עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

shlomitgueta

New member
היא לא עושה את זה מסיבות

רעות היא בסה"כ מדברת עם צבר אולי צבר יראה את הדברים בצורה אחרת עליו ולא יחשוב שאיתי תחכמן

דינה128

New member
אולי גם אני אהבלית, אבל לדעתי איתי תחמן

איתי אמר במפורש שבחיים הוא אחר מאשר בבית. בבית הוא בוחר להיות המסכן כדי שירחמו עליו מכל הצדדים ולא יעלו את שמו להדחה ועד היום זה הצליח לו. הוא רוצה למצוא חן בעיני כולם, משהו מהסוג של לאון אבל פחות מפותח אסטרטגית. כשהוא רואה שמישהו לא קונה את המסכנות שלו, הוא עושה על זה מניפולציות בתקווה ששוב יהיה מסכן ולא יבחרו בו. הוא לא אומר דעתו בנחרצות, אלא מהנהן לכל אחד שאומר לו משהו ואחרי זה עושה מה שהוא רוצה. ברור שאיתי לא מסכן למרות שכך בוחר להציג את עצמו כמו שצבר אמר הוא אינטילגנטי והוא וונסה משחקים את המשחק הכי נכון אסטרטגית.

קאראט

New member
איש לא ישכנע את צבר לשנות את דעתו על איתי

או על עינב ובטח לא על יוסי. צבר ולא ירגיש שום אמפטיה כלפי אתי בשום מצב. הוא נעול בדעותיו. גם אם צבר ידבר עם איתי, כפי שהבטיח לונסה, יהיה זה כדי לדובב אותו ולקרב אותו אליו לטובתו. שימו לב איך הוא מסתובב בימים אלה צבר? כמו טווס!! כולם מחזרים אחריו, הוא הפך לאיש בינה בבית

shlomitgueta

New member
קאראט אני סוף סוף מבינה למה אומרים

על צבר שהוא צבוע לא ראיתי את הצביעות, לקח לי די הרבה זמן האמת ומהיום ששי הודח אני ממש רואה את זה וגם על לאון... רנין בכלל הייתה צבועה ועכשיו היא רק צובעת את הצבע בצבע אחר (משפט בובליני משלי חח)

קאראט

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם../images/Emo13.gif

אוהו כזה נחש הוא, לא נעים בכלל לשבת בחברת אחד כמו צבר. הוא כזה כבד ואנטיפאטי זהו טיפוס שמקטלג את האדם עפ"י מוצאו והשכלתו. את יודעת שלומית, ככל שהזמן חולף, אני חוששת שלא לחבב אף אחד מהם (בינתיים עינב ויוסי הם המועדפים שלי). ודבר נוסף, אני מצדיעה לעינב וליוסי בכך שהם לא מחליפים מילה אחת בנוגע לדיירים (כך נראה לי בכל אופן). שבת שלום

Jones

New member
יצאה טיפשה...

צבר עו"ד - אדם לא אמין בעליל, לעיתים גרוע יותר משפרע.

אם יורשה לי

מה הקשר בין מקצוע עריכת הדין לאי אמינות ? כל העורכי דין מושחתים לפי דעתך ? וטיפוסים לא אמינים ? באיזה שלב של החיים תתעורר ותבין שאתה חי ומאמין בקלישאות וסטראוטיפים ? ויותר גרוע מכך , מתי תבין שאתה מחווה דיעה או מקבל החלטות ( שנוגעות לאנשים ) על סמך קלישאות וסטראוטיפים ?

Jones

New member
אני חי ומאמין בקלישאות וסטראוטיפים,

אין טעם שאגיב לך, הרי כל מה שאגיד ישען על דברים כאלו. אני מקווה שגם אתה, יום אחד, תתעורר ותבין - הביקורת המגוחכת שלך על כל אחד מיושבי הפורום לא באמת גורמת לאנשים "לפקוח עיניים" (כמו שאתה רוצה - לכפות את הדעות שלך על אחרים), אלא לחוסר עיניין במה שאתה כותב. כמובן, בתגובה להודעה זו תכתוב פוסט ארוך ולא מעניין על כמה אני צר אופקים/צעיר וחסר ניסיון בחיים ו-4 אנשים קבועים יריעו לך על הפוסט המרתק שלך. בהצלחה, מבקר חביב
.

כן , ברור שאין טעם שתגיב לי ...

אין טעם שתגיב עניינית למה ששאלתי בנוגע לעורכי דין . והרבה יותר קל לכתוב " הביקורת המגוחכת שלך " בלי להביא שום טיעון או נימוק . אגב אני לקחתי בחשבון שיש חלק שיאבדו עניין במה שאני כותב . אז דע לך שגם כאשר אני מגיב לך , אני לא מגיב עבורך אלא עבור שאר האנשים שיקראו את חילופי הדברים בנינו . יש אנשים שאני יודע מראש שהם לא מסוגלים לקבל דרך חשיבה שונה משל עצמם או שלא מסוגלים לנהל דיון . לשמחתי הרוב הוא שונה מהאנשים הללו ועבור הרוב אני טורח להגיב לאנשים כמוך .

BEAUTY האחת

New member
האם נדמה רק לי שצבר היבשוש מגלה חיבה

לונסה?? אולי דוקא היא זו שיכולה להרעיד לו את הקוביות ?
דוקא הפכים נמשכיםזה לזה לא ?

MEYTAL 14

New member
לא ולא ולא! היא ראויה להרבה יותר.

היא צריכה איזה בחור מצחיק וזורם כמוהה, לא איזה צנון יבש

האמת שזה עובד לשני הכיוונים

היא מההתחלה הייתה דלוקה על צבר. התפשרה על איתי. כעת היא מעבירה מסר שאיתי מסכן.... זוכה לאהדתו של צבר.... (גם טקטיקה...) צבר.. שיודע והרגיש מההתחלה שהיא דלוקה עליו מחייך ונחמד כדי למשוך אותה לכיוון שלו. הוא לא טמבל. גם היא לא.

shlomitgueta

New member
גם אני חשבתי לרגע בכיוון הזה אבל

ממש ממש אין סיכוי ואין מנימאליות של התאמה מה שכן נראה לי שהשיחה היתה מאוד קולעת וונסה אמרה לו בדיוק את האמת על עצמו שיש לו שם מישהי בחוץ שהוא חושב עליה ולדעתה יכול להיות שהיא האשה שלו והוא מיהר להגיד :"אין תגובה" ונסה אמרה לו:משמע שזה נכון.

למעלה