עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

לונה 2

New member
למה רנין הכי שווה שם? מאיזו בחינה בדיוק?

חוץ מעיני ינשוף, וורסיה ניקבית לשי המושחת מה בדיוק יוצא לנו ממנה? אני באמת רוצה הסבר, כי לא ראיתי משהו שווה אצלה.

JasPoint

New member
צבר: "אני מחכה ליום שבת - יום הנקמה"

ועם עוד איזה חיוך הוא אמר את זה... ככה מדבר בן אדם שלא היה פעם אחת על הגריל, כולו זחיחות. אני מחכה שהוא ירגיש פעם אחת מה זה להיות מועמד להדחה. רק פעם אחת הוא הועמד אבל ההפקה הוציאה אותו. יש סיכוי טוב שגם השבת הוא לא יהיה על הגריל כי לא נראה לי שמישהו מהחדשים יבחר בו. התהפכה לי הבטן מרוב גועל לראות את צבר ושפרה מלכלכים בלי הפסקה על יוסי, איתי ועינב. כמה רוע. וכמוכן שלא יראו כלום מהלכלוכים שלהם בערוץ 2.

redflower1

New member
ש"צ זחוחים כי הם חושבים שאנשים אוהבים אותם

בחוץ, מה רבה תהיה הפתעתם כשיצאו החוצה בקרוב מאוד.

דורון

New member
ביציאה מהוילה יחכו לה עם קילשונים ../images/Emo6.gif

היא תחטוף את השוק של החיים שלה. אם ההפקה פה לא תתערב ותביא אנשים אובייקטיבים להיות קהל שהיא תודח, תשמעו הרבה מאוד בוז ביציאה שלה. בדיוק כמו שעושים בחו"ל.

נשבעת לכם ביום שאני יודעת שהיא על הגריל

ותצא הביתה בע"ה אני עם שלט 7 מטר של "יוסי המלך"....וצועקת בוז עם מגאפון

Lomsahne

New member
חבוב אתה חייב ללכת...

לספריית וידאו להחזיר את הסרט שאתה חי בו ומהרררררר. צבר יודע שהוא ושפרה היו על הגריל אם הייתה ביום שבת הצבעה והוא גם אמר את זה לשפרה {שיוסי אמר במפורשות לרנין וללאון שאין לו כלום נגד הצמחוניים,תבין לבד מה השאר} תגיד רגע התהפכה לך גם הבטן שעינב ואיתי "ליכלכו" על שפרה וצבר? לי לא ואני אגיד לך למה,כי זה דבר לגיטימי והם לא דיברו לא יפה {כמו במקרים רבים אחרים שעינב ריכלה בצורה מגעילה} וזה המשחק,כאילו מה חשבתם לעצמכם שיבואו וכל היום ישירו ירקדו וכו'? אותי מגעיל מאוד למשל שאיתי שמרכל על צבר {שוב דבר לגיטמי ואין לי בעיה עם זה} בא אליו הוא אומר לו אנחנו צריכים לדבר אני מרגיש שהתרחקנו,למה הוא עושה את זה ? הוא רוצה להרוויח נקודות אצל צבר ולהתחנחן אליו וזה מגעיל בעיניי כי זו כבר צביעות...פעם ראית את צבר בא לאיתי עינב או יוסי ומתחנף אליהם אחרי שהוא "מרכל" עליהם ? לא פשוט כי אני לא,ולכן הוא בעיניי הוא לא צבוע,עכשיו תבין כולם צבועים במשחק הזה במידה מסוימת השאלה היא מה המידה. זה שבנאדם בוחר להדיח מישהו ומדבר עליו בחדר של האח הגדול ואחרי זה חי איתו באותו בית בחיים הרגילים זה נחשב צביעות הבעיה היא שזה משחק ודבר הזה הוא לא ממש נחשב לצביעות כי זה מחוסר ברירה. עכשיו אני רוצה להבין על איזה רוע אתה מדבר? איזה לכלוכים ? מה הם כבר אמרו ? שפרה אמרה שהיא חושבת שאיתי חסר עמוד שדרה,נו וזה לא נכון ? ואתה יודע מה גם אם זה לא נכון זאת דעתה עליו,כל עוד היא לא קוראת לו סמרטוט {כמו שלמשל איתי קרא לשי וצבר} ואומרת מילים פוגועות זה בסדר כי כולם עושים את זה.

JasPoint

New member
הריכולים של שפרה וצבר מלאים ברוע

אם איתי אומר משהו על צבר הוא אומר את זה בלי להטיל רפש. איתי למשל אומר שצבר מדבר איתו רק בשבת לפני ההדחות והוא מאוכזב מצבר. שפרה וצבר מנגד אומרים שאיתי סמרטוט, טמבל, צריך טיפול ועוד דברים מעליבים.

Lomsahne

New member
טוב...

תמשיך לחשוב מה שבא לך,רק בשביל הידע איתי הוא זה שאמר על שי וצבר שהם סמרטוטים ושפרה וצבר לא אמרו אל איתי שהוא סמרטוט או טמבל.

JasPoint

New member
אין לי שמיעה סלקטיבית

אתה יכול לראות שבשירשור של הבוקר ביקרתי גם את עינב על ריכולים. כרגע שפרה וצבר מלכלכים הכי הרבה, ועם הכי הרבה ארס. אני בטוח שלא נסכים וכל אחד יישאר בדעתו...

Lomsahne

New member
ראית שטענתי שיש לך שמיעה סלקטיבית ?

בסך הכול אמרתי שאני שמעתי את איתי אומר על שי וצבר שהם סמרטוטים ומעולם לא שמעתי ששפרה וצבר אמרו עליו שהוא דביל או סמרטוט. אין לך מה לבקר על אנשים על זה שהם מרכלים כי כול בנאדם אחר בבית כזה היה עושה את אותו דבר {כולל אני ואתה} לדעתי אין בכלל מקום לביקורת על דברים כאלה,אם אתה כבר מבקר ריכולים תבקר אותם על הדרך שהם נעשיים ואם אתה חושב שהדרך ששפרה וצבר ריכלו עכשיו הייתה מגעילה אז סבבה תבקר את זה-אני לא חושב שהיה משהו לא בסדר ותאמין לי שאם הם היו אומרים משהו מגעיל גם אני הייתי כותב על זה. הרבה פעמים מצאתי את עצמי קורא פה הודעות על משהו ששפרה אמרה {וכעסתי על שאמרה את זה} ואז כמישהו אחר ששמע מה היה {מישהו יותר אמין בוא נגיד} הסביר מה היה הבנתי שזאת סתם הכפשה {זה היה עוד בהתחלה} עכשיו אני לא מאמין כמעט לכלום על מה שכותבים עליה פה. אם בנאדם שמע שלאון נשבע שהוא לא ריכל על עינב בעוד שאני שמעתי שהוא לא נשבע שהוא הפליץ ועוד מישהו שטען שלאון אמר שהלוואי שעינב תעוף בעוד שהוא אמר הלוואי ששי יחזור הבנתי שההזויים פה חוגגים.

Lomsahne

New member
חמודה...

אם לא שמת לב לא התייחסתי לזה כי אני יודע שהיא אמרה את זה וגם אני שמעתי {והאמת אני גם חושב ככה},ולא טענתי שהיא לא אמרה את זה.

Lomsahne

New member
טעות טעות...

ביום שאשר הלך הביתה עינב טרחה לפעול אסטרטגית ולקחת את איתי וונסה לצד שלה תוך כדי לכלוכים על שי וצבר שגרמו לאיתי להגיד עליהם שהם סמרטוטים. אני לא אתפלא אם שי קרא לאיתי סמרטוט אבל לא צבר.

24שעות1

New member
שי צבר שיפרה ורנין בחמישי לפני ההדחה

בישיבת הצוות הכנה להדחות - סיפרו כמה שהוא סמרטוט שונסה עושה ממנו מה שהיא רוצה והוא הסמרטוט כן תודה סליחה בישיבה נוספת בבריכה בלילה מאוחר שי וצבר בשיחה הסמרטוט הזה די עם הסליחה כן תודה ושיפרה ורנין המשיכו לצחוק ולחקות אותו

למעלה