עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

BMCB

New member
אוקיי, תודה.

אז מסתבר שיש לבחור מישהי בחוץ.........

BMCB

New member
ממה שוונסה פעם אמרה,

היא לא חברה שלו. הם היו ביחד או משהו, ונפרדו, והוא עדיין מרגיש אליה דברים... זה פחות או יותר מה שהבנתי. שהוא שומר לה אמונים. אני אישית לא ראיתי את זה אף פעם, רק שמעתי מאנשים.

BMCB

New member
כן... אז כנראה שהוא סיפר לה על זה.

והשאלה- למה הוא לא אומר את זה לשפרה?

לדעתי - וזו רק השערה

בתחילת התכנית כשונסה התחילה איתו, תוך שהיא מצחקקת 'לו הייתי פוגשת אותך בפאב לא הייתי מסתכלת עליך אתה חנון' והוא לא נענה לה, ובכל פעם שזרקה לכיוון שלו לא נענה לה ואמר שלא הגיע לתכנית כדי למצוא בת זוג. אז כנראה - וזו השערה שלי בלבד, לא ראיתי או שמעתי - באחת הפעמים הנוספות שניסתה להתחיל איתו סיפר לה את הסיפור הזה כדי להוריד אותה ממנו - או כל אחת אחרת לצורך העניין. (בתכלס, צריך הסבר לכך שהוא לא מתקרב לאף אחת....) לשיפרה הוא סיפר משהו אחר...עובדה שיצאה מהסוויטה מאושרת וקיבלה את התשובות לשאלותיה.

BMCB

New member
חבל שלא הראו יותר ממה שהלך בסוויטה.

בטוח הם דיברו יותר והבהירו עניינים שם... לא יודעת מה יש לו, הוא מתנדנד כזה. תראו איך הוא מחרחר אחריי רנין בימים האחרונים למשל.

הוא משגיח עליה. על רנין

הוא לא יסתבך איתה מעבר למה שנחוץ. הוא לא טיפש. אך הוא צריך להשאיר אותה קרוב. היא מסוכנת והוא יודע את זה. לדעתי הוא מודע לכך שהבנות אוהבות אותו ודי משתמש בזה לטובתו. תראי שכאשר הוא מחייך למישהי, היא ישר מחזירה לו חיוך ומדברת בנועם.

Nofar1607

New member
הוא "מחרחר" אחרי רנין כי שי אמר לו:

"תדאג לרנין" ואחרי שהוא ראה אותה עצובה הוא רוצה לתת לה הרגשה שהיא יכולה לסמוך עליו כמו שסמכה על שי :]

cookies10

New member
העיניים הם הראי של הנשמה

לפי המבטים של צבר, צבר לא נמשך לנשים גם לשי יש חברה וראו במבטים שלו כמה הוא נמשך לרנין, ומעיף מבטים לצדדים העיניים אומרות הכל, העניים לא משקרות והסיבה שהוא החליט להגיד שיש לו חברה בדמיון כדי שלא יחשדו שמשהו לא בסדר איתו, שהוא כזה קר כך שנראה לי שלצבר אין אף אחת, אז היא מסתתרת....

אור2221

New member
לפי דעתי זו המצאה למטרות ונסה

שהתחילה איתו בצורה מאוד ברורה בהתחלה והוא רצה להוריד אותה ממנו.

ח מ ס ה

New member
לא מבינה מה מצאו בצבר

גם כשנרשמה התלהבות שיא מצבר לא הבנתי על מה ולמה... הוא טיפוס מרובע ומקובע, נטול כל כריזמה, חסר יכולת תקשורתית, בורר את המילים עד שכשהוא כבר אומר משהו זה הופך לבלתי רלוונטי, חסר אינטליגנציה רגשית ומתהלך בצורה מצחיקה. ואם בגלל הקוביות, אז העדפתי את המבנה של ערן בהרבה.

למעלה