עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

היא רק תראה מחר את שחר היא תבהל חח

מסכנה היא תראה אותו אוכל בכמויות ואז היא תגיד לאיזה מצב הגענוו חיחי

לא יהיה מלחמהה הדיירים יתרחקו מהמטבח בגללו חח

ולא ישאר אוכל בכלל ......בגללו........בגלל זה הגדילו את משימת התקציב ל100% יצטרכו להזמין המון בצים וטונות ובשרר חחחחחחחחחחחחחח

beep beep

New member
שלושת הדמויות המשעממות בריאליטי הישראלי

ביותר בריאליטי הישראלי, העולמי ובממיר בכלל. צבר נראה כבוי ומובס ומבלה את מרבית זמנו בשינה. אינני מצליח לזכור שיחה אחת רצינית שלו בימים האחרונים מול איש מלבד שפרה - שגם איתה הוא בעיקר מחליף עקיצות, לאחר שנוכח שבכל נושא מהותי קיימת ביניהם מחלוקת שמסתיימת בבכי של "בת זוגו".. שפרה מפנה את תיסכוליה לאכילה ומתמקדת ב"אילופו" של ליאון שלו היא מטיפה ללא הרף את משנותיה החלולות ומזריקה את מנות הארס היומית שלה כנגד הבובלילים. וליאון, שפרח אתמול בסויטה ובמשימה עם עינב, ממשיך לנסר בקולו בכל פעם שהוא נמצא במחיצת שני הסוסים המתים האלה - כנראה כדי להפיג את שעמומו. השאלה היא מי יפיג את שעמומנו עד מחר? אולי המשחק מכבי חיפה - מכבי תל אביב.... .

השנאה ליוסי היא הדבק בלבד שמחבר בין ש"צ.

שניהם כל כך לא מתאימים אחד לשני ומתחברים יחדיו רק כדי לשנוא ביחד את הבובלילים. השנאה והקנאה הבוערת של שלהם כלפי יוסי ועינב היא העניין היחידי והדבר העיקרי שמחזיק בינהם ( לפחות לגבי צבר--ופחות לגבי שיפרה שכרוכה אחריו.. ) בימים כתיקונם לא יכול היה להווצר שום דבר ביניהם. יש מעין אינטרס דומה לשניהם . שום דבר אצלם לא משדר אהבה, תשוקה , מתח מיני , או כל דבר הקשור ברגש שבין גבר ואישה. שני צנונים מיובשים , משועממים ומשמימים. למותתתתתתתתת !! איפה הצחוקים של עינב-אשר-יוסי -איפהההה???? איפה הקלילות, העליזות , השובבות של איתי -ליאון-וונסה , איפהההה??

a10a

New member
סתם ליאון התחיל לעצבן והוא מחמם את ש"צ על..

כל הקבוצה השניה! המיקרה המדיוק- ליאון סתם אמר "אוף אני שונא שאומרים לי מה לעשות" ואז שפרה ישר חיפשה רכילות ואמרה לו בוא בוא נלך מתחת למדרגות וספר לי מה קרה.... והוא אמר לה כלום סתם אני שונא שאומרים לי מה לעשות והיא בכל זאת לקחה אותו לשם ושאלה אותו מה קרה? וליאון אמר לה שאיתי אומר לו מה לעשות ואין לו כוח לזה... ואז שפרה באה ביציאה לא קשורה לכלום ואמרה לו "בוא נתמזמז!!! ליאון בוא נתמזמז פה מתחת למדרגות זה מאוד רומנטי! ואפילו ליאון לא הבין מה יש לה ואז הם סתם ישבו ואז הלכו! כנראה שפרה חרמנית רצח על צבר ומתה כבר לפרוק את זה! חחחח

a10a

New member
ליאון לשפרה:לא בא לי לנקות. שפרה:אתה יודע מה

אתה יכול לעשות? פשוט להחזיר הכל למקום ואז יחשבו שניקת! שפרה זה מראה עלייך שאת ממש חכמה ונקייה!! אפילו ליאון לא היה מספיק טמבל לעשות את זה והסתכל עליה!!

זה לא חדש שאין לה שמץ בניקיון

לא רוצה לדעת איך הבית שלה נראה, במיוחד כשהיא שופכת סירים לאסלה בעעעע

Dark Angel בת

New member
מה זה השטויות האלה? במצלמה 4

|שומעים את הדיירים והחדשים ומראים את הבובליל ואת ונסה. מה נסגר עם ההפקה? עד מתי תמשיך ההתנהגות החובבנית הזאת!!! בוקס|

אינה אמרה הרגע ש..

היא יכולה להגיע עם הלשון לאף. מקודם הם שיחקו את משחק "נחש מי האישיות".. אינה רצתה לשחק את המשחק "5 אצבעות" אבל השאר אמרו שהם לא אוהבים. אמרו שהדיירים מנקים לכבודם את הוילה. ...

Dark Angel בת

New member
חחח חשבתי שאני היחידה שמקשיבה להם

תמונת וידאו גם לא תזיק (למקרה שמשהו מקשת קורא כאן בפורום
)

למעלה