כל החבורה(שרל"ץ) הזו עם מנטליות של ארגוני טרור נוקמים בכל מי שלא מעריץ אותם. כל כך הרבה יצרים אפלים יש בצבר שאמר על עצמו שהוא "מלח הארץ" . מביש! בזוי בעיניי. וכמה שאני מנסה אני לא מוצאת את היצרים הכל כך אפלים האלה אצל עינב יוסי ואיתי
אתמול כשהוא אמר בתגובה להערה של אינה שהוא אוהב את שיפרה ועינב שונאת אותה ''מה זה אוהב?...היא חברה שלי''... זה ממש שיא הצביעות...ואני מקווה ששיפרה תשמע שהוא אמר את זה אחרי התכנית שתבין שהוא לא שיא התמימות
שניהם מרכלים המון זה נכון.... אבל אני בטוחה שברגע ששפרה תעוף צבר ירגע עם זה לא רק בגלל החשש שהוא יעוף ולא רק כי לא יהיה עם מי אלא כי הוא יקלוט איזה נזק עשתה לו החברות איתה...
שפרה : אנחנו צריכים לצרף את המיטות כי אנחנו מעט בחדר וככה יהיה יותר מקום צבר : אוקי אפשר להזיז את המיטה של שי (לאיפה שערן ישן) ואז יהיו לך שכנים (הכוונה ליוסי) ואז שפרה וצבר בגיחוך האופייני בע
שפרה אמרה לו לפחות האח הגדול פינק אותך השבוע ואז ליאון אמר הייתי רוצה שישלח אותי איתך עם מישהי שאני אוהב (כאילו את עינב הוא לא אוהב) ואז שפרה אמרה לליאון "תיכנס לאח הגדול ותשאל אותו למה הוא שלח אותך עם עינב כשהוא יודע מה אתה מרגיש" ואז ליאון אמר כי עינב בחרה בי ואני בחרתי בה- שקרררררררררר ליאון בחר בצברררר אז למה הוא משקר לה?? הוא מפחד להגיד לה שהוא בחר בצבר ולא בשפרה?? זה מוכיח שליאון נמצא עם שפרה רק בגלל שהוא מאוהב בצבר ורק ככה הוא מגיע אליו!!! ליאון הופך לשקרן וצבוע מיום ליום ולא רק כלפי עינב אלא גם כלפי שפרה!!!!!!!!!!! מגעילללללללללל
למדו איתי הרבה (בלט) ,חייתי איתם שעות ארוכות בלימודים כשהם נחמדים זה עד הסוף, ורוע עד הסוף בתוכם עצור הרבה כאב,זעם,כעס.... אני אוהבת להיות איתם הם אחלה וכמובן שאני ממש לא גיזענית, לא התכוונתי שייצא רע,בטח שלא.