עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

BEAUTY האחת

New member
הוא הודיע על כניסת השבת בעוד שעה

בקול גלגלצי ורדיופוני כזה לכן הם צחקו על הפאסון

אני פשוט מצדיעה ליוסי על ענין הסיגריות

אני בעצמי מעשנת כבדה לצערי כך שענין הסיגריות שלו קרוב לליבי עינב כבר כבויה לחלוטין ואני ממש לא מאשימה אותה אבל הוא? מסתובב שורק מדבר צוחק הייתי מתה מתה מתה עם הפסקה כפויה כזו כל הכבוד לו על החוסן הנפשי

דינה128

New member
יתכן וקיבל זריקה ובכל זאת כל הכבוד

אתמול שאלו אותו אם כבר קיבל את הזריקה אמר :אני עוד מחכה. יכול להיות שהזמינו לו את אחד המומחים להפסקת עישון שנתן לו זריקה ויוסי באמת נגמל???? אם כן, יוסי הולך להיות הפרסומת הבאה של אותו מומחה להפסקת עישון. בכל מקרה מגיע כל הכבוד ליוסי.

24שעות1

New member
בשביל לקבל זריקה צריכים לעבור בדיקות מסויימות

הזריקה ניתנת רק בבית חולים עםאשפוזכי יש תופעות לוואי מאוד קשות

shlomitgueta

New member
יוסי ועינב כל הכבוד על תהליך הגמילה מקווה

שלא תתפתו להזמין סגריות בתקציב הקרוב

ח מ ס ה

New member
רנין משקרת מול המצלמה../images/Emo5.gif

בדוח היומי ל-22/10 נתפסת רנין משקרת במצח נחושה מול המצלמה ומלכלכת במטרה לסכסך ולייצר מריבות ותככים. לפי ההתנהלות של רנין מאז ששי עזב, נראה שרנין השתמשה בשי וגרמה לו לעשות את העבודה השחורה, בעוד היא נשארה נקייה. באותו קטע שימו לב לתגובתה של שפרה "הנאורה והאיכותית".

shlomitgueta

New member
אוי איזה שקר ענק!!

יוסי אומר לעינב שהאח הגדול הציע לו לשאול לגבי סגריות תמורת אחד ממוצרי המזון והוא אמר לעינב נראה לי שהקבוצה לא תסכים. רנין הייתה בחדר והלכה לשפרה וסיפרה לה את השקר הבא: יוסי אמר "אני רוצה לראות מי לא יסכים" אוי רנין יא צבועה שכמותך זה היה מגעיל בדיוק כמו שניסית להוציא את ונסה גזענית כשדיברה על יהודיות ואמרת שונסה אמרה משהו גזעני מה שלא היה! אני מעדיפה שאת תודחי במקום שפרה השבוע!

24שעות1

New member
רנין הבטחת שאת עולה למדרגות עם שי

אנחנו מחכים ומחכים - אמרת לשי אני אורזת לי ולך לכולם תהייה הפתעה כי אני אקום ויעלה איתך למדרגות אז גם על שי הצלחת לעבוד נחש

פלדי1

New member
גם על שי עבדה

היא בחיים לא התכוונה לעזוב את הבית. גם לא להתאבד , אם שי יעזוב.....

ח מ ס ה

New member
בנוסף שקרנין הוסיפה:

" יוסי אמר : אני רוצה לראות מי לא יסכים...והוא אמר את זה בשפת רחוב" ונופפה בידה. ושפרה "יפת הנפש" ענתה לה: " תגידי לו שהשר....... לא מסכימה" !!! דוחה!!!

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif נזכרתי שפעם היא אמרה "בז מואה" בצרפתית

לא זוכרת באיזה הקשר, אולי ונסה לימדה אותם, וונסה אמרה שמילולית זה "נשק אותי" אבל מעשית זה "דפוק אותי". שי צחק, וכאן התחיל מונולוג ארוך בזאת הרוח: אולי בשפה של אנשים לא תרבותיים יש לזה משמעות כזאת אבל אני מדברת רק שפה של אנשים תרבותיים אני לא מכירה מילים לא תרבותיות , אבא שלי לא לימד אותי מילים לא תרבותיות , אנשים לא תרבותיים מתכוונים למילים לא תרבותיות אבל המשפחה שלי תרבותית ואני בחורה תרבותית ואני לא אומרת מילים לא תרבותיות, ומי חושב על דברים לא תרבותיים הוא בעצמו לא תרבותי ו---- אחר כך היא הלכה לחדרה ולחשה אל המצלמה באנגלית "תודה אבויה שחינכת אותי כל כך טוב" -- אה, לא, זה היה באינסידנט אחר.

למה האח הגדול לא מונע דברים כאלה?

האם הוא לא אמור למנוע ולעצור רכילות מאחורי הגב שכזו כמו שעשה לאשר ועינב?

Nofar1607

New member
אני חייבת לומר משהו..

באותו רגע היא הייתה עצבנית כאשר יוסי התרברב שהוא "המלך" בבית.. ושי עזב... וכמו שעינב אמרה כשאשר הלך: "לקחו לי את אשר!", רנין מרגישה שלקחו לה את שושי שלה.. בכל אופן, יום למחרת היא ניגשה ליוסי והביאה לו כמה מהסיגריות שלה כדי שירגיש טוב יותר.. וכשעינב שאלה את יוסי מאיפה לו הסיגריות אז הוא אמר שהוא מצא אותם.. ואז היא התחילה להתנפל על רנין... שי ביקש שאת הסיגירות שהוא קנה מהכסף שלו שלא תביא לאף אחד.. אבל היא בכל זאת הביאה את כל מה שאמרתי ניתן לראות באתר "מאקו" החדש ששם יש כמובן את הדו"ח היומי של: 10\23

למעלה