אלוהים אדיריםםםם!!!!
1. כבר 3 ימים לראות מריבות על כלום בתכנית הזו, מתיש, משעמם, אדיוטי. לפחות שיריבו על דברים עם פואנטה. 2. מה הבעיה: א. לעשות תכנון מראש כל שבוע, לחלק ל3 קבוצות: א. ה"אוכלים בלבד" ב. ה"אוכלים והמעשנים" ג. "האוכלים המעשנים והשותים אלכוהול". כל קבוצה לכל השבוע למעט שישי יהיה לה מדף במקרר, ותאכל רק משם, גם ככה הם לא אוכלים כל יום כקבוצה, כל אדם ישייך את עצמו לפני התקציב והקניות לקבוצה שהוא הכי מרגיש שייך אליה, רבאקקקק!!! וליום שישי יוציאו נניח 200 ש"ח מראש לארוחה אחת שבועית יחד שתכלול הכל, (שאר הכסף מתחלק ל3 קבוצות נניח וכל קבוצה שתקנה מה בא לה). אלוהים ישמור תסבירו לי איך החבורת אנשים האלו שנבחרו בקפידה ותחת אודישנים וכו', לא מסוגלים לספק אקשן על כלום!!! לא פוליטיקה, לא אהבה, לא שיחות על בעיות פרטיות או גלובאליות, כלום, או שהם רבים על סיגריות, או שהם מעשנים סיגריות, או שהם אחוזי דיבוק ובקריז לסיגריות, מי שומע הם מעשנים סיגריות עם אבק פלאים?!? אני מעשנת והייתי במצבי לחץ עם מלא אנשים בקבוצה, בכל מיני סיטואציות ומצאנו נושאים פי אלף עם עוקץ, לריב, לדון, להתחרבש כל יום כל היום מה זה החרה הזה מה?לא יכול להיות שזה מה שהתכנית הזו אמורה לספק, אולי שייתנו להם כבר 7000 קופסאות ושהמגמה תשתנה קצת, זה ממש הופך להיות פרסומת לסיגריות, פשוט נורא, ולפני שמישהוא רושם לי שזה מקרוקוסמום לחברה בחוץ, אז באמת הפקה יקרה, עם כל הכבוד אני לא יושבת למטה כל היום ומסתכלת על העולם בחוץ, זו בכל זאת תכנית טלויזיה שאמורה לספק נסיון חברתי על דברים שקורים בגלל כל מיני דברים ולא רק סיגריות. ללא ועם קשר, צבר פשוט כ"כ מאוס בעייני, אין לו עצם אחת מקורית בכל הגוף שלו, ייצור כ"כ מאובק, פלצן, ועל כלום באמת על כלום, כל האמירות שלו וכל המשפטים הנבובים שלו, והלחשושים, איכס, כל המשתתפים לא בדיוק גאוני הדור ובאמת מעצבנים כל אחד בדרכו אבל חייבים להודות שצבר וערן זה דבר דוחה חסר כל מקוריות. יוסי בובליל לא חכם גדול אבל מאוד אותנטי לטעמי, לא יודע לזייף פשוט.