עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

eli7r

New member
הלוואיייייייייי

התחלתי לכתוב פאקצי. מישהו וכן בבקשה להביא את תוכן שלהם?

droriko

New member
אני מנחש שככה יפתח ארז טל את המהדורה

"אתם לא תאמינו אחרי מיליון וחצי הצבעות יש תיקו מוחלט בין שלושת המתמודדים! לא נראה דבר כזה בהיסטוריה של הטלוויזיה! הצביעו בהמוניכם כדי להכריע מי יודח בפוטו פינש!" 0

superjets

New member
אשר מבקש סליחה מהסוכה שלא יהיה מי שיקדש אותה

הוא מתנצל ונפרד במילים 'להתראות סוכה יקרה'

NoKiA2003

New member
לא כדאי לשי לפתוח עוד כפתור בחולצה?

מעורר רחמים, הוא חושב שהוא ראפר סקסי.

Jason2

New member
יוסי חושב בטעות

שלא משנה מה הוא יעשה הוא יזכה. בשיחה עם איתי הוא טען שכשהקהל הישראלי מתאהב במישהו הוא נשאר איתו לא משנה מה הוא יעשה. אני רק רוצה להזכיר לו את ז'קו אייזנברג שבראיון אחד הצליח לגרום לקהל להפוך את כל הדעה שלו עליו. לא צריך להיות עם בטחון עצמי מופרז.

Jones

New member
יוסי אכן קצת

אבל הוא לא עושה את זה רק כדי להתלהב ולהשתחצן - הוא עושה את זה כדי לעצבן את יתר דיירי הבית שבכל פעם, שוב ושוב מעלים אותו לגריל (ואפשר לראות שזה עובד לו - מספיק לראות את הפרצוף של שי)

shiri1707

New member
לדעתי

זה לא חכם מצד יוסי להיות עם בטחון עצמי מופרז, אבל גם אם הוא יהיה ככה אני חושבת שאנשים יצביעו לו רק בשביל לראות את האחרים כל שבוע מתים שהוא יעוף אותו ואוכלים אותה, כל עוד הוא ימשיך להצחיק הוא יכול להיות עם בטחון עצמי מופרז אבל עדיין יאהבו אותו.

MissPop

New member
הוא צודק במאה אחוז.

ההפקה אוהבת אותו, ההפקה=העם, ההפקה תשאיר אותו עד הסוף. מה לעשות... ככה זה שמפמפמים מישהו מהתחלה (ע"ע דן מנו ונינט).

DJ Psykick

New member
שימו לב למה שקורה ממש ברגעים אלו...

הבובלינים יושבים יחד עם וונסה ואיתי. האם מדובר כאן על ניסיון של יצירת דינמיקה חדשה? קבוצה חדשה שתוכל לעמוד מול החמיישיה?

dianelev

New member
שיחה בין שפרה וצבר...מישהו שמע???

נתקע לי השידור. דיברו לבד לפני בערך 5-10 דקות.

droriko

New member
איתי חכם

החליט להתקרב לבובלינים דווקא ברגעים הקשים שלהם אחרי ההדחה של אשר . הוא יוצא כאילו הבחור החמקסים הזה "שהיה שם בשבילם" . לא משנה מה יקרה איתו השבוע הוא כבר קנה אותם , להשבוע ולשבועות הקרובים. וזה למי שאומר שאיתי לא משחק

למעלה