עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

אכדית

New member
אם כבר מדברים על יחסי אז היא אכלה ממש גרוע

לעומת חבריה בוילה שתקעו פיצות

3pac היחיד

New member
שפרה וצבר פשוט דוחים שיפסיקו להעביר

ביקורת על בן אדם שיכול להיות אבא שלהם כל האינטליגנציה של שפרה מסתכמת בכמויות אוכל שהיא טוחנת

longleggedlady

New member
ברור שהיא שונאת את יוסי

ואחר כך אומרים כאן "איך אתם שונאים אותה? היא בחורה מקסימה..יש לה לב טוב..היא כל כך נחמדה ומתוקה.. איכססה ..צורת האכילה שלה גורמת לי תחושה רעה בבטן...

דינה128

New member
הבן אדם שיכול להיות אבא שלה- בחר להיות במשחק

כשיוסי נכנס למשחק הוא היה בן 56 ובחר בבחירה חופשית להיכנס למשחק. מרגע זה, הוא דייר לכל דבר ואסור יותר להשתמש בגיל שלו כמכשול או מקפצה במשחק.

a10a

New member
שפרה לצבר:"כל אחד תרם ועשה משהו ורק יוסי לא"

שפרה מה בדיוק עשית בתוכנית??? סרגת כובע מכוער לצבר????? או אכלת את כל האוכל בבית?? זה נקרא לתרום???????? עכשיו כולם מנקים את הבית ומה איתך?? יושבת ואוכלת ומרכלת על יוסי ועינב, זה ממש נקרא לתרום! צודקת! רצה 12 ק"מ ואז אוכלת 12 ארוחות!! נמאס ממךךךךךךךךךךךךךךך

חוצפנית ובלתי נסבלת, איך היא לא מתביישת

להגיד שיוסי לא עושה כלום. מה היא עושה??????????? היא בחורה ללא בושה, איכס מגעילה, גם אחרי שאוכלת היא וצבר " המתוקים" היא לא רוחצת. היא לא עושה כלום, כל היום מרכלת ללא הפסקה וסורגת. באמת אבללללללל באמת , שפרה די , מיצית את עצמך , תורך ללכת הבייתה.

ליאורי13

New member
"הגמל לא רואה א הדבשת שלו"

זה תפור על שפרה לא אוהבת לדבר על אוכל, אבל אגיד, היא אשכרה אוכלת את האוכל של כולם, חוסר התחשבות משווע שבא להקיא

longleggedlady

New member
לקחת את המילים מהפה שלי

בדיוק!! דבר אחד בין המון דברים שמפריעים לי איתה. איך זה שאף פעם היא וצבר בחיים שלהם לא מנקים!! אף פעם לא תורמים משהוא בבית חוץ מלאכול עם אצבעותיה ולרכל על יוסי. גועלית ומעפנית במובן המילה בערבית "מסריחה=בכל המובנים" לכי כבר...מתי אוי מתי אפשר לראות תוכנית בלי הלכלוך של הכאילו הסבבה הכן שלה..

גם איתי

עינב, צבר וליאון. "יכולת להבין אתמול מי יקיר ההפקה כשעשינו את משימת הרודיאו" צבר לשיפרה באחד מרגעי הרכילות שלהם על יוסי. ואחר כך הוסיף "הגימיק הפך לכוכב". תתפוצץ י'קקטוס

בהלםם

New member
זה מה שהיא אמרה?../images/Emo2.gif

אני בשוק על הבחורה הזאת בלעדי יוסי עינב איתי וונסה הבית הזה היה נראה כמו דיר חזירים ממש חוצפניתאוף תעיפו אותה כבר

24שעות1

New member
את שי שנאו כולם אבל שי לא הפגין רוע כמוה

שי לא קרא ליוסי שקרן פחד ממנו כי ידע שהוא החכם מכולם שם אבל את שיפרה לא סבל וידע כנראה למה

בנוסף להכל תנחשו מה? שיפרה גם שקרנית

אני פשוט בהלם איך שהיא משקרת במצח נחושה,מה בגלל שזה צבר?? איזה טיפשה היא לא יודעת שאנחנו רואים את התוכנית ויודעים מי היא באמת...

N o a m V

New member
ועכשיו יורדים על איתי

איתי אמר לצבר שהוא רוצה לדבר איתו ושיפרה כרגיל על איתי "הוא חסר עמוד שידרה" , צבר מוסיף משהו בסיגנון של הוא בטח רוצה להיראות טוב מול המצלמה....הם לא מפסיקים לרכל הצמד הזה

ליאורי13

New member
צבר מרגיש מאויים מאיתי, הוא מודע לזה שהוא עשה

הרבה וחכם איתי מצטייר בעיניי כאחד שלא אוהב לריב,מריבות לא עושות לו טוב לכן הוא מתרחק מהן כמו מאש

למעלה