עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

לונה 2

New member
הם בני התפנוקים של התקשורת

גם אני מסתובבת עם בחילות (אמיתיות).

לונה 2

New member
וזו בדיוק הנקודה - הם נ ק מ נ י ם

כל החבורה(שרל"ץ) הזו עם מנטליות של ארגוני טרור נוקמים בכל מי שלא מעריץ אותם. כל כך הרבה יצרים אפלים יש בצבר שאמר על עצמו שהוא "מלח הארץ" . מביש! בזוי בעיניי. וכמה שאני מנסה אני לא מוצאת את היצרים הכל כך אפלים האלה אצל עינב יוסי ואיתי

שאני אבין...לאון עובר לחדר של הבנים?

אתמול כשהוא אמר בתגובה להערה של אינה שהוא אוהב את שיפרה ועינב שונאת אותה ''מה זה אוהב?...היא חברה שלי''... זה ממש שיא הצביעות...ואני מקווה ששיפרה תשמע שהוא אמר את זה אחרי התכנית שתבין שהוא לא שיא התמימות

לב kדום

New member
הוא נלחץ

כי עינב אמרה לו שאינה בטח תתפוס את המיטה ליד צבר (איפה שערן ישן) כדי להיות קרובה אליו וששפרה תתפוצץ מזה.

eli7r

New member
איך אני מחכה לרגע שצבר יבין מי זאת שפרה

שניהם מרכלים המון זה נכון.... אבל אני בטוחה שברגע ששפרה תעוף צבר ירגע עם זה לא רק בגלל החשש שהוא יעוף ולא רק כי לא יהיה עם מי אלא כי הוא יקלוט איזה נזק עשתה לו החברות איתה...

a10a

New member
חחח שפרה מצמידה מיטות ומחר היא תפריד אותם...

שפרה מנסה בכוח לגרום לאיתי לחבר את המיטה שלו ושלה וככה היא תוכל לעבוד למיטה שליד צבר !! מחר מחכה לה הפתעה אינה תשכח ליד צבר!! חחחחחחחחחחח

בהלםם

New member
צבר ושפרה עכשיו בשיחה

שפרה : אנחנו צריכים לצרף את המיטות כי אנחנו מעט בחדר וככה יהיה יותר מקום צבר : אוקי אפשר להזיז את המיטה של שי (לאיפה שערן ישן) ואז יהיו לך שכנים (הכוונה ליוסי) ואז שפרה וצבר בגיחוך האופייני בע

a10a

New member
ליאון כל כך שקרן-שיקר עכשיו לשפרה...

שפרה אמרה לו לפחות האח הגדול פינק אותך השבוע ואז ליאון אמר הייתי רוצה שישלח אותי איתך עם מישהי שאני אוהב (כאילו את עינב הוא לא אוהב) ואז שפרה אמרה לליאון "תיכנס לאח הגדול ותשאל אותו למה הוא שלח אותך עם עינב כשהוא יודע מה אתה מרגיש" ואז ליאון אמר כי עינב בחרה בי ואני בחרתי בה- שקרררררררררר ליאון בחר בצברררר אז למה הוא משקר לה?? הוא מפחד להגיד לה שהוא בחר בצבר ולא בשפרה?? זה מוכיח שליאון נמצא עם שפרה רק בגלל שהוא מאוהב בצבר ורק ככה הוא מגיע אליו!!! ליאון הופך לשקרן וצבוע מיום ליום ולא רק כלפי עינב אלא גם כלפי שפרה!!!!!!!!!!! מגעילללללללללל

ליאורי13

New member
זה שהוא שקרן וצבוע לא חדש

קלטתי אותו מההתחלה זה אופיים של הומואים ואני מכירה הרבה כאלה {ואין לי כלום נגדם} ברגע שמישהו פוגע בהם הם שולחים חיצים לכל עבר

JasPoint

New member
לא צריך להכליל

לאון באמת שקרן כרוני וצבוע ברמות מפחידות, אבל מפה ועד להגיד שזה אופיים של הומואים זה לא לעניין. אני בטוח שלא התכוונת לפגוע אבל זה לא יצא טוב...

ליאורי13

New member
אני מסתמכת עם היכרות שלי איתם

למדו איתי הרבה (בלט) ,חייתי איתם שעות ארוכות בלימודים כשהם נחמדים זה עד הסוף, ורוע עד הסוף בתוכם עצור הרבה כאב,זעם,כעס.... אני אוהבת להיות איתם הם אחלה וכמובן שאני ממש לא גיזענית, לא התכוונתי שייצא רע,בטח שלא.

../images/Emo2.gif איזה שקרן, אבל, הייתה לי תמיד הרגשה

שהוא עם שפרה כי אוהב את צבר. נחש הליאון הזה .

shy6

New member
היה יכול להיות נחמד אם

על המסך היה שעון שמראה את מספר השניות\דקות שבו שיפרה לא הכניסה שום דבר לפה. סתם כדי לבדוק שבירת שיאים...

למעלה