חבוב אתה חייב ללכת...
לספריית וידאו להחזיר את הסרט שאתה חי בו ומהרררררר. צבר יודע שהוא ושפרה היו על הגריל אם הייתה ביום שבת הצבעה והוא גם אמר את זה לשפרה {שיוסי אמר במפורשות לרנין וללאון שאין לו כלום נגד הצמחוניים,תבין לבד מה השאר} תגיד רגע התהפכה לך גם הבטן שעינב ואיתי "ליכלכו" על שפרה וצבר? לי לא ואני אגיד לך למה,כי זה דבר לגיטימי והם לא דיברו לא יפה {כמו במקרים רבים אחרים שעינב ריכלה בצורה מגעילה} וזה המשחק,כאילו מה חשבתם לעצמכם שיבואו וכל היום ישירו ירקדו וכו'? אותי מגעיל מאוד למשל שאיתי שמרכל על צבר {שוב דבר לגיטמי ואין לי בעיה עם זה} בא אליו הוא אומר לו אנחנו צריכים לדבר אני מרגיש שהתרחקנו,למה הוא עושה את זה ? הוא רוצה להרוויח נקודות אצל צבר ולהתחנחן אליו וזה מגעיל בעיניי כי זו כבר צביעות...פעם ראית את צבר בא לאיתי עינב או יוסי ומתחנף אליהם אחרי שהוא "מרכל" עליהם ? לא פשוט כי אני לא,ולכן הוא בעיניי הוא לא צבוע,עכשיו תבין כולם צבועים במשחק הזה במידה מסוימת השאלה היא מה המידה. זה שבנאדם בוחר להדיח מישהו ומדבר עליו בחדר של האח הגדול ואחרי זה חי איתו באותו בית בחיים הרגילים זה נחשב צביעות הבעיה היא שזה משחק ודבר הזה הוא לא ממש נחשב לצביעות כי זה מחוסר ברירה. עכשיו אני רוצה להבין על איזה רוע אתה מדבר? איזה לכלוכים ? מה הם כבר אמרו ? שפרה אמרה שהיא חושבת שאיתי חסר עמוד שדרה,נו וזה לא נכון ? ואתה יודע מה גם אם זה לא נכון זאת דעתה עליו,כל עוד היא לא קוראת לו סמרטוט {כמו שלמשל איתי קרא לשי וצבר} ואומרת מילים פוגועות זה בסדר כי כולם עושים את זה.