עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

אף אחד לא מושלם ../images/Emo8.gif

אז האגואיזם הצרוף , האובר דראמות,חוסר ההתחשבות המינימלי במסורת הזולת, ניפוחים מיותרים של עניינים-> זה הוכחה לתרבות ? כאן צצות הרבה שאלות בנוסך WH דבל יו אייצ'... אבל נעזוב זה איש איש באמונתו יחיה...

תלוי בנקודת ההשקפה .

להערכתי ולמיטב הבנתי את קצת מגזימה עם הגדרות כמו " חוסר התחשבות מינימלי במסורת הזולת " . כל בבסך הכל היא כן התחשבה ויושבת בשולחן הקידוש כל יום שישי . קרתה שם אי הבנה שבעיר כאן בפורום ניפחו אותה . איפה שאת רואה איגואיזם אני רואה פינוק . איפה שאת רואה אובר דראמות אני רואה משברים . איפה שאת רואה ניפוחים מיותרים של עניינים אני רואה שיעמום . בכל מקרה מה שכתבת לא מהווה סתירה לתרבות . ובואי לא ניסחף ... " אמונתו " . במקסימום מקסימום מדובר בהעדפות . ואיזה מזל שיש אנשים שונים בהעדפות שלהם ? ובנקודות ההשקפה שלהם ? זה מה שעושה את העולם לדבר מרתק ...

Saladin

New member
אשכרה אינטיליגננטית.

הצעקות שלה ואיך שהיא אמרה בתנועות ידיים של עקרת בית ערבייה שהמשפחה שלה יכולה לקנות את כולם ואת הבית הזה מראות בדיוק עד כמה היא תרבותית ואינטיליגנטית.

Prime Time

New member
קצת נסחפה

רק שבסוף לא נגלה שהדבר היחיד שההורים שלה יכולים להציע למתמודדים זה חומוסצ'יפסלט כלבה שחצנית

sapie

New member
שונאת את הדרמטיות שלה!

גם אחרי זה בויכוח שפרץ.. היא אמרה כמה משפטים והלכה אז אשר שואל אותה " למה את כל הזמן הולכת ? " יש לי תשובה מצויינת בשבילו - בשביל הצומי! ועוד אחר כך מה היא אומרת לו " רע לי רע לי לשמוע את כל זה " איכשהוא היא תמיד מסובבת הכל אליה.. שכולם התייחסו אליה, שונאת אנשים כאלה !!!

אלוהים אדיריםםםם!!!!

1. כבר 3 ימים לראות מריבות על כלום בתכנית הזו, מתיש, משעמם, אדיוטי. לפחות שיריבו על דברים עם פואנטה. 2. מה הבעיה: א. לעשות תכנון מראש כל שבוע, לחלק ל3 קבוצות: א. ה"אוכלים בלבד" ב. ה"אוכלים והמעשנים" ג. "האוכלים המעשנים והשותים אלכוהול". כל קבוצה לכל השבוע למעט שישי יהיה לה מדף במקרר, ותאכל רק משם, גם ככה הם לא אוכלים כל יום כקבוצה, כל אדם ישייך את עצמו לפני התקציב והקניות לקבוצה שהוא הכי מרגיש שייך אליה, רבאקקקק!!! וליום שישי יוציאו נניח 200 ש"ח מראש לארוחה אחת שבועית יחד שתכלול הכל, (שאר הכסף מתחלק ל3 קבוצות נניח וכל קבוצה שתקנה מה בא לה). אלוהים ישמור תסבירו לי איך החבורת אנשים האלו שנבחרו בקפידה ותחת אודישנים וכו', לא מסוגלים לספק אקשן על כלום!!! לא פוליטיקה, לא אהבה, לא שיחות על בעיות פרטיות או גלובאליות, כלום, או שהם רבים על סיגריות, או שהם מעשנים סיגריות, או שהם אחוזי דיבוק ובקריז לסיגריות, מי שומע הם מעשנים סיגריות עם אבק פלאים?!? אני מעשנת והייתי במצבי לחץ עם מלא אנשים בקבוצה, בכל מיני סיטואציות ומצאנו נושאים פי אלף עם עוקץ, לריב, לדון, להתחרבש כל יום כל היום מה זה החרה הזה מה?לא יכול להיות שזה מה שהתכנית הזו אמורה לספק, אולי שייתנו להם כבר 7000 קופסאות ושהמגמה תשתנה קצת, זה ממש הופך להיות פרסומת לסיגריות, פשוט נורא, ולפני שמישהוא רושם לי שזה מקרוקוסמום לחברה בחוץ, אז באמת הפקה יקרה, עם כל הכבוד אני לא יושבת למטה כל היום ומסתכלת על העולם בחוץ, זו בכל זאת תכנית טלויזיה שאמורה לספק נסיון חברתי על דברים שקורים בגלל כל מיני דברים ולא רק סיגריות. ללא ועם קשר, צבר פשוט כ"כ מאוס בעייני, אין לו עצם אחת מקורית בכל הגוף שלו, ייצור כ"כ מאובק, פלצן, ועל כלום באמת על כלום, כל האמירות שלו וכל המשפטים הנבובים שלו, והלחשושים, איכס, כל המשתתפים לא בדיוק גאוני הדור ובאמת מעצבנים כל אחד בדרכו אבל חייבים להודות שצבר וערן זה דבר דוחה חסר כל מקוריות. יוסי בובליל לא חכם גדול אבל מאוד אותנטי לטעמי, לא יודע לזייף פשוט.

תראו את צבר אלוהים איזה בזבוז

של פנים וגוף על מוח קטן פלצן סתמי מזויף תככן עלק לא יכול יותר וחברים שלו בבית בשוק שעדיין לא התפרץ.... אוי אני כ"כ מכירה אנשים כמוהו, לא הרבה אבל מכירה, זה איש קטן עם ...... קטן, מלא בחשיבות עצמית על כלום פשוט, מסוג האנשים האלו שמלקקים לבוס, בשקט מלכלכים על קולגות בעבודה, הורסים אהבה לחברים שלהם בלכלוך על החברה, והכל בשקט בשקט עד שהחברה עולה על זה ומקיאה אותם החוצה. לצערי ייקח לחבורת הכלום זמן נצח עד שיעלו על זה. אוח אם הייתי שם, אני מתה על הסוטואציות האלו, היה לוקח לי יום עד שהייתי הופכת את כולם שם עליו.

eli7r

New member
וואו אולי תרגיעי

"אני מכירה אנשים כמוהו" ברור כי כל האנשים אותו דבר בדיוק ואם אחד הוא כזה אז כולם כאלה, בלי קשר לצבר מה הכללות האלה "אנשים"? ולפי דברייך את כהנראה חולה על מריבות אז שיערב לך.

babylon4

New member
כמה דיונים וריבים על התקציב

קדחו לי במוח כל אחר הצהריים.

yshy

New member
../images/Emo13.gif אילו היה ניתן לאכול סיגריות ....

הדיירים המעשנים היו עושים זאת בשמחה כי זה היה במאסט כלומר אוכל לכל דבר . הניסוי המדעי הזה שנקרא האח הגדול מראה לנו לאיזה מפלצות הופכים מעשנים מכורים מסכנים שלא מקבלים את מנת הסמים היומית שלהם ושהם ימכרו באופן ברור את אימם ונשמתם על מנת להשיג את פסגת שאיפותיהם... צריך דחוף להכריז על עוד ימי איסור עישון ותראו איך מעשנים יתנפחו מאוכל ויתהפכו על חבריהם הלא מעשנים ...

droriko

New member
זה כן מאסט כי הם מכורים לזה

זה לא פרוזן יוגרוט או שייק פיירות שהם יכולים לוותר עליו ולהמשיך להתנהג ולדבר כרגיל. זו לא אשמתם שהם היו בעברים ילדים טיפשים שהתחילו לעשן בשביל הדאווין.....

eli7r

New member
שני דברים

כבר עשו יום ללא עישון כידוע וגם יש ימים שבהמם מי שגמר את הסיגריות עושה יום ללא עישון בלית ברירה וחוץ מזה מי לא מעשן שם?

shy6

New member
צבר הפך באופן רשמי לדייר הכי שנוא עליי בוילה

הוא רואה ששיפרה מדברת עם קרן, אז תופס את שיפרה לבד ואומר לה שקרן כל היום מרכלת עליה וכו אני לא שמעתי את קרן אומרת משהו רע על שיפרה,וגם אם כן.. הוא הפך להיות יותר גרוע משי.

Lomsahne

New member
אולי כי אכפת לו משפרה ?

שלא תתקרב לאנשים צבועים...אתה יודע קשה לך להאמין אולי אני נאיבי אבל יש פה כמה מערכות יחסים מאוד אמיתיות לדעתי כמו לאון-שפרה צבר-שפרה ונסה-צבר רנין-ג'ני רנין-לאון שפרה-רנין ולא הכול צבוע שם להבדיל ממה שכולכם חושבים. מה שבטוח הוא בנאדם כן לא משנה מה תגיד,קרן ביקשה לדבר איתו הוא אמר לה שהוא לא מעוניין בפרצוף בנאדם צבוע אחר היה הולך מדבר איתה מחייך אליה כדי ששבוע הבא היא תעמיד אותו להדחה.

למעלה