עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

Jones

New member
אני מעדיף להשתעמם ולא לראות אותו על המרקע

כנ"ל לגבי הנסיכה הערביה בשקל תשעים.

droriko

New member
שי יודע שיוסי לא יודח

הוא רוצה שיוסי ועינב יועמדו להדחה כי אז הוא יוכל "לשים" את הקורבן שלו(לצורך העניין איתי) לידם ככה שלא יהיה לו סיכוי מולם

droriko

New member
אם אני הייתי בוילה ולא יודע לגבי הסקרים

הייתי בטוח חושב שיש אנשים שבאותה רמת פופולאריות(או יותר נכון חוסר פופולאריות) בדיוק כמו איתי . אנשים כמו צבר או שיפרה או ונסה הם אנמים בדיוק כמו איתי.

Jones

New member
זאת בהנחה והוא לא יעלה על הגריל

זה גם מאוד תלוי מול מי יעמוד. בראייתי: אנשים שאין להם סיכוי מול יוסי: רנין, איתי, צבר, ונסה, שפרה. רמה מעליהם: לאון, שי, עינב, אשר

droriko

New member
רנין גם רמה מעליהם

יש סביב הבחורה הזו בז גדול , גם בגלל העניין הערבי-ישראלי(שהיא תרמה להגדיל אותו עם ההצגות שלה בתחילת התוכנית) והיא בגלל שהיא לוקחת חלק במשחק וזה הופך אותה ליותר דומיננטית.

Jones

New member
היא מעוררת אנטגוניזם רב,

הרי אף אחד לא קונה את הדרמות המגוחכות שלה.

droriko

New member
ככה זה דמויות בולטות

בדרך כלל ככל שיותר אנשים אוהבים אותם ככה גם יותר אנשים שונאים אותם אבל זה הרי עדיף על איתי או קרן או ג'ני שלא מעוררים שום רגש ולכן אף אחד לא יטרח לשלוח להם אסמס. אגב למי שתהה למה צבר מקבל כל כך הרבה קולות בסקרים השונים, אז זה כי הוא על תקן נועם תור של האח הגדול .

mcasher

New member
בובליל הצ'חצ'ח צריך ללכת

הוא מיטרד, וחסר IQ. הבת שלו מדברת מהר מידי.

אוף אוףףףףףף אוףףף

כבר יומיים שאני לא מצליחה לראות בלייב. אני רק שומעת ויש מסך שחור. ואני לא מצליחה לראות שום סרטון באתר קשת. לא כוכב נולד, לא דו"ח יומי וכו'. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך פותרים את הבעיה??.????? תודה רבה רבה

Superboi

New member
תקיני את המדיה פלייר מחדש../images/Emo59.gif

אם זה לא עוזר תורידי CODECS (חפשי את המילה בגוגל, תוצאה ראשונה)

or121210

New member
איזה דפדפן יש לך

לי יש אופרה ולא הצלחתי, ובפיירפוקס שומעים אבל רואים תמונות בודדות שמתחלפות דל 3 שניות. לצערי רק ב-INTERNET EXPLORER זה עובד
עוד אתר שלא מתחשב בדפדפנים אחרים.

בקטע הזה אני מסכים איתך

יש לי 2 דפדפנים:אינטרנט אקספלורר והדפדפן של גוגל. ואת השידור אני רואה ב אקספלורר. אגב לא רק אתר קשת מעפן בדפדפן של גוגל,גם YOUTUBE על הפנים.

or121210

New member
נכון.

YOUTUBE זו בעיה רצינית ב-OPERA. אגב איך ה-CHROME של גוגל? אני לא מרגיש צורך להתקין אותו, כי גם הביקורות בינוניות ומטה, וגם אני לא בדעה שכל מה שגוגל מוציאה צריך להוריד, ולא כל מה שאפל מוציאה צריך לקנות (יש לי מעט שירותים של גוגל, ואפל אני לא אקנה בחיים!)

Jones

New member
בנוסף, הגלישה בדפדפן החדש של גוגל

חושפת את גוגל לכל האתרים בהם תגלוש, היכן אתה קונה, קורא חדשות, בודק את חשבון הבנק שלך, נכנס למייל שלך.. ועוד ועוד. בקיצור - לא להתקין.

היכנו להדחה הכי עצובה עד היום. חבל

שאחד מהם צריך לעזוב, הם עשו הכי עניין בבית. למה לא יכלו לבחור במישהו אחר למשל אממ... יוסי, רנין, צבר, שיפרה.

למעלה