עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

דינה128

New member
עצוב לראות כמה שאת לא מבינה

צבר אמר לשפרה שהוא מחכה ליום שבת כי הוא בטוח שהוא ושפרה על הגריל כי יוסי אמר ללאון ולרנין לכל אחד בנפרד שהם יכולים להיות בשקט, שהזמן שלהם עוד לא הגיע.

קפרי

New member
אני לא מכירה את שיפרה ואני מעריכה את האישויות

שלה גם אם היא נראית מתנשאת (אולי סתם נראית ואני טועה)ואולי ככה היא, אבל זה לא מפריע לי כי אין לי שום רגשי נחיתות לגבי עצמי ואני מקבלת אותי כפי שאני (ככה אני מסבירה גם לילדים שלי), מה שמקומם כאן בפורום זה חוסר האובייקטיביות ו"הטרוף", "האובססיה" לעשות הכל גם להביע שנאה לא מוצדקת כלפי מי שלא בעד הפבורייטים שלך, מה שנקרא ירידה לצורך עליה של האחר, יש כאן תגובות מקוממות כשהן לא מבוססות וחד צדדיות (לעיתים מוצדק כי אולי זה בן משפחה קרוב) אבל מכאן עד להבעת שנאה באופן לא מבוקר והוגן, הוצאת דיבה כפי שנעשה שבוע שעבר והכתרות מטורפות ובכיינות-מקומם ומביא תגובות נגד גם למי שסתם נכנס לפורום בלי להשתייך לאף קבוצה.

ואני לא מכירה את יוסי ומעריכה את

האישיות והאמיתיות של הבן אדם,איש פשוט,עממי,כיפי,אומנם לא משכיל במיוחד אבל עם חוכמת חיים אדירה,מסתכל לכולם בגובה העיניים והכי חשוב באמת איש טוב לב....העם מתחבר לאנשים מהסוג של יוסי מאשר לפלצנים מתנשאים סנובים,תביני כבר..

קפרי

New member
את לא צריכה לשנא אותי או לאהוב שאני לא עם

האיש החביב עלייך אבל מה שאני מנסה להגיד, שכל אחד מתחבר למי שמדבר אליו, יש דברים ביוסי שמפריעים לי , היו בשיפרה, ואפשר אותו דבר להגיד גם באופנים חיוביים בהתנהגותם עובדה, אתמול די הערכתי דברים מסויימים שיוסי עשה דוקא לעומת עינב שלא אהבתי בכלל את הגישה שלה. מצטערת, אבל אני לא רואה פגם בכך שהיא כישרונית ואינטליגנטית ולגבי האישיות שלה, אולי היא פשוט כזו וזה לא מפריע לי אישית, מניחה שלא כולם בדיעה שלי אבל לא איכפת לי וכאן המקום להביע זאת אם רוצים לא?

נכון,זה גם מה שכולנו עושים

מביעים את עצמנו,אפילו שזה בכעס,עצבים ואכזבה....זכות כל אחד להביע את דעתו בצורה כזו או אחרת

צודקת מאה אחוז../images/Emo140.gif

כמות השנאה והארס שנשפכת כאן לכיוונה של שפרה, היתה יכולה להרעיל את כל תושביה של מדינה קטנה

כן? ובגלל שהוא יודע שהוא ושפרה על הגריל הוא

גם אמר: "שבת הוא היום האהוב עליי כאן"? (אמר באנגלית) למה? כי כל שבת הוא יודע שהוא על הגריל? ונניח שיודע, אז למה מכל ימות השבוע דווקא היום הזה הוא היום האהוב עליו במשחק? הרי לא נשכח שמטרת במשחק היא להשאר בבית אחרון! לפי מה שאת אומרת הוא היה צריך לחכות ליום ראשון- היום בו מודיעים מי על הגריל. מה עוזר לו יום שבת- יום שבו כולם הצביעו אבל הוא עדיין לא יודע דבר? אני אגיד לך למה אמר שהוא מחכה לשבת, כי שבת זה הזמן שלו "להיכנס" באנשים שהוא שונא בבית (השבוע האנשים האלו הם יוסי, עינב ואיתי) זה למה....

mooolly

New member
מאיפה הביטחון הזה שיש לו?

כל דייר שפוי היה חושש איכשהו מהדחה... למה הוא בטוח שהוא יצליח להעיף אחרים?

לב kדום

New member
עינב נגעה באוכל שהם קיבלו אתמול?

כי בינתיים אני רואה רק את שפרה טוחנת את הכל..למה לא "לחסוך" ולפזר את האוכל על שאר השבוע?

ברור שמותר לה, הדיון ביני לבין הרוקדת

היה האם במבה ומעדני חלב הם "אוכל מצויין", או לא..

למעלה