תודה ! - הנה כמה מחשבות שעלו לי בקשר לראיון
אפילו בטלויזיה אנחנו לא יכולים להיות ככל עם אחר - יום הכיפורים (למה לא לשדר, וכל צופה יחליט לגבי עצמו, למה תמיד במדינה הזאת יש אנשים שמחליטים "למעלה" לגבי האנשים שלמטה... אני צריך להגיד לכם איפוא מחשיכים מסכים? .... מדובר בשאלה עקרונית לגבי שידורים ביום הכיפורים, ללא כל קשר עם האח הגדול) הדרישות מהמתומדדים - בעלי אישיות (יש כמה שסובלים בבית מחוסר אישיות, ויש כמה שמפצים על זה באובר אישיות(וואן בוי) תכונות אופי - (על מה המפיק מדבר ? הוא בכלל פגש את הדיירים ?) עוד עונות - (אני בספק אם ירימו עוד הפקה כזאת, אנחנו מדינה קטנה מידי להפקה יקרה כזאת, רק אם לא תהיה צנזורה אני חושב שיש מקום לעוד עונה) רייטינג עולה ויורד - אני עצמי כמעט לא רואה ב- 20 , רק בערוץ 2, והשבוע אפילו לא ראיתי ביום ראשון אני מתעדכן דרך הפורום הזה, לפעמים הוא מעניין יותר מהצפייה בבית (עוד כל מיני חברים שלי התחילו לצנזר את עצמם יותר מהתוכנית תיעוד, שידור, והפקה - על מי אתה עובד ? התוכנית הזאת עוברת צנזורה וסינון ומוניפולציות ללא הפסקה צנזורה וקוד אתי- הצנזורה לא חוגגת ? - אתה רציני? - בעצמך אתה אומר שיש הנחייה לא לחשוף עירום ודברים לא נעימים... אני מבין שלשמוע על כדורים משלשלים וחירבונים, לא נחשב? סתם דוגמה מתי יבינו שם "למעלה" שלא צריך להגן על צופים מבוגרים ולהתנהג אליהם כאל מפגרים? בארץ אונסים ילדים, שודדים זקנים, רוצחים בתאונות דרכים, מלחמות, אבל אתם פוחדים מקצת עירום וקוצי-מוצצי ....? (ולא , אני ממש לא סקס מניאק, לא חייב לראות עירום וזיונים באחד הגדול, יש לי מיליון סרטים, אבל הבעיה היא עקרונית בחוסר האיזון וההתנדבות להיות שומר המסך של צופים מבוגרים) מתי נתבגר ונתגבר ?