עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

..

לאון דיבר איתה על זה שיהיה לו קשה עם היא תלך ושהוא ממש נקשר אליה והם ישמרו על קשר אחרי התוכנית.

oneboy1

New member
כתבה בת 2 עמודים ב"גלובס" עם מפיק האח הגדול

למי שקצת מתעניין באחורי הקלעים של האחח הגדול, מתפרסמת היום כתבה נרחבת בעיתון "גלובס" עם מפיק האחח הגדול אלעד קופרמן אם יש מישהו שיודע לעשות קישור של הכתבה לפורום ......

oneboy1

New member
תודה ! - הנה כמה מחשבות שעלו לי בקשר לראיון

אפילו בטלויזיה אנחנו לא יכולים להיות ככל עם אחר - יום הכיפורים (למה לא לשדר, וכל צופה יחליט לגבי עצמו, למה תמיד במדינה הזאת יש אנשים שמחליטים "למעלה" לגבי האנשים שלמטה... אני צריך להגיד לכם איפוא מחשיכים מסכים? .... מדובר בשאלה עקרונית לגבי שידורים ביום הכיפורים, ללא כל קשר עם האח הגדול) הדרישות מהמתומדדים - בעלי אישיות (יש כמה שסובלים בבית מחוסר אישיות, ויש כמה שמפצים על זה באובר אישיות(וואן בוי) תכונות אופי - (על מה המפיק מדבר ? הוא בכלל פגש את הדיירים ?) עוד עונות - (אני בספק אם ירימו עוד הפקה כזאת, אנחנו מדינה קטנה מידי להפקה יקרה כזאת, רק אם לא תהיה צנזורה אני חושב שיש מקום לעוד עונה) רייטינג עולה ויורד - אני עצמי כמעט לא רואה ב- 20 , רק בערוץ 2, והשבוע אפילו לא ראיתי ביום ראשון אני מתעדכן דרך הפורום הזה, לפעמים הוא מעניין יותר מהצפייה בבית (עוד כל מיני חברים שלי התחילו לצנזר את עצמם יותר מהתוכנית תיעוד, שידור, והפקה - על מי אתה עובד ? התוכנית הזאת עוברת צנזורה וסינון ומוניפולציות ללא הפסקה צנזורה וקוד אתי- הצנזורה לא חוגגת ? - אתה רציני? - בעצמך אתה אומר שיש הנחייה לא לחשוף עירום ודברים לא נעימים... אני מבין שלשמוע על כדורים משלשלים וחירבונים, לא נחשב? סתם דוגמה מתי יבינו שם "למעלה" שלא צריך להגן על צופים מבוגרים ולהתנהג אליהם כאל מפגרים? בארץ אונסים ילדים, שודדים זקנים, רוצחים בתאונות דרכים, מלחמות, אבל אתם פוחדים מקצת עירום וקוצי-מוצצי ....? (ולא , אני ממש לא סקס מניאק, לא חייב לראות עירום וזיונים באחד הגדול, יש לי מיליון סרטים, אבל הבעיה היא עקרונית בחוסר האיזון וההתנדבות להיות שומר המסך של צופים מבוגרים) מתי נתבגר ונתגבר ?

droriko

New member
הניסיון נכשל

היית צריך לנעוץ לאורך כל ה"משמרת" יש בלאגן שלם בדף, מיליון אשכולות שבאים משום מקום דוחקים את השירשור הזה לתחתית הדף אתה לפעמים גם מוצא שהאשכולות של ההצהריים והבוקר של אתמול ואפילו שלשום עוקפים אותו ונוואז בכלל נוצר בילבול לא מבין מה הבעיה בלנעוץ את זה עד הסוף

ShukyD

New member
הייתי צריך לא הייתי צריך

עשיתי ניסיון - לא עבד אז מה קרה יום אחד יהיה בלאגן, יקרה לך משהו בגלל זה? אין שום בעיה בלנעוץ עד הסוף.. אבל אתה לא היחיד בפורום ואני בודק אפשרויות שיהיו נוחות לכולם

droriko

New member
אני לא תוקף אותך

העלת את האשכול הזה לניסיון. לניסיון זה אומר שאתה רוצה לקבל משוב. אז נתתי משלי (וגם ראיתי עוד אנשים בשירשור הזה שהביעו דעה שלילית) אם הרוב יחליטו שהבלאגן לא מפריע להם אז אני אסתום את הפה, עד אז מותר לי להביע דעה .

ShukyD

New member
איפה אמרתי שאסור לך?

להפך, אתה מוזמן אבל אם אתה בא בכינוי אחר לפחות תעשה מאמץ שלא ידעו שזה אתה כי הצהרת בכזו דרמטיות על עזיבת הפורום וכמה שנמאס לך מהתוכנית הזאת.. "חוסר חיים" אם אני לא טועה. אל תדבר כאילו מישהו פה חייב לך משהו - לא תקבל תשובות כאלה.

יNOT

New member
אל דאגה - לא חזרתי לפורום שלך

אני רק סקרן לדעת מי אתה חושב שהמשתמש הזה אמור להיות?! לי ידוע רק 3 משתמשים שהצלחת "לסלק" מהפורום. (השאר כנראה עוזבים לבד ) אני סקרן לדעת אם זה אחד מהשלושה. חוץ מזה אני שמח לראות שהחלטת להעיף את היחצ"נים מהפורום, כנראה כשזה נהיה שרשור שלם , אז רק שמים לב לזה. אבל בכל מקרה שמח לראות שאתה תורם את חלקך בפורום.

droriko

New member
פניתי אליו במסרים

הוא לא הסכים להגיד לי רק אמר "עכשיו אני בטוח ב-100 אחוז" וכשאמרתי לושזה מגוחך ושאין לו הוכחות הוא אמר לי "לא מתאים לך? תפנה להנהלת הפורומים!" פשוט לא להאמין

יNOT

New member
טוב אז אני אשאל...

לטובת מי שסקרן בפורום, האם אתה... 1.יניבל1 2.BBB13 (אם ככה היה השם שלו/שלה ) 3. טוב אני דיי בטוח שאתה לא אני.... כמובן שיכול להיות עוד משתמשי תפוז שעזבו את הפורום, אבל זה ה3 שידוע לי שמנהל הפורום בחר להתנכל להם.

droriko

New member
לא יודע למי הוא התנכל ולמי לא,לא מעניין אותי

פשוט לא יכול ליהות שתכתוב הודעה לגיטימית,שלא עוברת על חוקי התקנון, ותואשם ב"כתיבה סמוייה בפורום" (שזה מטופש,כי אני כותב בתפוז כבר שנתיים) ועוד על ידי לא אחר ממנהל הפורום!

יNOT

New member
אני מצטער לומר שזה נראה כמו עוד

אחת מהאימרות וההתנהגויות של מנהל הפורום שלא יהיו להם הסבר. (אני באמת אשמח אם הוא בכל זאת יסביר את עצמו, אם לא כמנהל פורום אז כמשתמש בתפוז שמאשים משתמש אחר בתפוז בהתחזות )

ShukyD

New member
לא האשמתי אותך בשום דבר

רק אמרתי את דעתי וכמו שכבר אמרתי לך אם זה "לא יכול להיות" אתה מוזמן לפנות לגורמים המתאימים.

Saladin

New member
האמת?

הוא באמת מזכיר את יניבל1. גם אני שאלתי אותו אם הוא הוא.

למעלה