עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

droriko

New member
אני מאד מקווה שאתה צודק

יש לך איזה קישור שמאשש את מה שאתה אומר?

droriko

New member
זה מצחיק אתה יודע

היתה כאן אחת בפורום השבוע שאמרה שהיא דיברה עם מנהל קבוצת האח הגדול בפייסבוק שלטענתה הוא גורם חשוב בהפקת התוכנית והוא רמז לה ששי הולך להיענש בגדול בתוכנית של ראשון ....... אז אני מצטער אבל טיעון כמו "אני מכיר מישהו מהתעשייה" כבר לא תופס אצלי יותר, אני רוצה לראות הוכחות .

droriko

New member
והטיעון שלך אגב לא הכי תופס

הישרדות 10 היתה הפקה לא פחות גדולה מהאח הגודל ובכל זאת רימו את הציבור.

Ping Poong

New member
אבל בהישרדות זה התגלה!!!!!!!!!!!

ותאמין לי שהכל מתגלה בסוף.. ומה שהישרדות עשו זה לא עבירה פלילית.. פה כבר מדובר בכסף של הציבור.. ההפקה לא תגנוב כסף. ותאמין לי שהישרדות למדו את הלקח של החיים שלהם.. בגלל זה בעונה השנייה הם לא התערבו ב-כ-ל-ל!!! ולא עזרו ולא כלום!! והיו שם מלא דרמות בעונה השנייה. בכל אופן תכניסו לעצמכם טוב לראש: הסמסים קובעים. הדבר היחידי שההפקה יכולה, זה לעזור למתמודדים בדרכים אחרות כמו זמן מסך, הצגת דברים שהיא רוצה וכו'..

droriko

New member
דיברתי על הישרדות ישראל

והשוואה בינה לבין האח הגדול היתה, שכמו שבהישרדות היו בטוחים שיעזרו לדן מנו חופשי ואף אחד מחברי ההפקה לא ידליף את זה לציבור, יש מצב שגם באח הגודל לא ידליפו בכל מקרה כל מה שאני אומר הוא בגדר תתחשות בטן עם תחושות בטן רק שתדע לך, שאם עינב עוזבת ואשר נשאר אני אהיה אני הבן אדם הכי שמח בפורום

אתה ממש צודק...

בדיוק דיברתי על זה עם ההורים שלי... שאף אחד לא יודע בוודאות שמה שההפקה אומרת זה נכון... ואם אשר יודח, זה יהיה ממש מעצבן. כי הוא פשוט בן אדם מקסים, אני מתה עליו.. נכון שמתאים שהוא יחזור לבת שלו, שרק נולדה. אבל עדיין.. אני רוצה שהוא ישאר..

ShukyD

New member
מבחינתי יוסי יכול לעוף

אבל באמת זו התלבטות כזאת של "את מי אתה יותר אוהב, אמא או אבא?" אני מניח שאשר הוא קצת "אבא" בקטע הזה, במקרה שלא גדלת בבית שמש... כי הוא אהוב ויקר אבל מבין השלישיה הוא זה שצריך ללכת יוסי עושה עניין <למרות שכמו שאמרתי, מבחינתי הוא יכול ללכת, ולא כי אני מעדיף שהוא ילך מאשר נגיד שיפרה, צבר, שי, רנין.. פשוט מבין השלישיה, הוא נמאס קצת> עינב היא המתמודדת האהובה עליי באופן אישי אז אני משוחד ואשר כפרעליו שיזכה למצוות נולדה לו בת אז אולי זה הכי טוב גם לו.. עבר חוויה נשאר בחיים

Jones

New member
הסיכוי שיוסי יעוף הוא אפסי.

הוא חשוב מדי להפקה...

יוני678

New member
מוזר??!!!!

איך יכול להיות שהחברה עדיין יושבים בחוץ ולא מכניסם אותם פנימה על מנת להתארגן לערב?? האם עובדים עלינו ולא תיהיה הדחה?????

eitan20

New member
לא סובל את צבר

מה הוא באמת חושב שהוא מלך תאילנד? יאללה..

למעלה