עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

חחחח..

מעניין מאיפה נובעת הקנאה הזו הלוואי על כל חזירה להראות כמוההה.. הדבר היחיד שהיא אוכלת זה פרוסת לחם קטנה.

yshy

New member
לצערנו זה לא קרה. אנשים מסרבים לראות את האמת

אגב, שמתם לב שאתמול בשעה 03:30 שפרה הטרידה

מינית את ליאון? זה ממש הרתיח אותי..... בשעה 03:30 לערך, ליאון שכב במיטה של שפרה עם חלוק. שפרה החליטה שהיא רואה לראות את האבר מין שלו..... הוא כמובן סירב וברח לסלון ושפרה אחריו. אני אומר שגם אם זה מתוך "משחק" זה פשוט גועלי, כמה חסכים יכולים להיות לאדם חרדי לשעבר עד שהוא מתעלם מרגשות אדם אחר. אותי מעניין מה היו התגובות אם גבר היה מטריד שם אישה ולא להיפך. תגובות בבקשה!

שי קרן19

New member
התגובה שלי?! שאתה מחפש את שפרה על סתם!

יש איזו כוונה שאתה רוצה שהיא תודח,ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב,נראה לי שכולם אוהבים אותה,או הרוב...ואשכרה פאקינג האנשים שהצביעו לה בווילה זה אנשים כמו איתי-שהוא באמת מציק לדעתי..ואני לא מבין איך מסתדרים איתו..הוא אשכרה לא מדבר לא מפתח שוב שיחה,אולי זה לבנתיים לטובתו,ברגע שיהיה משו שלא ימצא חן בעינו,הוא יגיב,וזה יפעל לא לטובתו,כי הוא הרי שתקן..אממ אשר לפני 2 הדחות הודח את שפרה,בגלל מוסר דתי,השבוע כניראה הם התקרבו ולא הצביע לה,עינב הצביעה לה גם בגלל שיש לה בעיות עם הדת,סבבה? בגלל זה להדיח אותה?! כמו שתדיחי את רנין בגלל שהיא ערביה,או שלאון הומו,או שסתם לא יודע.. מי שנראה לי שפיינליסט לבוף זו ג'ני...יש בה משו...תמים,טהור..אוטוטו ימאסו ההתבכיינות של רנין לכולם,אבל גם היא פיינלסטית,במידה ולא תפרוש... אחאאח התאהבי בבוליל השבוע..זה יצא משליטתי

אתה עוד אחד מהחכמים ששומעים ביקורת על משתתף

ורץ להגיד שלאותו מעביר ביקורת יש כוונה נסתרת? אז תואיל בטובך להסתכל על ביקורות קודמות שלי ותראה שאמרתי שאהבתי את שפרה בהתחלה ובאמצע השבוע האחרון היא התחילה להיות מעצבנת. זו בחירה שלך להתעלם ממה שהיא עשתה אתמול אבל שלא תעז להגיד שלמישהו יש מטרות נסתרות כי זה מוציא אותך שקרן ולא בקיא במתרחש בדירה.

ואתה עוד אחד מהחכמים

שיודע את נפש האדם ובדיוק ממה נובע כל דבר שאתה מחליט שלאנשים חרדים או שהיו כאלה יש חסכים ולכן הם "מטרידים מינית" אנשים באחרים? אנשים, צאו מהעולם הצר שלכם. כמה בורות, כמה בורות.

אני לא ראיתי את הדברים

אך אם הם קרובים למה שאתה תיארת אני מסכים איתך לגבי ההאשמה בהטרדה מינית . אך אני לא הייתי ממהר לשלוף את הסיבה שאתה שלפת . בכל מקרה הטרדה מינית היא הטרדה מינית ! אם נניח ערן היה רודף אחרי שפרה על מנת לראות את הפטמות שלה הפורום כאן היה כבר נופל מרוב מספר התגובות ...

אתה צודק ב100% ואני אנסה למצוא סרטון שמראה מה

קרה ולהעלות לפה כדי שכולם יראו כי נראה לי שהרבה פספסו...בכל זאת זה היה ב 0330.

איך אתה בכלל אומר על אדם שמועמד פעמיים להדחה

שהרוב בבית אוהבים אותו? תמוהה לדעתי. אתה מדבר בלי קשר למציאות בשטח. שפרה אכן חביבה על ליאון וצבר אך הם לא "הרוב" שאתה מציין למעלה.

daphne86

New member
בעיות סאוונד בערוץ 20!!!

תגידו זה רק אני או שגם לכם יש חרא של סאוונד בערוץ הזה, אני מוצאת את עצמי מגבירה עד איזה ווליום 50!

כן-יש בעיה כזו

היום ניתקתי מישהו מהוט וחיברתי אותו ליס לפני שניתקתי ראיתי שלא שומעים טוב בערוץ גם עם זה על העוצמה הכי חזקה

למעלה