחה טלפון אחת. הוסיף ואמר שתמיד שהוא מתפלל הוא מכנה את ביתו התינוקת שזה אסור עפ"י ההלכה הוא מאד סקרן עד שהוא משתגע מגעגוע .. באחריות ראיתי כמה פעמים שהוא מדבר עליה לאון= משגע את שי בזמן האחרון התאהב בו לדעתי... שי ממש לא בכיוון שלו לאון יושב לו על......... רנין = כן הרבה זמן איבדה עיניין צריכה להכניס איזה שיק. בקיצור אורח צריך להגיע אולי היום??

droriko

New member
יש לי הרגשה ממש לא טובה לגבי הערב

אני מרגיש שגם אם אשר יקבל יותר קולות מעינב ההפקה תדיח אותו (מבלי לגלות שהוא קיבל יותר קולות). הם לא יעזו להעיף את עינב, לא כשיש סיכוי שיוסי יעזוב בעקבותיה ולא כשבדיוק החזן עומד להיכנס לוילה . אשר לעומת זאת אם הוא יעזוב זה יתאים להפקה כמו כפפה, בן אדם שעוזב בדיוק שהבת שלו נולדה כדי ליהות איתה ועם המשפחה,מה יותר מחמם לב מזה. זה ממש מעצבן אותי שאין גישה למספרי הקולות !

לימור1977

New member
אשר עצבן אותי אתמול...

עינב אמרה לו שהוא יצא מה זה קטן בכל הסיטואציה שהייתה לו עם צבר(שהוא ביקש ממנו סליחה). אז אשר אמר לה וליוסי: "אני לא דואג, עוד תראו אותי רוקד עם המיליון"... מה הקטע שלך? העמדת את עצמך להדחה, ואז בחדר של האח הגדול אמרת"אם אין אני לי מי לי" כששאלו אותך מי צריך להישאר בבית האח הגדול. יש לאשר בעייה של פיצול אישיות או זכרון קצר. שם רגל לעצמו ואז מתחרט על כך... חבל...

droriko

New member
לאור הדיבורים שלו היום

אני מתחיל לחשוב שזה באמת היה תרגיל ובדיעבד הוא יצא ממש אידיוט. כאילו נכון שגם בלי התרגיל הזה שלו הוא היה מועמד להדחה, אבל יש אנשים שהתכוונו להצביע לו יפרשו את דבריו לא נכון ויחשבו שהוא רוצה הביתה ולכן ימנעו מלהצביע לו .

Jones

New member
אני מבין למה יוסי הדיח אותו.

זה התחיל בהתרפסויות שלו מול צבר, זה המשיך בהדחה העצמאית, והסתיים ב"אם אין אני לי - מי לי" המגוחך להפליא.

oritr69

New member
אשר עשב בית ספר לבולבילים נקודה!!!

אם הוא ישאר ויוסי יודח יהיה לו גיבוי מלא מעינב וגם הוא הצליח להעיף את יוסי והוא יהיה קדוש מעונה כלומר אחד שרוצה ללכת ואפילו מדיח את עצמו ואז הקהל מיתאב בו ובוחר בו כי הוא האנדרדוג זה המהלך של המישחק עד עכשיו!!

Jason2

New member
למה שהקהל יתאהב בו

על אחד המעשים הכי טיפשיים במסגרת המשחק?

Jason2

New member
זה בדיוק המעשה הטפשי

ראית פעם אצן בתחרות ריצה שבאמצע עוצר ויושב על המסלול? אתה נמצא בתחרות ואתה לא מוותר באמצע.

Jason2

New member
זה בדיוק המעשה הטפשי

ראית פעם אצן בתחרות ריצה שבאמצע עוצר ויושב על המסלול? אתה נמצא בתחרות ואתה לא מוותר באמצע.

Ping Poong

New member
יש פיקוח על ההפקה, מה אתה חושב?!

תגידו לי באיזה סרט אתם חיים!? יש פיקוח צמוד של עורך דין על ההפקה.. מה אתם חושבים, שהיא יכולה לרמות ככה את הציבור? אתם טועים. ולמה נראה לכם שהפקה בסדר גודל כזה תרמה צופים? הרי ברור שזה יתגלה אח"כ.. צאו מהסרט שלא!! אז חלאס. יש עורך דין צמוד שמפקח על כל עניין ההצבעות.

למעלה