עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

oritr69

New member
זה המישחק שלו לו להכנס לשטח האש

וככה לשרוד בלי לעשות כלום הוא סוג של טאפט לכן ישרוד אחרי שפרה וצבר ועוד 2 מודחים מהחדשים לפחות והוא מעצבן!!!!!!!!!!!!!שפרה צבר ולאון הם המלכים של התוכנית אפילו אם לא ישרדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!למה אתם שונאים אותם כאן????????????מה יש לכם מהיוסי הזה?????????????????הוא כלומניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ליאורי13

New member
יו כמה משיכת אותיות? כמה?

איתי טיפוס שלא אוהב מריבות,לי זה מאוד ברור מאחלת לך להיות "כלומניק" כמו איתי בזה תם הויכוח

נכון, הוא כלומניק... הרי בגיבוש לשייטת13

בודקים מי כלומניק ואותו מקבלים ליחידה... לקרוא למלח הארץ הזה "כלומניק"? פשוט בושה... אז תתביישי לך. גועל נפש

דינה128

New member
עד שאיתי חבר ליוסי זה בדיוק מה שחשבו עליו כאן

פתאום, הפך להיות יקיר הפורום צבועים כאן החברים יותר מאשר ש"צ. תבדקו מה כתבתם על איתי עד השניה שונסה אמרה לו שחכם יותר להצטרף לבובלילים. תבדקו מה כתבתם עליו ביום ראשון לפני שבועיים ויום כשהתברר שהוא העלה את עינב להחדה. פתאום הוא נקי ומתוק וצח והפייבוריט שלכם מול יוסי.. צבועים צבועים צבועים

shlomitgueta

New member
דינה נראה לי שאת טועה

ההתנהגות של הדמויות במשחק משפיעה עלינו והכל תלוי בסיטואציה עצמה ובהבנת המניעים להתנהגות

קטע קורעעעע עם עינב

עינב נצמדת למראה הדו צדדית בחצר: "יש פה הרבה אנשים בפנים!!!!" האח הגדול ברמקול: "עינב, תתרחקי מהזכוכית..."

אני אסביר לכם למה המצלמה על שפרה כל הזמן

כי הבחורה לא מפסיקה ללכלך לרגע. למה להתמקד על חבורת אנשים שצוחקים ביחד ומצחיקים גם אותנו בדרך (ראה ערך: עינב, ונסה ורנין בפינת העישון לפני מספר דקות), אם עוד רגע שוב יתחילו דיבורים "מסריחים" באיזו פינה לא חשובה של הבית? זה קרה גם עם שי, זה ממשיך עם שפרה וצבר.

24שעות1

New member
הצלמים המפיקים וכל עובדי הערוץ עושים טוטו

בכל כמה דקות שיפרה אוכלת

../images/Emo6.gif

אתמול לפנות בוקר שיפרה אכלה קערית מלאה בקינואה <שפכה על זה רוטב סויה> אח"כ נכנסה שוב למטבח ולקחה קערית מלאה באורז ואחרי שסיימה הכניסה אצבע לתוך הקערית וליקקה בקול גדול את כל הרוטב
טקס הליקוק ארך כמה דקות דוחות וארוכות מידיי תוך כדי שיחה משעממת על אסטרופיסיקה עם הקקטוס.

MnM Girl

New member
אני רואה שאת לא מבזבזת אף דקה

על צפייה באח הגדול וכמו שאומרים, שיהיה לה לבריאות

rinatt1

New member
אהבתי את התיאור שלך.. הצחקת אותי ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

למעלה