רנין היא המעיין חג'בי של האח הגדול. פשוט עוד לא היתה הזדמנות לראות את זה.
S Saladin New member 23/9/08 #179 רנין היא המעיין חג'בי של האח הגדול. פשוט עוד לא היתה הזדמנות לראות את זה.
F FreshF5 New member 22/9/08 #30 עינב הרגה אותי כעת בשיחתה עם נעמה כולה 3 פעמים צפו בנו, ממה שאני רואה היא חושבת שצופים בה רק בערוץ 2, אם היא רק הייתה יודעת
עינב הרגה אותי כעת בשיחתה עם נעמה כולה 3 פעמים צפו בנו, ממה שאני רואה היא חושבת שצופים בה רק בערוץ 2, אם היא רק הייתה יודעת
C Corall New member 22/9/08 #35 סליחה, אבל זה לא מדויק. היא אמרה, ``הראו אותנו רק 6 פעמים בתוכנית, מה את חושבת? שאנשים כל היום צופים בנו באינטרנט?`` זה כמעט מילה במילה. למען ההגינות.
סליחה, אבל זה לא מדויק. היא אמרה, ``הראו אותנו רק 6 פעמים בתוכנית, מה את חושבת? שאנשים כל היום צופים בנו באינטרנט?`` זה כמעט מילה במילה. למען ההגינות.
C Corall New member 22/9/08 #42 צודק. אוקיי. מה שחשוב זה, שהיא מודעת לזה, שיש אפשרות לצפות בה מעבר לתוכנית.. אולי היא לא משערת עד כמה בוהים בה /tapuzforum/images/emo6.gif אבל, לא לעשות ממנה אהבל רציני.. (ואין לזה קשר, שאני לא מחזיקה ממנה במיוחד)
צודק. אוקיי. מה שחשוב זה, שהיא מודעת לזה, שיש אפשרות לצפות בה מעבר לתוכנית.. אולי היא לא משערת עד כמה בוהים בה /tapuzforum/images/emo6.gif אבל, לא לעשות ממנה אהבל רציני.. (ואין לזה קשר, שאני לא מחזיקה ממנה במיוחד)
D droriko New member 22/9/08 #36 באנה כמה הם ישנים? בשביל מה משקיעים בהם מיליון דולר? בשביל שישנו כל היום? יאללה קומו פדלאות!
E Euroziv New member 22/9/08 #38 הסרט שבובליל../images/Emo47.gifהתכוון הוא "פרחים בעלית הגג" סרט מצוין אגב!
א אני עצמי ואנוכית New member 22/9/08 #43 איפה לעזאזל כל דיירי הבית?!?!?! עכשיו הגעתי הביתה ואני לא מבינה למה מראים רק את אשר ויוסי?!!?!?!?