עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

אריאל5

New member
שמישהו יסביר לי רק דבר אחד

אם במצב שיש תיקו יש יותר משלושה מועמדים אז למה אם יש תיקו הפעם ששפרה היא לא המועמדת הרביעית????????

droriko

New member
אני אסביר

אומר שמעלים לגמר מקום ראשון עד שלישי נכון? אז יוסי יצא מקום ראשון, ועינב ואשר מקומות שני-שלישי אגב אתה מוזמן לחזור להצבעה מלפני שבוע, קרה שם את אותו המקרה.

אריאל5

New member
שוב אני אבהיר את עצמי

מה שהם אמרו בסוף התוכנית זה שאם באחד משלושת המקומות הראשונים יש תיקו אז מוסיפים מועמדים. היה תיקו בין עינב לאשר ולכן צריכים להוסיף מועמדים שפרה היחידה שהיו נגדה 2 כל השאר 1 ולכן לפי החוקים שהם אמרו שפרה הייתה צריכה להיות מועמדת.

לא יודע מה אמרו ...

אבל אם יש תיקו במקום השלישי אז כל אלה שיש בינהם תיקו מצטרפים למי שבמקום הראשון והשני . אם התיקו הוא באחד משני המקומות הראשונים אז הם נחשבים כשני מקומות עוקבים . ההפקה פועלת כך בצורה עיקבית לאורך כל התוכניות .

cookies10

New member
שיפרה יושבת עם שי בחצר

ואפילו לא מספרת לשי על המצב שרנין שבורה בגללו שהוא לא מדבר איתה, ולא מנסה להשלים בין שניהם... אז תגידו לי איזה אישה צבועה זאת.. כשלרנין היא מספרת שהיא אוהבת אותה ואם היא באמת אוהבת, למה היא לא עוזרת כדי שרנין תתאושש מהדיכאונות שלה ותרגיש יותר טוב... מעניין איזה משחק שיפרה משחקת...

Superboi

New member
ואם היא לא רוצה להתערב?../images/Emo59.gif

או שהיא לא רוצה ששי יתעצבן עליה או להכנס איתו לעימות? תפסיקו לחפש אותה בכל דבר.

cookies10

New member
מה זה תפסיקו לחפש אותה

כל אחד יביע את דעתו כאהבת נפשו נקודה... לא מוצא חן בעניך, אל תקרא...ואל תגיב אלי באופן אישי, כאילו פגעתי בך.... יש לך בעיה עם זה. אז תשאל את עצמך, למה. ומה שמפריע לך, תשמור לעצמך... תרגיע...

bibaso

New member
רנין לא רצתה שהיא תגיד לו

ובאמת נראה שאת "מחפשת" את שיפרה

Superboi

New member
תסתכל על ההודעה שהגבת לה../images/Emo59.gif

רק שפרה יכולה לענות על ה"שאלות" ששאלתי, נכון? כי רק היא - היא. היא לא חייבת כלום לאף אחד. גם אם היא הייתה נשואה לרנין, ושי היה פוגע בה, היא לא חייבת לפתוח את זה איתו. ולפרוטוקול - לא, זה לא מפריע לי ברמה האישית. מפריע לי שבסה"כ היא בחורה לא רעה, וכל הזמן יורדים עליה. וכאמור, כל אחד יביע את דעתו. דעתי היא שיש גולשים שנטפלים לכל דבר שהיא עושה (או לא עושה, במקרה הזה).

Ping Poong

New member
חלאסססססססססס!! צאו מהסרט שלכם כבר

"ההפקה תשאיר את אשר גם אם הוא יקבל פחות קולות" "ההפקה מרמה אותנו" "לא תהיה הדחה" וואי צאו צאו מהסרט שלכם דחוף כבר!!! זה כבר מעיק!!!! יש הדחה היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ב8 יביאו להם לארוז את המזוודות.. מה יקרה?!??!?! כולה חצי שעה גג לארוז מזוודה.. התוכנית מתחילה בשעה 9!

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

ובמילא קודם יראו את הבאנג'י ואת האירועים שקרו מיום ראשון בערב עד היום , ככה שייראו את המתמודדים רק ב-10.

ruti

New member
החג יצא כבר. אשר אני מקווה שאורז את חפציו

בפעם האחרונה. זהו. נגמר. אני לא מוכנה לוותר על משפחת בובליל. אני רוצה לראות את שי וצבר חוטפים את הג'ננה כשאשר ילך והתוכנית שלהם מתפוצצת כי הם יבינו שהקהל אוהב את בובליל ושונא אותם

Jones

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה,

אני נהנה לראות בכל פעם מחדש את הפרצוף של שי, הוא כל כך עצבני אבל לא חושף את זה. גם שפרה מתפחלצת בשקט בשקט...

ruti

New member
../images/Emo45.gif הערב: שי חוטף את העצבים שלא ראיתם מעולם

הוא פעם שישית לא מצליח להדיח את יוסי שתקוע לו כמו עצם בזנב. יוסי אפילו לא רואה את שי ממטר. בפעם הקודמת שי היה על סף התמוטטות כשהוא התחיל ללכת הלוך וחזור והפרצוף שלו היה כעוס לאללה. הפעם זה יקרה שוב רק שהוא יקלוט שהוא לא יהיה בגמר סוף סוף

Jones

New member
אנשאללה, שבוע הבא - שי על הגריל...

אני מחכה לראות אותו הערב מיד אחרי ההדחה. יוסי גאון!

למעלה