עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמנם אני צופה בתוכנית רק שבועיים, מעבר לכך שהיא בחורה מהממת "למרבה ההפתעה" הצלחתי לגלות בנאדם מלא בטוב אולי יש בה פלצנות, אולי התנשאות, אולי היא מלאה במסכות (לאור השיחה עם קרן הערב כך קלטתי), לי אישית אין בעיה עם זה כי אני מבינה מאיפה זה בא לה לאור כל המידע שהצלחתי לדלות מה שלא ברור לי זה איך אפשר לשנוא אדם שניכר עליו שהוא מהאמיתיים בתוכנית (כמעט ולא מעורב בתככים, נמנע מלרכל, הולך עם הלב שלו ועוד) רק על סמך התכונות שציינתי למעלה או בגלל דעותיה כנראה שמרוב שכולם רגילים לרע קשה להם לקבל את הטוב כי שפרה היא בחורה טובה בבסיסה.

droriko

New member
אני אנחנו אנשים בררנים

כשאנחנו בוחרים מי יהיו החברים שלנו, אנחנו לא בודקים רק אם הוא אדם טוב לב, אלא מסתכלים על עוד תכונות . אין מה לעשות שיפרה היא פלצנית ואפילו את מודה בזה, ואני בטוח שהדבר האחרון שהיית חושבת עליו זה לצאת לבלות איתה קבוע.

FreshF5

New member
כתבתי אולי

ושוב אתה מכניס לפי מילים בטרם הגבתי תתפלא או לא, יש לי גם חברים שהם מעט שונים ממני (אם הם היו דומים לי ב-100% זה היה מעצבן אותי) ולא כל דבר אצלם (דעות, דפוסי התנהגות) אני מקבלת לדוג': החברה הכי טובה שלי (אחותי) היא כזו, שונה בתכלית ממני הן מבחינת אישיות או מראה ואנחנו "רבות" כל שני וחמישי יחד עם זה שתינו בתכונותינו משלימות אחת את השניה ואני אוהבת אותה אהבת נפש

eli7r

New member
אופס זה בטעות בשרשור נפרד

זה אמור להיות משורשר כמובן לשרשור העדכון

FreshF5

New member
בגדול זה אני אני ואני

מלא סתירות, אוהב לטחון ולחפור ובלתי נסבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה שכבר יעוף כבר

FreshF5

New member
אפילו ההפקה החכימה והסיטה ממנו לשם שינוי את

המצלמות וכמו שכבר ציינתי שי הוא בדיוק כמו נעמה, עינב טיפוס של בלה בלה בלה בלה בלה............... שמוטב שיעוף מהבית ומייד, אני מאוד מקווה שהחבר'ה שם יפקחו את העיניים בעניינו.

22:20: "אני מתעוררת צעקות, בצהריים צעקות.."

."יאא וואלייייי.. עינב בלעעבלעעלבלעלע מה זה?!" רנין משתגעת מהצעקות שיש בבית..

עדכון 10:14: קרן ושיפרה נהיו חברות

קרן יודעת שמחר רוב הסיכויים שנעמה הולכת ובגלל זה לקחה אותה לסויטה ולא את ערן. היא ביקשה ששיפרה תעזור לה להתחבב על כולם החל מיום רביעי.. עושה רושם שמיום רביעי נראה קרן אחרת..

droriko

New member
טוב, רשמית היא עברה לצד של הבנים

זה לנאיבים שעוד נשארו, שבטוחים שהדחה של ערן תשנה משהו לשי.

Saladin

New member
הדחה של ערן כן תשנה משהו לשי.

ערן הוא השפוט של שי והמגן האנושי שלו. כל עוד ערן בתכנית (ועכשיו אולי גם צבר), ההדחה של שי מתרחקת. הסיכוי להדיח את שי נראה יותר קטן מהסיכוי להדיח את ערן והסיכון נראה יותר גדול. שי נשאר במשחק באמצעות השלטת פחד. אין מה לדבר שהוא מפחיד את המתמודדים האחרים.

ועוד תמונה..

שפרה גם אמרה שנעמה מחקה אותה אחרי שנכנסה לחדר וראתה את צבר ואותה משתתקים.

FreshF5

New member
זה עדיין לא מעיד על כך שהן חברות

רק על זה שאפשר לנהל ויכוח בצורה תרבותית ובוגרת ולתת לכל צד להביע את דעתו וגם לסיים בחיבוק.

droriko

New member
נעמה,אם תישאר ואם תעוף, שרופה בוילה

חבל שאת עוד לא רואה את זה

למעלה