עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

יNOT

New member
יש סיכוי לתשובה?!

מאחד מכם? אתה נשמע יותר בטוח ממנו בזהותו הסודית אולי תשתף את הכיתה? הרי בכל זאת כבר אמרת "ב- 100% " אז זה לא שאתה טועה. אז מה הבעייה לומר את הדברים כפשוטם? כמו כשהחלטת להעיף את היחצ"נים?

droriko

New member
רד מזה!

העלית הודעה בפורום משוב . שמר שוקי די יתן שם את הדין , לא פה, במגרש הפרטי שלו . אל תהיה נודניק גם כאן, לא ביקשתי ממך להתערב.

יNOT

New member
ירדתי מזה -ואני עוזב

רק תדע שהנהלת הפורומים לא תעשה כלום. מנהל הפורום מודע לזה , לכן זה לא משנה לו יותר מידיי. בשביל שהנהלת הפורום תפעל נגד מנהל פורום בתפוז הם רוצים רק "אימייל עם הוכחות מצולמות" הם לא יטריחו את עצמם לפורום לבדוק את ההודעות שלו. ולכן כל אחד יכול להיות מנהל פורום בתפוז (יש להם אפילו באנר יפה על זה בעמוד הראשי )

ShukyD

New member
תאמין לי שהם בודקים

ואחרי שהם בודקים את ההודעות שלי - הם בודקים את של שאר הגולשים ברגע שיש התאמה בין ההתנהגות של מנהל הפורום להתנהגות של הגולשים אין שום בעיה אם אין התאמה, אני או אתם, מקבלים על זה הערה. מקובל?

ShukyD

New member
חבוב

מה שאמרתי אמרתי בפרטי אם זה אתה, תבוא לדבר איתי שם אם לא, זו בעיה של הבחור שהוא העלה את זה לפורום עצמו אני לא אמרתי שום דבר כזה על גבי הפורום ולכן יש לי זכות מלאה להגיד - אין לי מושג על מה אתה מדבר..

michalc9

New member
נעמה הולכת הביתה, נעמה הולכת הביתה.

נה נה נה נה נה אמן ואמן. האמת שמצידי גם קרן וערן יכולים ללכת כל אחד משלושת המגעילולים האלה יכולים לעוף. רק לא שפרה!!!

שפרה מחליפה שמלות

בניסיון להחליט מה ללבוש בערב וצבר מסתכל עליה ונראה כל כך מצוברח. למה בעצם?

כי הוא חולה לה על התחת.וגם היא

אני ממש רוצה שיהיה בניהם משהו כי הם מתאימים בעיני.

נראה לי

בגלל שהוא לא החליט אם להיות איתה או עם ונסה. או שהוא החליט להיות איתה, אבל הוא לא רוצה בגלל המצלמות ואולי גם לא לפגוע בונסה.

eli7r

New member
מה לדעתכם תהיה היום הפעילות בחצר?

לפני שבועיים קריוקי לפני שבוע "מסיבת" ריקודים מה יהיה השבוע?

tomerit

New member
היה מדהים ולדעתי הם כמעט התנשקו

הוא התבייש לנשק והיא כמעט נישקה אותו ולפתע איתי החליט להפריע אולי שיפרה צודקת ולאיתי חסר טקט..

למעלה