עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

Lomsahne

New member
*היא לא

אגב לא דיברתי על לאון-עינב כי לאון היום קצת הסתייג מעינב אחרי השיחה של התקציב אבל עדיין גם הקשר בינהם נראה לי קשר שיכול להמשיך אחרי התוכנית

ליאורי13

New member
"מרעיבים" אותם,אין להם מה לאכול

נראה לי בכוונה לא מביאים להם בזמן את המשלוח של המצרכים מה נראה לכם?

ליאורי13

New member
המשך.......

נעמה וקרן הורידו הילוך,הן שקטות יותר קרן מנסה לעשות שלום בית,צבר לא רצה לדבר איתה שהיא שאלה אותו אם אפשר לשוחח, מה שמראה על צבר שהוא אדם לא ממש בוגר ושומר טינה,וגם הוא מעדיף בלאגן,מריבות על שקט ונועם אני חושבת שכולם צריכים לשבת וליישר הדורים,חבל על האנרגיות השליליות ששוררות בבית,כולם עצבניים,לא כיף להם המפלט של רובם היא המיטה-לישון, אני מאמינה שאפ'חד לא רוצה לישון כדי לברוח מהמציאות אז במקום לטאטא ת'ליכלוך מתחת לשטיח, שילבנו את העיניינים,לכולם או לפחות לרובם יהיה יותר נעים ליאון הכי סובל מהמצב,לפי שעה,הוא לא אוהב לריב

FreshF5

New member
האם אתם מכורים כבדים? אולי ככה תדעו:

יציאה מהבית בימי החופשה שלכם ללא סיבה מוצדקת אינה באה בחשבון המחשבה על יום כיפור גורמת לכם לבעתה צבר מבחינתכם זה לא רק סוג של סלט השם שפרה לא מעלה בכם אסוציאטיבית דתייה לאומית או חרדית מירושלים/התנחלויות המתח המיני בין צבר ושפרה מייאש אתכם אתם מקללים את ההפקה כשהם מסיטים את המצלמות או פוסלים לשידור ברגע הכי מעניין אתם מקללים את עצמכם שהפסדתם את הרגע הכי מעניין לאחר צפייה אינטנסיבית באותו יום נשים עם משקפי מראה מזרות בכם אימה זוהר ליבה מעורר בכם חלחלה המילה צבועה שולטת בלכסיקון שלכם (תוספות תתקבלנה בברכה)

ShukyD

New member
אם אתם מסתובבים כל היום ושרים

"תזהר ממנה, היא כמו דבורה שהיא עוקצת". אם אתם מוצאים את עצמכם משתמשים במילה "מנדראז'" אם כשמישהו מבקש מכם משהו אתם אומרים לו "חכה אני אשאל את האח הגדול" ואז חוזרים ואומרים לו "הוא אמר שהוא יחשוב על זה" אם כשאתם רוצים להביע אהדה למישהו אתם עושים את זה בלחש, כדי ש-יNOT לא יקפוץ עליכם ויגיד שאתם שתולים ושיש צנזורה.

יNOT

New member
זו תקיפה אישית !

אתה מאבד את האובייקטיביות שלך בתור מנהל פורום. אוליי תבדוק את דבריך עם שותפך לניהול הפורום, יש דרך לומר דברים, וזו לא הדרך. אני לא עשיתי כל רע בפורום, היחידים שיוצאים מופסדים הם נותני החסות או ההפקה. (וגם זה לא, כי כל הפוסטים שלי פה מקדמים את הפורום...)

ShukyD

New member
יופי מיקי רוזנטל

ממש נושך אתה, עיתונאות חוקרת במיטבה חשפת שחיתות בפורום, מנהל לא אובייקטיבי בעל מניעים אישיים. קבל - יוסי בובליל המלך!!!
רוצה להתלונן על זה? בבקשה קח בחשבון שגם בשביל גולש יש דרך לומר דברים והדרך שלך היא לא הדרך אתה רוצה שאני באמת אגיד מה שאני חושב בלי להיות אובייקטיבי? עדיף שלא. ושוב אני אגיד לך בפעם המי יודע כמה אני ושותפי לניהול הפורום - שני אנשים שונים לכל אחד דיעות משלו ומחשבות משלו. אני שמח שאתה חושב שאתה מקדם את הפורום, אבל אני שמעתי כמה דיעות אחרות מאנשים. בכל מקרה אתה צריך לעבור על כמה הודעות שלך ולהסיק מסקנות.

יNOT

New member
רק תגיד שזה לא היה אישי ,זה הכל, אם אתה יכול

קצת קשה לקרוא את הדברים שכתבת בלי לקבל אותם כהתקפה אישית, ולא ברור למה אתה תוקף אם זה לא כתגובה לפוסט של מישהוא אחר שאמר שהוא לא מצליח להתמודד איתי בפורום, עם הקללות , ההשמצות , האימרה החוזרת שלי על צנזורה (אני דיי בטוח שזה פעם ראשונה היום ) אף אחד בפורום לא תוקף אותי, אז למה אה מסתער עליי כמו בולדוג...?! כל מה שרציתי זה התנצלות , על הפוסט שלך שהיה מכוון לפגוע בי, זה הכל, אף גולש אחר בתפוז לא הוזכר, רק אני.

ShukyD

New member
תקבל את זה איך שאתה רוצה

אנשים לא תוקפים אותך ישירות כי יש לך תשובה לכל דבר ואתה הולך ראש בקיר הם באים להתלונן שלא תחשוב אחרת ואתה תוקף אותם בדיוק כמו שאני לטענתך תקפתי אותך זה לא עובד רק לכיוון אחד או שתפסיק לעשות ויפסיקו לעשות לך או שתמשיך ותתמודד, אין דרך אחרת אין לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אני לא מתכוון להתנצל אבל אם זה שרק אתה הוזכרת שם מפריע לך אז הנה עוד משפט אם גם אתה אחרי יום שלם שלא היית מול המחשב \ טלוויזיה, רק מחכה לחזור ולראות את התמונות של "שם אחרון" בפורום

יNOT

New member
זה קצת קשה להתמודד כשמנהל הפורום הוא

זה שמחפש אותך. אם תוכל להסביר לי איך אני הולך ראש בקיר? איפה הם הפוסטים שתקפתי גולשים תמימים בפורם, לרוב הפוסטים קיבלתי תגובה , ולרוב זה היה ענייני ומנומס. להזכירך אני התנצלתי שכשטעיתי מקודם. את המשפט האחרון לצערי לא הבנתי, אם הוא באמת כל כך חשוב למטרה שרצית להעביר בפוסט הזה, האם תוכל להסביר אותו יותר טוב?

ShukyD

New member
כי על כל שאר המשתמשים כביכול יש לך כוח

ועליי לא אז אני מראה לך מה אתה עושה להם זו לא דרך לחנך אבל אני מאמין שאת שלב החינוך עברת מזמן זה בערך כמו לקחת אף של כלב ולהכניס אותו לפיפי שלו וכן אתה יכול שוב להתחיל להשתמש במונחים "הוא השווה אותי לכלב, אמר שידחוף לפיפי שלי, ארגז חול, קרקס, לונה פארק, כלוב, סלט, פקט סיגריות..." לא יעזור פשוט תבין את הפואנטה ותפסיק להתווכח

יNOT

New member
ממש לא ברור ../images/Emo4.gif

ואין לכח על שאר המשתמשים, אני משתמש כמותם , אתה הוא בעל הכח בפורום , לא אני. אמרת את האמת בעצמך, אז אין לי מה להוסיף ,ולהתווכח איתך זה לא יועיל בכלום.

droriko

New member
שמתי לב שאתה מגיב לכל הודעה שמישהו כותב

במקרה הזה זה אולי מוצדק (לדעתך) אבל רוב הפעמים אתה סתם מגיב רק כדי לסמן נוכחות . הגיע הזמן שיותר תסנן את ההודעות שלך . אתה ממש מציף את הפורום. הרבה פחות נעים לקרוא אותו בגללך

יNOT

New member
אני יכול לקבל את טענתך

אבל מצד שני אני הגבתי לשרשור שלך , ובצורה לא חיובית (לא פסולה אבל לא חיובית ) האם מזה נובע הפוסט שלך עכשיו? אין קושי לקרוא פורום, אני לא מבין איך זה שאני פעיל בפורום , פוגע לאחרים בהנאה של קריאת הפורום?

יNOT

New member
כן זה מצחיק כל עוד זה לא עלייך

לא אותך תוקפים פה, אלא אותי . אז את יכולה לצחוק.

ShukyD

New member
אתה מבין עכשיו מה קורה כשאתה תוקף אחרים?

לך לא נעים להקרא מציפן וזיין שכל כמו שלאף אחד אחר לא נעים להקרא יחצ"ן או אינטרסנט אני מקווה שתקח כמה רגעים לפני שתגיב מתוך אימפולס ותחשוב על זה טוב אין שום הבדל בין מה שאני עושה למה שאתה עושה וזה שאני מנהל לא אומר כלום ובטח לא נותן לך יותר זכות ממני לעשות דברים כאלה

למעלה