עדכוני ערב האח הגדול, 14.10

ruti

New member
צבר/שי/שפרה הם השלישייה הכואבת הבאה ../images/Emo6.gif

למרות שלי אישית זה לא כואב שהם ילכו

Jones

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני איתך. כנ"ל לגבי רנין הנחשה

מיקאלה1

New member
איך יכנס לבית חזני? הוא דתי מה הוא ישים

מיקרופון בשבת ויאכל לא גלאט כשר. נראה לי לא מציאותי. לגבי רנין חבל שהיא מאבדת את העצמאות שלה ותלויה בשי. אם היתה שומרת על העצמאות שלה היה לה סיכוי לא רע. צבר עשה טעות שהוא הצטרף לשי. שי יכל להיות לבד עם רנין וצבר שיפרה לאון עינב איתי וונסה ביחד חבורה. מול שי שי משחק את המשחק מאוד בולט גם יוסי מדבר כל הזמן על טקטיקות.

TLV GUY2

New member
אוי ואבוי רנין התעשתה על עצמה

וחוזרת באיומי פרישה, אומרת שהיא כבר תכננה איך ללכת לאח הגדול ולפרוש... הסיבה הפעם: שי "הוא כמו אח בשבילי" לא מדבר איתה מאז אתמול

or121210

New member
תיקון

שי "הוא כמו אח שהיא דלוקה עליו בטירוף בשבילה" הם לא מפסיקים לפלרטט. אבל הבעיה ששי "מפלרטט+" גם עם ליאון הוא עזב את משולש "שפרה-צבר-ליאון" ועבר למשולש "ליאון-שי-רנין" היה איזה קטע (מזמן) שונסה הייתה מתחת לשמיכה עם איתי, הסתכלה אל המצלמה ואמרה "אם באתם לחפש סקס לא תמצאו את זה כאן", ואז שניהם נכנסו לגמרי מתחת למיטה, וראו שהשמיכה זזה. ועל זה לא מעמידים להדחה, היא הרי עברה על החוקים של הבית, לא? אחחחחח, גם-כן הפקה

or121210

New member
מותר לעשות סקס

אבל אסור לדבר למצלמה/לופים בבית, והיא עשתה את זה

or121210

New member
אסור להם, אני זוכר עוד מהקראת חוקי הבית

לא מצאתי איפה כתוב חוקים או יש את קטע הוידיאו על החוקים באתר קשת. "לדיירי בית האח הגדול אסור להסתכל אל המצלמות או לדבר אל המצלמות, גם לא לעשות סימנים או פרצופים למצלמות". משהו כזה. שרואים את הדיירים מסתכלים יש אליך זה כי הם מסתכלים למראה חד צדדית

יNOT

New member
מותר להם לעשות סקס ,ומותר להם להסתובב....

בווילה כנודיסטים
אף אחד מהדברים האלה לא באמת קרה בוילה , לפחות עדיין
אלא אם כן יש פה אנשים עם ראיית XRAY
(כמו של סופר-מן , ואם כן.....אולי יש לכם גם ראיית חום ....תוכלו לחמם ל את הטוסט
)

DanaBaudelaire

New member
אשר וצבר בשיחה צפופה

לא ראיתי מההתחלה.. בין היתר, הם דיברו על הסיפור של ש"צ, וצבר חשב שאשר כועס עליו מיום שבת, ואז הם דיברו והוא אמר שלא, וצבר שאל אם הכל בסדר ביניהם ואשר אמר שכן. אם אני לא טועה, הם דיברו גם על הסיפור של שפרה עם הדת, ואשר אמר משהו כמו "כל מילה שלה היא כמו סכין", לא כל כך הבנתי.

eli7r

New member
זה נשמע כמו שידור חוזר

של השיחה שהיתה בערב יום כיפור

Lomsahne

New member
הוא אמר ש...

מהיום השני הוא לא יכל לראות אותה ושכל מילה שלה הוא הרגיש שהיא חותכת לו וריד ועכשיו הוא הבין שזה היה סתם {ואתמול הוא אמר לשי שהוא מתחיל להתאהב בה לא במובן המיני כמובן} וצבר התייעץ עם אשר איך לפעול עם עינב כי הוא אומר שהוא מאוד מחבב אותה למרות שהיא חושבת שלא ושאחרי יום שבת שהם העמידו להדחה היא עשתה לו פרצוף והוא לא יודע כבר איך לפנות אליה,אם עינב תלך היום זה ירגיש לי מזה מפוספס הקשר בינהם לא יודע למה אבל אני רוצה שהם יסתדרו.

bibaso

New member
../images/Emo202.gif צבר ואשר בשיחה בסוכה

גם אני ראיתי רק מהאמצע .. אבל הספקתי לראות שהוא סיפר לו שוב על זה שיש "אנשים" שדאגו לסכסך בינו לבין צבר, ואחרי שהשלימו הציגו את עצמם כאילו ניסו לפשר ולגשר. אשר אמר שהוא לא יודע איך מי שעשה את זה יוכל להסתכל על עצמו במראה כשייצא מהוילה, ושזה בן-אדם שאם יהיה על הגריל יקבל 2 אס אם אסים אולי. אני ממש מקוה שצבר הבין שזה שי, (שלא יתחיל לחשוד באיתי או משהו) (למה לכל הרוחות הוא לא בקש ממנו לנקוב בשמות ??)

clearer

New member
אולי כשאשר יודח

הוא ילחש לצבר באוזן: שי הוא זה שבוגד בך. מותר לחלום

למעלה